Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Entrevista al "Preguntes freqüents"

Mariona es confessa: "Una piulada em podia arruïnar la setmana a 'Eufòria'"

Al "Preguntes freqüents", hem parlat amb Mariona Escoda per saber com ha viscut la seva exitosa experiència. En la seva primera entrevista, confessa les seves pors i ens explica el secret del seu èxit.

En l'entrevista, la Mariona, que no ha estat mai a la zona de perill, ha assegurat que per això no s'ha sentit mai favorita. "No ho he viscut com a favoritisme, sinó com que havia treballat durant la setmana i la feina donava els seus fruits", ha dit. Això la feia feliç per "poder seguir una setmana més". "També he intentat ignorar tot això dels favoritismes", ha afegit.

"No ho he viscut com a favoritisme, sinó com que havia treballat durant la setmana i la feina donava els seus fruits"

La guanyadora d'"Eufòria" ha explicat l'exigent dinàmica de feina que seguien durant la setmana: "Diumenge ja ens posàvem a treballar en els temes: el teu i els coros dels companys. I totes les tardes de la setmana assaig de veu i còreo, també a plató", ha detallat. Els temps eren ajustats, així que moltes vegades l'escenografia la veien 24 hores abans de cada gala. A més a més, la Mariona està estudiant a la Universitat la carrera de logopèdia, i va fer el darrer examen la setmana de la gran final.

Qui creus que hagués hagut de guanyar si no fossis tu? "Des del primer dia em vaig fixar amb el Pedro, pensava que era un fort rival", ha revelat. La Mariona també ha destacat l'evolució d'en Triquell setmana rere setmana.

 

El pressentiment

La Mariona ha recordat el primer dia dels càsting, on va anar amb la seva millor amiga, l'Elena. "Només arribar em va dir que tenia el pressentiment que guanyaria el programa", ha dit. Aquesta ha estat la primera vegada que s'ha fet un talen show d'aquestes característiques a Catalunya, i la Mariona ha confessat que s'esperava "que tindria èxit". "Això petarà fort", li deia als seus amics. Però "no m'esperava l'èxit que ha tingut", ha comentat. Tot i això, ha explicat que "veient el format i les 16 persones que estàvem allà, vaig pensar que calaríem fort en el cor de la gent".
 

 

Gestionar la fama

Els concursants anaven a dormir a casa, i estaven exposats a l'opinió del públic. "Personalment, si ens haguessin tancat, no ho hagués gestionat igual", ha dit la Mariona, que ha reconegut que si mires què diuen de tu a les xarxes, una piulada et pot arruïnar la setmana. "Hem aprés a confiar més en nosaltres i no fer cas al que deien. A més, tenir l'autocontrol de no mirar-ho". "A la gala 9 ho vaig mirar, i va ser un error", ha confessat.

"Veien el format i les 16 persones que estàvem allà, vaig pensar que calaríem fort en el cor de la gent".

 

Ganes de concerts

La guanyadora d'"Eufòria" es queda amb l'actuació del tema "I drove all night", de la Céline Dion, que cantava quan era petita. "La vaig poder fer i bé, i gaudir a l'escenari. Vaig tenir una sensació increïble", ha explicat. "El "T'estimo" de la gala 1 també el guardo al cor". La guanyadora del programa ha assegurat que "tinc ganes de fer feina, música, concerts... ara sé que puc fer més coses de les que em pensava". "Em costava molt sortir de la meva zona de confort i prendre riscos. I "Eufòria" et força a sortir, a créixer com a persona i artista", ha reblat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut