• Mercedes Milá, la figura de Salvador Dalí i la lluita veïnal
  Veure vídeo

  Mercedes Milá, la figura de Salvador Dalí i la lluita veïnal

  Entrevistarem Mercedes Milà, un dels referents del periodisme dels darrers 40 anys. Parlarem dels seus nous projectes televisius i de com ha evolucionat la professió en les darreres dècades.

  Com van ser els darrers dies de la vida de Salvador Dalí? Ens ho explicaran el periodista Ramon Rovira, que li va fer una de les últimes entrevistes a Catalunya Ràdio recuperada després de 30 anys, el cronista Lluís Permanyer que va entrevistar el pintor en diverses ocasions i Montse Aguer, directora dels museus de la Fundació Gala- Salvador Dalí.

  També coneixerem la història d'en Pere Asensio i la Maria Vallespí, veterans lluitadors contra els desnonaments. Una fotografia d'ells dos asseguts davant els antidisturbis s'ha fet viral com a exemple de la lluita veïnal. S'afegirà a la conversa Iñaki Garcia, activista històric de Barcelona.

  A més comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola i de Quico Sallés.

  Entrevistarem Mercedes Milà, un dels referents del periodisme dels darrers 40 anys. Parlarem dels seus nous projectes televisius i de com ha evolucionat la professió en les darreres dècades. Com van ser els darrers dies de la vida de Salvador Dalí? Ens ho explicaran el periodista Ramon Rovira, que li va fer una de les últimes entrevistes a Catalunya Ràdio recuperada després de 30 anys, el cronista Lluís Permanyer que va entrevistar el pintor en diverses ocasions i Montse Aguer, directora dels museus de la Fundació Gala- Salvador Dalí. També coneixerem la història d'en Pere Asensio i la Maria Vallespí, veterans lluitadors contra els desnonaments. Una fotografia d'ells dos asseguts davant els antidisturbis s'ha fet viral com a exemple de la lluita veïnal. S'afegirà a la conversa Iñaki Garcia, activista històric de Barcelona. A més comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola i de Quico Sallés.

 • La comissió de secrets oficials, ciberseguretat i la sentència del procés
  Veure vídeo

  La comissió de secrets oficials, ciberseguretat i la sentència del procés

  La setmana que s'ha reunit de nou la comissió de secrets oficials en parlarem amb Albert Botran diputat de la CUP que hi ha assistit per primer cop i Iñaki Anasagasti i Juan Carlos Girauta, que en van formar part.

  Entrevistarem Donncha Ó Cearbhaill, expert en ciberseguretat i cap del laboratori de seguretat d'Amnistia Internacional. Fa dos anys que l'ONG demana al govern espanyol que reveli si ha utilitzat Pegasus com a software per fer espionatge.

  També conversarem amb Maria Luisa Balaguer, una de les magistrades del Tribunal Constitucional que va votar en contra de la sentència del procés.

  Ens acompanyarà Marcel Vivet que finalment no ingressarà a la presó després que el TSJC hagi rebaixat la seva condemna de 5 anys a un i mig.

  A més comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Sergi Sol, i de Quico Sallés.

  Ens acompanyaran els periodistes Anna Gómez, Ferran Casas, Manel Manchón i Esther Jaén.

  L'actuació musical anirà a càrrec del grup Dorian que interpretarà la cançó "Universal".

  La setmana que s'ha reunit de nou la comissió de secrets oficials en parlarem amb Albert Botran diputat de la CUP que hi ha assistit per primer cop i Iñaki Anasagasti i Juan Carlos Girauta, que en van formar part. Entrevistarem Donncha Ó Cearbhaill, expert en ciberseguretat i cap del laboratori de seguretat d'Amnistia Internacional. Fa dos anys que l'ONG demana al govern espanyol que reveli si ha utilitzat Pegasus com a software per fer espionatge. També conversarem amb Maria Luisa Balaguer, una de les magistrades del Tribunal Constitucional que va votar en contra de la sentència del procés. Ens acompanyarà Marcel Vivet que finalment no ingressarà a la presó després que el TSJC hagi rebaixat la seva condemna de 5 anys a un i mig. A més comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Sergi Sol, i de Quico Sallés. Ens acompanyaran els periodistes Anna Gómez, Ferran Casas, Manel Manchón i Esther Jaén. L'actuació musical anirà a càrrec del grup Dorian que interpretarà la cançó "Universal".

 • El CatalanGate, Judith Butler i la maternitat
  Veure vídeo

  El CatalanGate, Judith Butler i la maternitat

  Entrevistarem en exclusiva Jordi Baylina, un dels espiats en el Catalangate. Baylina, desenvolupador de Blockchain i referent mundial en el seu sector, explicarà el seu cas per primera vegada en un plató de televisió. A més comptarem amb l'advocat Gonzalo Boye, també víctima de l'espionatge i que portarà el cas a diversos jutjats internacionals.

  Parlarem de la detenció del presumpte violador d'Igualada. Per primera vegada els Mossos d'Esquadra explicaran els detalls de l'operatiu policial. Ho farà la nova portaveu del cos, Montserrat Escudé.

  També conversarem amb Judith Butler, filòsofa i activista pels drets humans. Butler, Premi Internacional Catalunya d'enguany, és la primera persona que s'ha reivindicat no binària

  Conversarem amb quatre dones sobre què significa la maternitat. Ens explicaran la seva experiència la model, Judith Mascó, la campiona de natació sincronitzada Ona Carbonell i la periodista, Laura Fa. Però també coneixerem el testimoni de la presentadora de televisió Marisol Galdón, que ha renunciat a ser mare.

  A més tindrem un cara a cara entre Pilar Rahola i Roger Montañola, i les col·laboracions de Quico Sallés i de Laura Grau.

  A cadires de periodistes hi haurà Jordi Barbeta, Núria Orriols i Daniel Basteiro.

  L'actuació musical anirà a càrrec del grup Vienna que interpretarà la cançó "El bany".

  Entrevistarem en exclusiva Jordi Baylina, un dels espiats en el Catalangate. Baylina, desenvolupador de Blockchain i referent mundial en el seu sector, explicarà el seu cas per primera vegada en un plató de televisió. A més comptarem amb l'advocat Gonzalo Boye, també víctima de l'espionatge i que portarà el cas a diversos jutjats internacionals. Parlarem de la detenció del presumpte violador d'Igualada. Per primera vegada els Mossos d'Esquadra explicaran els detalls de l'operatiu policial. Ho farà la nova portaveu del cos, Montserrat Escudé. També conversarem amb Judith Butler, filòsofa i activista pels drets humans. Butler, Premi Internacional Catalunya d'enguany, és la primera persona que s'ha reivindicat no binària Conversarem amb quatre dones sobre què significa la maternitat. Ens explicaran la seva experiència la model, Judith Mascó, la campiona de natació sincronitzada Ona Carbonell i la periodista, Laura Fa. Però també coneixerem el testimoni de la presentadora de televisió Marisol Galdón, que ha renunciat a ser mare. A més tindrem un cara a cara entre Pilar Rahola i Roger Montañola, i les col·laboracions de Quico Sallés i de Laura Grau. A cadires de periodistes hi haurà Jordi Barbeta, Núria Orriols i Daniel Basteiro. L'actuació musical anirà a càrrec del grup Vienna que interpretarà la cançó "El bany".

 • El Catalangate amb John Scott-Railton i Elies Campo, Lang Lang i Noemí Casquet
  Veure vídeo

  El Catalangate amb John Scott-Railton i Elies Campo, Lang Lang i Noemí Casquet

  Entrevistarem a John Scott-Railton investigador de CitizenLab, el grup de recerca internacional que ha destapat l'espionatge a una seixantena de persones del moviment independentista català.
  També parlarem amb Elies Campo qui forma part de la mateixa organització que ha fet pública la llista de totes les persones afectades pel ciberespionatge i que n'ha estat víctima.

  A més, conversarem sobre la guerra a Ucraïna amb José Enrique de Ayala general de brigada retirat i analista de la fundació Alternativas.

  Entrevistarem Lang Lang, el virtuós pianista de música clàssica que actua al Palau de la Música interpretant les "Variacions Goldberg".

  El dia de Sant Jordi, dia dels enamorats a Catalunya, ens preguntarem si existeix un model relacional perfecte. La monogàmia, el poliamor? Ens ho respondrà la periodista especialitzada en sexe, Noemí Casquet.

  També tindrem les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Nacho Corredor, i de Quico Sallés.

  Aquest dissabte ens acompanyaran els periodistes Iva Anguera, Xabier Lapitz, Sara González i Àlex Cubero.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Mishima que interpretarà la cançó "Cotó".

  Entrevistarem a John Scott-Railton investigador de CitizenLab, el grup de recerca internacional que ha destapat l'espionatge a una seixantena de persones del moviment independentista català. També parlarem amb Elies Campo qui forma part de la mateixa organització que ha fet pública la llista de totes les persones afectades pel ciberespionatge i que n'ha estat víctima. A més, conversarem sobre la guerra a Ucraïna amb José Enrique de Ayala general de brigada retirat i analista de la fundació Alternativas. Entrevistarem Lang Lang, el virtuós pianista de música clàssica que actua al Palau de la Música interpretant les "Variacions Goldberg". El dia de Sant Jordi, dia dels enamorats a Catalunya, ens preguntarem si existeix un model relacional perfecte. La monogàmia, el poliamor? Ens ho respondrà la periodista especialitzada en sexe, Noemí Casquet. També tindrem les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Nacho Corredor, i de Quico Sallés. Aquest dissabte ens acompanyaran els periodistes Iva Anguera, Xabier Lapitz, Sara González i Àlex Cubero. L'actuació musical anirà a càrrec de Mishima que interpretarà la cançó "Cotó".

 • Alexander Rodnyansky, Santiago Niño-Becerra, Raül Balam i Roger Pera, Suu i Marc Clotet
  Veure vídeo

  Alexander Rodnyansky, Santiago Niño-Becerra, Raül Balam i Roger Pera, Suu i Marc Clotet

  Entrevistarem Alexander Rodnyansky assessor del president d'Ucraïna, Volodímir Zelenski. Rodnyansky, professor d'Economia a la Universitat de Cambridge, participa directament en les negociacions perquè Europa deixi d'importar gas i petroli russos.

  A més, conversarem amb Santiago Niño-Becerra, doctor en Economia, de les conseqüències econòmiques de la guerra i del futur post covid. Unes tesis que recull en el llibre "Futuro, ¿qué futuro?".

  Com se supera l'addicció a les drogues? Descobrirem la història del xef Raül Balam, recollida en el documental "Camí lliure", i la de l'actor Roger Pera, que ha portat el seu cas als escenaris amb "Èxit, el musical de la meva vida".

  També tindrem les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Fernando Carrera, i de Quico Sallés.

  Aquest dissabte ens acompanyaran els periodistes Jordi Panyella, Susana Quadrado, Laura Aznar i Carla Turró.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Suu que interpretarà la cançó "Tu a Menorca, jo a L'Escala".

  Entrevistarem Alexander Rodnyansky assessor del president d'Ucraïna, Volodímir Zelenski. Rodnyansky, professor d'Economia a la Universitat de Cambridge, participa directament en les negociacions perquè Europa deixi d'importar gas i petroli russos. A més, conversarem amb Santiago Niño-Becerra, doctor en Economia, de les conseqüències econòmiques de la guerra i del futur post covid. Unes tesis que recull en el llibre "Futuro, ¿qué futuro?". Com se supera l'addicció a les drogues? Descobrirem la història del xef Raül Balam, recollida en el documental "Camí lliure", i la de l'actor Roger Pera, que ha portat el seu cas als escenaris amb "Èxit, el musical de la meva vida". També tindrem les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Fernando Carrera, i de Quico Sallés. Aquest dissabte ens acompanyaran els periodistes Jordi Panyella, Susana Quadrado, Laura Aznar i Carla Turró. L'actuació musical anirà a càrrec de Suu que interpretarà la cançó "Tu a Menorca, jo a L'Escala".

 • Jon Iñarritu, Marc Marginedas, Carla Simón i Peyu i les dones al periodisme esportiu
  Veure vídeo

  Jon Iñarritu, Marc Marginedas, Carla Simón i Peyu i les dones al periodisme esportiu

  Entrevistarem el diputat de Bildu Jon Iñarritu que ha portat al Congrés el cas del periodista Pablo González, detingut i incomunicat a Polònia acusat de ser un espia del Kremlin. També conversarem amb la parella de González, Oihana Goiriena. I descobrirem la controvertida figura de Vladimir Putin amb el periodista, Marc Marginedas, ex-corresponsal a Moscou.

  A més, estrenarem un fragment de la pel·lícula "Alcarràs" i la comentarem amb la seva directora, Carla Simón i amb els intèrprets Anna Otín, Albert Bosch i Ainet Jounou. I parlarem de la vida al camp amb en Peyu que va ser company d'escola de Simón.

  La setmana que s'ha batut el rècord mundial d'assistència a un partit de futbol femení conversarem amb dues pioneres del periodisme esportiu, Isabel Bosch i Carme Barceló, i amb Marta Carreras que, durant 12 temporades, va formar part de l'equip de les transmissions de Barça a Catalunya Ràdio.

  Tindrem les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Roger Montañola.

  Comptarem amb els periodistes Àlex Cubero, Agnès Marquès, Roger Palà i Bea Talegón.

  L'actuació musical anirà a càrrec de la Beth i la Laura Andrés que interpretaran la cançó "I wanna dance with somebody", una versió del clàssic de Withney Houston.

  Entrevistarem el diputat de Bildu Jon Iñarritu que ha portat al Congrés el cas del periodista Pablo González, detingut i incomunicat a Polònia acusat de ser un espia del Kremlin. També conversarem amb la parella de González, Oihana Goiriena. I descobrirem la controvertida figura de Vladimir Putin amb el periodista, Marc Marginedas, ex-corresponsal a Moscou. A més, estrenarem un fragment de la pel·lícula "Alcarràs" i la comentarem amb la seva directora, Carla Simón i amb els intèrprets Anna Otín, Albert Bosch i Ainet Jounou. I parlarem de la vida al camp amb en Peyu que va ser company d'escola de Simón. La setmana que s'ha batut el rècord mundial d'assistència a un partit de futbol femení conversarem amb dues pioneres del periodisme esportiu, Isabel Bosch i Carme Barceló, i amb Marta Carreras que, durant 12 temporades, va formar part de l'equip de les transmissions de Barça a Catalunya Ràdio. Tindrem les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Roger Montañola. Comptarem amb els periodistes Àlex Cubero, Agnès Marquès, Roger Palà i Bea Talegón. L'actuació musical anirà a càrrec de la Beth i la Laura Andrés que interpretaran la cançó "I wanna dance with somebody", una versió del clàssic de Withney Houston.

 • Quim Torra, Antonio Turiel i el misteri del crim al pantà de Susqueda
  Veure vídeo

  Quim Torra, Antonio Turiel i el misteri del crim al pantà de Susqueda

  Nova edició de "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig que omple la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat.
  Serà amb l'expresident de la Generalitat Quim Torra; el doctor en Física teòrica i autor de "Petrocalipsis", Antonio Turiel; la periodista Mònica Bernabé i la periodista Tura Soler, autora del llibre "El pantà maleït: les morts de Susqueda". L'actuació musical anirà a càrrec del grup Ginestà, que interpretarà la cançó "Ulls d'avellana".

  Nova edició de "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig que omple la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb l'expresident de la Generalitat Quim Torra; el doctor en Física teòrica i autor de "Petrocalipsis", Antonio Turiel; la periodista Mònica Bernabé i la periodista Tura Soler, autora del llibre "El pantà maleït: les morts de Susqueda". L'actuació musical anirà a càrrec del grup Ginestà, que interpretarà la cançó "Ulls d'avellana".

 • Programa 200
  Veure vídeo

  Programa 200

  Preguntes Freqüents celebrarà el programa 200 i ho farà retrobant-se amb el públic en directe a la sala La Paloma de Barcelona. Serà una edició molt especial que recollirà l'essència i l'esperit dels cinc anys de programa en un format diferent i amb convidats vinculats al FAQS.

  En el FAQS 200 hi haurà elements inesperats, personatges que han crescut mediàticament amb el programa, convidats que mai han estat junts en un plató de televisió i que, per primera vegada, compartiran taula amb nosaltres.

  La música en directe és marca habitual del FAQS i aquest dissabte ho serà per partida triple. Hi actuaran l'Elèctrica Dharma, que celebra el seu cinquantè aniversari, en Miki Núñez i el grup Navet.

  Cinc anys compartint les nits de dissabte amb els espectadors de TV3

  Preguntes Freqüents celebrarà el programa 200 i ho farà retrobant-se amb el públic en directe a la sala La Paloma de Barcelona. Serà una edició molt especial que recollirà l'essència i l'esperit dels cinc anys de programa en un format diferent i amb convidats vinculats al FAQS. En el FAQS 200 hi haurà elements inesperats, personatges que han crescut mediàticament amb el programa, convidats que mai han estat junts en un plató de televisió i que, per primera vegada, compartiran taula amb nosaltres. La música en directe és marca habitual del FAQS i aquest dissabte ho serà per partida triple. Hi actuaran l'Elèctrica Dharma, que celebra el seu cinquantè aniversari, en Miki Núñez i el grup Navet. Cinc anys compartint les nits de dissabte amb els espectadors de TV3

 • Ucraïna amb Ruben Wagensberg i Enric Casulleras, Carles Fabró i Paz Padilla
  Veure vídeo

  Ucraïna amb Ruben Wagensberg i Enric Casulleras, Carles Fabró i Paz Padilla

  "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig que omple la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb el diputat d'ERC, Ruben Wagensberg; el doctor en Política Econòmica Enric Casulleras; Carles Fabró, cap de protocol de la Generalitat durant trenta anys i la humorista i presentadora Paz Padilla. L'actuació musical anirà a càrrec de Xarim Aresté que interpretarà la cançó "Ja no hi ets".

  "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig que omple la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb el diputat d'ERC, Ruben Wagensberg; el doctor en Política Econòmica Enric Casulleras; Carles Fabró, cap de protocol de la Generalitat durant trenta anys i la humorista i presentadora Paz Padilla. L'actuació musical anirà a càrrec de Xarim Aresté que interpretarà la cançó "Ja no hi ets".

 • L'amenaça nuclear de Rússia, Tània Verge i Maria Molins i Gervasio Deferr
  Veure vídeo

  L'amenaça nuclear de Rússia, Tània Verge i Maria Molins i Gervasio Deferr

  "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig que omple la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat.
  Serà amb Xavier Bohigas, doctor en Física i expert en armament nuclear, Xavier Mas de Xaxàs, corresponsal diplomàtic de La Vanguardia; Tània Verge, consellera d'Igualtat i Feminismes, Maria Molins, actriu, i Gervasio Deferr, exgimnasta i campió olímpic. L'actuació musical anirà a càrrec del grup Pepet i Marieta, que interpretarà la cançó "El polvito".

  "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig que omple la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Xavier Bohigas, doctor en Física i expert en armament nuclear, Xavier Mas de Xaxàs, corresponsal diplomàtic de La Vanguardia; Tània Verge, consellera d'Igualtat i Feminismes, Maria Molins, actriu, i Gervasio Deferr, exgimnasta i campió olímpic. L'actuació musical anirà a càrrec del grup Pepet i Marieta, que interpretarà la cançó "El polvito".

 • La crisi d'Ucraïna amb Josep Piqué i Eugeni Bregolat i Javier Gurruchaga
  Veure vídeo

  La crisi d'Ucraïna amb Josep Piqué i Eugeni Bregolat i Javier Gurruchaga

  "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig que omple la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat.
  Serà amb Josep Piqué, exministre d'Afers Exteriors; Eugeni Bregolat, exambaixador d'Espanya a Rússia; Miren Etxezarreta, doctora en Economia, i Javier Gurruchaga, líder de l'Orquesta Mondragón. L'actuació musical anirà a càrrec d'Els Catarres, que estrenen disc al programa.

  "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig que omple la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Josep Piqué, exministre d'Afers Exteriors; Eugeni Bregolat, exambaixador d'Espanya a Rússia; Miren Etxezarreta, doctora en Economia, i Javier Gurruchaga, líder de l'Orquesta Mondragón. L'actuació musical anirà a càrrec d'Els Catarres, que estrenen disc al programa.

 • Esperanza Aguirre, Cristina Cifuentes, Teresa Gimpera i Mònica Randall i la covid persistent
  Veure vídeo

  Esperanza Aguirre, Cristina Cifuentes, Teresa Gimpera i Mònica Randall i la covid persistent

  "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig que omple la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat.
  Serà amb les expresidentes de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre i Cristina Cifuentes, i les actrius i models Teresa Gimpera i Mònica Randall. L'actuació musical anirà a càrrec de Queralt Lahoz, que interpretarà la cançó "Tu boca".

  "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig que omple la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb les expresidentes de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre i Cristina Cifuentes, i les actrius i models Teresa Gimpera i Mònica Randall. L'actuació musical anirà a càrrec de Queralt Lahoz, que interpretarà la cançó "Tu boca".

 • James Rhodes, Núria Terribas i Salvador Macip i Custodia Moreno
  Veure vídeo

  James Rhodes, Núria Terribas i Salvador Macip i Custodia Moreno

  Ara que el govern central impulsarà una investigació sobre els casos de pederàstia a l'Església, coneixem el testimoni de James Rhodes. El pianista i escriptor va ser víctima d'abusos sexuals quan era un nen i explicarà com la música l'ha ajudat a superar-los.

  "Preguntes freqüents" també entrevista el doctor en Genètica Molecular i investigador de la Universitat de Leicester Salvador Macip, i la vicepresidenta del Comitè de Bioètica de Catalunya i directora de la Fundació Grífols, Núria Terribas, la setmana que s'han aixecat algunes de les restriccions contra la covid.

  La setmana que s'han lliurat al govern espanyol 600.000 firmes per reclamar que els bancs ofereixin un tracte més humà a la gent gran, el programa conversa amb el promotor de la proposta, Carlos San Juan. Compartirà taula amb Custodia Moreno, activista veïnal.

  L'actuació musical va a càrrec del grup Las Bajas Pasiones, que interpretarà la cançó "Rebel·lia".

  Ara que el govern central impulsarà una investigació sobre els casos de pederàstia a l'Església, coneixem el testimoni de James Rhodes. El pianista i escriptor va ser víctima d'abusos sexuals quan era un nen i explicarà com la música l'ha ajudat a superar-los. "Preguntes freqüents" també entrevista el doctor en Genètica Molecular i investigador de la Universitat de Leicester Salvador Macip, i la vicepresidenta del Comitè de Bioètica de Catalunya i directora de la Fundació Grífols, Núria Terribas, la setmana que s'han aixecat algunes de les restriccions contra la covid. La setmana que s'han lliurat al govern espanyol 600.000 firmes per reclamar que els bancs ofereixin un tracte més humà a la gent gran, el programa conversa amb el promotor de la proposta, Carlos San Juan. Compartirà taula amb Custodia Moreno, activista veïnal. L'actuació musical va a càrrec del grup Las Bajas Pasiones, que interpretarà la cançó "Rebel·lia".

 • Pablo Iglesias i Owen Jones, Itziar Castro i Araceli Segarra
  Veure vídeo

  Pablo Iglesias i Owen Jones, Itziar Castro i Araceli Segarra

  Entrevistarem dos referents de l'esquerra europea: l'exvicepresident del govern espanyol, Pablo Iglesias, i el periodista i columnista de The Guardian, Owen Jones. Parlarem de l'auge de l'extrema dreta, del rol que hi han jugat els mitjans de comunicació i de les relacions entre Catalunya i l'estat espanyol.

  Com funcionen les campanyes de bots i trols que ataquen i insulten a les xarxes socials? Ho descobrirem amb el testimoni revelador d'una persona que durant una dècada va fer de bot a les xarxes i que ha publicat el llibre "Confesiones de un bot ruso".

  A més coneixerem el testimoni de l'actriu Itziar Castro, víctima d'assetjament a les xarxes socials, i l'anàlisi del periodista Carles Planas Bou, expert en tecnologies, algoritmes i xarxes.

  Entrevistarem l'alpinista, Araceli Segarra, una de les signants del manifest en contra dels Jocs d'Hivern Pirineus-Barcelona 2030.

  A més tindrem una cara a cara entre Pilar Rahola i Nacho Corredor i la col·laboració de Quico Sallés.

  A cadires de periodistes hi haurà Pilar Velasco, Manel Manchón, Àlex Cubero i Anna Gómez.

  L'actuació musical anirà a càrrec d'Albert Freixas que interpretarà la cançó "Broken song".

  Entrevistarem dos referents de l'esquerra europea: l'exvicepresident del govern espanyol, Pablo Iglesias, i el periodista i columnista de The Guardian, Owen Jones. Parlarem de l'auge de l'extrema dreta, del rol que hi han jugat els mitjans de comunicació i de les relacions entre Catalunya i l'estat espanyol. Com funcionen les campanyes de bots i trols que ataquen i insulten a les xarxes socials? Ho descobrirem amb el testimoni revelador d'una persona que durant una dècada va fer de bot a les xarxes i que ha publicat el llibre "Confesiones de un bot ruso". A més coneixerem el testimoni de l'actriu Itziar Castro, víctima d'assetjament a les xarxes socials, i l'anàlisi del periodista Carles Planas Bou, expert en tecnologies, algoritmes i xarxes. Entrevistarem l'alpinista, Araceli Segarra, una de les signants del manifest en contra dels Jocs d'Hivern Pirineus-Barcelona 2030. A més tindrem una cara a cara entre Pilar Rahola i Nacho Corredor i la col·laboració de Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Pilar Velasco, Manel Manchón, Àlex Cubero i Anna Gómez. L'actuació musical anirà a càrrec d'Albert Freixas que interpretarà la cançó "Broken song".

 • La crisi d'Ucraïna amb Santiago Niño-Becerra i Eugeni Bregolat, l'extrema dreta amb Jordi Borràs i Xavier Rius
  Veure vídeo

  La crisi d'Ucraïna amb Santiago Niño-Becerra i Eugeni Bregolat, l'extrema dreta amb Jordi Borràs i Xavier Rius

  FAQS programa presentat per Cristina Puig per omplir la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat.
  Serà amb Santiago Niño Becerra, catedràtic d'Economia; Jordi Borràs, fotoperiodista; Xavier Rius Sant, periodista i escriptor, i Leonardo Schwebel, periodista mexicà. L'actuació musical anirà a càrrec de Dave Zulueta, que interpretarà la cançó "El meu carrer", una versió d'un dels temes més mítics de Joan Manuel Serrat.

  FAQS programa presentat per Cristina Puig per omplir la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Santiago Niño Becerra, catedràtic d'Economia; Jordi Borràs, fotoperiodista; Xavier Rius Sant, periodista i escriptor, i Leonardo Schwebel, periodista mexicà. L'actuació musical anirà a càrrec de Dave Zulueta, que interpretarà la cançó "El meu carrer", una versió d'un dels temes més mítics de Joan Manuel Serrat.

Anar al contingut