• "Preguntes freqüents": La Diada i la taula de negociació, 20 anys de l'11S i la renúncia del bisbe de Solsona
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": La Diada i la taula de negociació, 20 anys de l'11S i la renúncia del bisbe de Solsona

  Luis Rojas Marcos i Lluís Grifell a "Preguntes freqüents"

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informa
  ció rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Luis Rojas Marcos, psiquiatre; Núria Bacardit, periodista; Patrícia Artigas, realitzadora; Lluís Grifell, degà del Capítol Catedral de Solsona i els mossens Fermí Manteca i Eduard Ribera, membres de la diòcesi de Solsona. L'actuació musical anirà a càrrec de Sergio Gisbert, que farà una versió de la cançó "The rising", de Bruce Springsteen.

  El dia que farà vint anys dels atemptats de l'11S, "Preguntes freqüents" recordarà els fets amb el psiquiatre Luis Rojas Marcos, que el 2001 era director del sistema d'hospitals públics de Nova York. També es conversarà amb la periodista Núria Bacardit i la realitzadora Patrícia Artigas, que van viure la tragèdia en directe i en van informar per a TV3.

  Davant l'hermetisme al voltant de la renúncia del bisbe de Solsona, el programa entrevistarà Lluís Grifell, degà del Capítol Catedral de Solsona. Els últims 6 anys ha treballat al costat del bisbe Xavier Novell. També se'n parlarà amb els mossens Fermí Manteca i Eduard Ribera, tots dos membres de la diòcesi de Solsona.

  Es comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Roger Montañola, que debuta al programa, i amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A plató hi haurà els periodistes Roger Palà, Manel Manchón i Anna Gómez.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Sergio Gisbert, que farà una versió de la cançó "The rising", el tema que Bruce Springsteen va escriure arran dels atemptats de l'11S.

  Luis Rojas Marcos i Lluís Grifell a "Preguntes freqüents" "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Luis Rojas Marcos, psiquiatre; Núria Bacardit, periodista; Patrícia Artigas, realitzadora; Lluís Grifell, degà del Capítol Catedral de Solsona i els mossens Fermí Manteca i Eduard Ribera, membres de la diòcesi de Solsona. L'actuació musical anirà a càrrec de Sergio Gisbert, que farà una versió de la cançó "The rising", de Bruce Springsteen. El dia que farà vint anys dels atemptats de l'11S, "Preguntes freqüents" recordarà els fets amb el psiquiatre Luis Rojas Marcos, que el 2001 era director del sistema d'hospitals públics de Nova York. També es conversarà amb la periodista Núria Bacardit i la realitzadora Patrícia Artigas, que van viure la tragèdia en directe i en van informar per a TV3. Davant l'hermetisme al voltant de la renúncia del bisbe de Solsona, el programa entrevistarà Lluís Grifell, degà del Capítol Catedral de Solsona. Els últims 6 anys ha treballat al costat del bisbe Xavier Novell. També se'n parlarà amb els mossens Fermí Manteca i Eduard Ribera, tots dos membres de la diòcesi de Solsona. Es comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Roger Montañola, que debuta al programa, i amb la col·laboració de Quico Sallés. A plató hi haurà els periodistes Roger Palà, Manel Manchón i Anna Gómez. L'actuació musical anirà a càrrec de Sergio Gisbert, que farà una versió de la cançó "The rising", el tema que Bruce Springsteen va escriure arran dels atemptats de l'11S.

 • "Preguntes freqüents": Jordi Cuixart, Alexander Dmitrenko, cas Orrit i Bruno Oro
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Jordi Cuixart, Alexander Dmitrenko, cas Orrit i Bruno Oro

  Aquest dissabte, primer programa de la temporada del "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, s'entrevistarà Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural. A pocs dies per a la Diada, s'analitzarà el futur de l'entitat i del moviment sobiranista.

  També es parlarà del cas Orrit, la misteriosa desaparició de dos germans de l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Dissabte en farà 33 anys, però la família reclama que es reobri la investigació. Ho explicaran Mari Carme Orrit, germana dels desapareguts, i Iciar Iriondo, advocada i criminòloga.

  A més, es descobrirà el testimoni d'Alexander Dmitrenko, un moscovita establert a Catalunya acusat per la Guàrdia Civil de ser un espia rus.

  La setmana que s'han suprimit els peatges a diverses autopistes catalanes, es conversarà amb Josep Casadellà, impulsor de la campanya "No vull pagar". La va posar en marxa fa 9 anys negant-se a pagar un peatge amb un vídeo que es va fer viral.

  Aquest dissabte, primer programa de la temporada del "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, s'entrevistarà Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural. A pocs dies per a la Diada, s'analitzarà el futur de l'entitat i del moviment sobiranista. També es parlarà del cas Orrit, la misteriosa desaparició de dos germans de l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Dissabte en farà 33 anys, però la família reclama que es reobri la investigació. Ho explicaran Mari Carme Orrit, germana dels desapareguts, i Iciar Iriondo, advocada i criminòloga. A més, es descobrirà el testimoni d'Alexander Dmitrenko, un moscovita establert a Catalunya acusat per la Guàrdia Civil de ser un espia rus. La setmana que s'han suprimit els peatges a diverses autopistes catalanes, es conversarà amb Josep Casadellà, impulsor de la campanya "No vull pagar". La va posar en marxa fa 9 anys negant-se a pagar un peatge amb un vídeo que es va fer viral.

 • "Preguntes freqüents": acabem temporada amb David Madí, Oriol Mitjà, Prieto-Alhambra i Helena Legido-Quigley
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": acabem temporada amb David Madí, Oriol Mitjà, Prieto-Alhambra i Helena Legido-Quigley

  Últim programa de la temporada de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb David Madí, exsecretari de Comunicació del govern i de CDC; Oriol Mitjà i Daniel Prieto-Alhambra, epidemiòlegs; Helena Legido-Quigley, investigadora en salut pública; Clara Prats, investigadora del grup BIOCOM, i Maria Gordillo i Pol Serena, dos ciutadans als quals es demanen penes de presó per participar en protestes pel 8M. L'actuació musical anirà a càrrec de Gerard Aledo.

  Últim programa de la temporada de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb David Madí, exsecretari de Comunicació del govern i de CDC; Oriol Mitjà i Daniel Prieto-Alhambra, epidemiòlegs; Helena Legido-Quigley, investigadora en salut pública; Clara Prats, investigadora del grup BIOCOM, i Maria Gordillo i Pol Serena, dos ciutadans als quals es demanen penes de presó per participar en protestes pel 8M. L'actuació musical anirà a càrrec de Gerard Aledo.

 • "Preguntes freqüents": Carmen Cabezas, Laia Estrada i Javier Saviola
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Carmen Cabezas, Laia Estrada i Javier Saviola

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública, i el doctor Robert Güerri, coordinador de la Unitat Covid de l'Hospital del Mar en ple ascens exponencial de la Covid-19, per saber si cal aplicar noves restriccions i quin paper hi té la vacunació.

  També es connectarà amb Salvador Macip, genetista i investigador de la Universitat de Leicester, actualment confinat, per parlar de com gestionen altres països l'arribada de noves variants del coronavirus.

  A més, entrevistarem la diputada de la CUP, Laia Estrada, després que el TSJC hagi arxivat la causa contra ella per desordres públics.

  Es conversarà amb Txell Feixas, corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Beirut que torna a casa després de cinc anys a l'Orient Mitjà.

  També s'entrevistarà l'exfutbolista del Barça Javier Saviola, minuts abans que el seu amic Leo Messi pugui guanyar la Copa Amèrica. Serà a la final Brasil-Argentina, que es podrà veure en directe a TV3.

  I es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

  A les cadires dels periodistes hi haurà Gemma Liñán, Magda Bandera i Ferran Casas.

  L'actuació musical anirà a càrrec del grup The Tyets, que interpretaran la cançó "Amics, tiets i coneguts".

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública, i el doctor Robert Güerri, coordinador de la Unitat Covid de l'Hospital del Mar en ple ascens exponencial de la Covid-19, per saber si cal aplicar noves restriccions i quin paper hi té la vacunació. També es connectarà amb Salvador Macip, genetista i investigador de la Universitat de Leicester, actualment confinat, per parlar de com gestionen altres països l'arribada de noves variants del coronavirus. A més, entrevistarem la diputada de la CUP, Laia Estrada, després que el TSJC hagi arxivat la causa contra ella per desordres públics. Es conversarà amb Txell Feixas, corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Beirut que torna a casa després de cinc anys a l'Orient Mitjà. També s'entrevistarà l'exfutbolista del Barça Javier Saviola, minuts abans que el seu amic Leo Messi pugui guanyar la Copa Amèrica. Serà a la final Brasil-Argentina, que es podrà veure en directe a TV3. I es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. A les cadires dels periodistes hi haurà Gemma Liñán, Magda Bandera i Ferran Casas. L'actuació musical anirà a càrrec del grup The Tyets, que interpretaran la cançó "Amics, tiets i coneguts".

 • "Preguntes freqüents": Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell, Aleix Villatoro, Sonia Vivas i Itziar Castro
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell, Aleix Villatoro, Sonia Vivas i Itziar Castro

  Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell, Sonia Vivas i Itziar Castro, a "Preguntes freqüents"
  Demà, divendres, a les 22.15, a TV3, una nova edició de
  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana; Andreu Mas-Colell, exconseller d'Economia; Aleix Villatoro, exsecretari general d'Afers Exteriors; Sonia Vivas, expolicia; Itziar Castro, actriu, i Judith Juanhuix, activista trans. L'actuació musical anirà a càrrec dels Sense Sal.
  01/07/2021 - 19.01
  Imprimir

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, i aquesta setmana en divendres, entrevistarà Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana. Serà la primera entrevista televisiva després de ser indultat pel govern espanyol.

  La setmana que el Tribunal de Comptes ha imposat una fiança de més de 5 milions d'euros a diversos exalts càrrecs de la Generalitat per la despesa en política exterior, el programa parlarà amb Andreu Mas-Colell i Aleix Villatoro. L'exconseller d'Economia i l'exsecretari general d'Afers Exteriors són dos dels afectats.

  Es conversarà amb l'expolicia Sonia Vivas, que explicarà el calvari viscut després de denunciar un cas de corrupció policial a Palma. Vivas, que és l'actual regidora de Justícia Social, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament d'aquesta ciutat, també relatarà els atacs homòfobs que ha patit.

  Amb l'actriu Itziar Castro ens comentarà l'anomenada llei trans, aprovada pel govern espanyol aquest dimarts. També sabrem la història de la Judith Juanhuix, activista trans.

  Pilar Rahola farà un cara a cara amb Xavier Fina i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A cadires de periodistes hi haurà Tian Riba, Laura Aznar, Daniel Basteiro i Andrea Villoria.

  L'actuació musical anirà a càrrec dels Sense Sal, que interpretaran la cançó "Com abans".

  Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell, Sonia Vivas i Itziar Castro, a "Preguntes freqüents" Demà, divendres, a les 22.15, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana; Andreu Mas-Colell, exconseller d'Economia; Aleix Villatoro, exsecretari general d'Afers Exteriors; Sonia Vivas, expolicia; Itziar Castro, actriu, i Judith Juanhuix, activista trans. L'actuació musical anirà a càrrec dels Sense Sal. 01/07/2021 - 19.01 Imprimir "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, i aquesta setmana en divendres, entrevistarà Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana. Serà la primera entrevista televisiva després de ser indultat pel govern espanyol. La setmana que el Tribunal de Comptes ha imposat una fiança de més de 5 milions d'euros a diversos exalts càrrecs de la Generalitat per la despesa en política exterior, el programa parlarà amb Andreu Mas-Colell i Aleix Villatoro. L'exconseller d'Economia i l'exsecretari general d'Afers Exteriors són dos dels afectats. Es conversarà amb l'expolicia Sonia Vivas, que explicarà el calvari viscut després de denunciar un cas de corrupció policial a Palma. Vivas, que és l'actual regidora de Justícia Social, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament d'aquesta ciutat, també relatarà els atacs homòfobs que ha patit. Amb l'actriu Itziar Castro ens comentarà l'anomenada llei trans, aprovada pel govern espanyol aquest dimarts. També sabrem la història de la Judith Juanhuix, activista trans. Pilar Rahola farà un cara a cara amb Xavier Fina i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Tian Riba, Laura Aznar, Daniel Basteiro i Andrea Villoria. L'actuació musical anirà a càrrec dels Sense Sal, que interpretaran la cançó "Com abans".

 • "Preguntes freqüents": Quim Forn i Josep Rull, Martín Pallín i el doctor Clotet
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Quim Forn i Josep Rull, Martín Pallín i el doctor Clotet

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Quim Forn i Josep Rull tres dies després que hagin sortit en llibertat. Serà la primera entrevista en un plató de televisió després de ser indultats pel govern espanyol.

  De les conseqüències dels indults i dels efectes que poden tenir en el Tribunal d'Estrasburg, se'n parlarà amb l'exmagistrat del Suprem José Antonio Martín Pallín i l'advocat Marc Molins.

  Dissabte la mascareta deixarà de ser obligatòria en espais a l'aire lliure. D'aquesta qüestió i de la lluita contra la pandèmia, se'n parlarà amb Bonaventura Clotet, cap del servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol. També es conversarà amb la psicòloga Eva Aguilar per saber què és el pànic a treure's la mascareta o la síndrome de la cara buida.

  A més, es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

  A cadires de periodistes hi haurà Àlex Cubero, Agnès Marquès, Joan Julibert i Ana Pardo de Vera.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Gabriela Richardson, que interpretarà la cançó "Palomita negrita".

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Quim Forn i Josep Rull tres dies després que hagin sortit en llibertat. Serà la primera entrevista en un plató de televisió després de ser indultats pel govern espanyol. De les conseqüències dels indults i dels efectes que poden tenir en el Tribunal d'Estrasburg, se'n parlarà amb l'exmagistrat del Suprem José Antonio Martín Pallín i l'advocat Marc Molins. Dissabte la mascareta deixarà de ser obligatòria en espais a l'aire lliure. D'aquesta qüestió i de la lluita contra la pandèmia, se'n parlarà amb Bonaventura Clotet, cap del servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol. També es conversarà amb la psicòloga Eva Aguilar per saber què és el pànic a treure's la mascareta o la síndrome de la cara buida. A més, es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Àlex Cubero, Agnès Marquès, Joan Julibert i Ana Pardo de Vera. L'actuació musical anirà a càrrec de Gabriela Richardson, que interpretarà la cançó "Palomita negrita".

 • "Preguntes freqüents": Quim Forn i Josep Rull, Martín Pallín i el doctor Clotet
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Quim Forn i Josep Rull, Martín Pallín i el doctor Clotet

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Quim Forn i Josep Rull; l'exmagistrat del Suprem José Antonio Martín Pallín i l'advocat Marc Molins; el cap del servei de Malalties Infeccioses de l'hospital Germans Trias i Pujol, Bonaventura Clotet, i la psicòloga Eva Aguilar. L'actuació musical anirà a càrrec de Gabriela Richardson.

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Quim Forn i Josep Rull; l'exmagistrat del Suprem José Antonio Martín Pallín i l'advocat Marc Molins; el cap del servei de Malalties Infeccioses de l'hospital Germans Trias i Pujol, Bonaventura Clotet, i la psicòloga Eva Aguilar. L'actuació musical anirà a càrrec de Gabriela Richardson.

 • "Preguntes freqüents": el conseller Jaume Giró, la conversa de Trapero, Marcel Vivet i Ramon Gener
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": el conseller Jaume Giró, la conversa de Trapero, Marcel Vivet i Ramon Gener

  Entrevistarem Jaume Giró, conseller d'Economia i Hisenda. Serà la primera entrevista del màxim responsable de les finances del govern des de que va prendre possessió del càrrec.

  El major Josep Lluís Trapero ha concedit a TV3 la primera entrevista des del 2017, any dels atemptats de Barcelona i Cambrils i el referèndum de l'1-O. La periodista Fàtima Llambrich ens avançarà detalls d'aquesta entrevista i n'emetrem en primícia un fragment.

  Conversarem amb Marcel Vivet, la setmana que l'han condemnat a 5 anys de presó, acusat d'haver colpejat a un mosso amb un pal en una manifestació el 2018. Ens acompanyarà la seva mare, Anna Regalón.

  El músic i escriptor Ramon Gener ens explicarà quina relació té un geni de la música com Mozart amb un crac com Messi a pocs dies de la seva eventual renovació.

  Per primer cop televisions de tots els territoris de parla catalana emetran simultàniament un programa, "El temps de les arts". L'artífex d'aquesta fita és l'activista valencià Eliseu Climent que ens explicarà com s'ho ha fet per aconseguir-ho.

  Pilar Rahola farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta i també comptarem amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A cadires de periodistes hi haurà Manel Manchón, Neus Tomàs, Pilar Velasco i Jordi Barbeta.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Lucia Fumero i Martín Leiton que interpretaran la cançó "Mi amor fugaz".

  Entrevistarem Jaume Giró, conseller d'Economia i Hisenda. Serà la primera entrevista del màxim responsable de les finances del govern des de que va prendre possessió del càrrec. El major Josep Lluís Trapero ha concedit a TV3 la primera entrevista des del 2017, any dels atemptats de Barcelona i Cambrils i el referèndum de l'1-O. La periodista Fàtima Llambrich ens avançarà detalls d'aquesta entrevista i n'emetrem en primícia un fragment. Conversarem amb Marcel Vivet, la setmana que l'han condemnat a 5 anys de presó, acusat d'haver colpejat a un mosso amb un pal en una manifestació el 2018. Ens acompanyarà la seva mare, Anna Regalón. El músic i escriptor Ramon Gener ens explicarà quina relació té un geni de la música com Mozart amb un crac com Messi a pocs dies de la seva eventual renovació. Per primer cop televisions de tots els territoris de parla catalana emetran simultàniament un programa, "El temps de les arts". L'artífex d'aquesta fita és l'activista valencià Eliseu Climent que ens explicarà com s'ho ha fet per aconseguir-ho. Pilar Rahola farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta i també comptarem amb la col·laboració de Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Manel Manchón, Neus Tomàs, Pilar Velasco i Jordi Barbeta. L'actuació musical anirà a càrrec de Lucia Fumero i Martín Leiton que interpretaran la cançó "Mi amor fugaz".

 • "Preguntes freqüents": Laura Borràs, Adolfo Pérez Esquivel, Bob Pop i Candela Peña
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Laura Borràs, Adolfo Pérez Esquivel, Bob Pop i Candela Peña

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya. S'analitzarà l'actualitat política, el mateix dia que farà tres mesos de la seva elecció.

  La setmana que Jordi Cuixart i Jordi Turull han portat la condemna del Suprem al Tribunal de Drets Humans d'Estrasburg, el programa ho parlarà amb Adolfo Pérez Esquivel, premi Nobel de la Pau, que dona suport a l'amnistia per tots els condemnats.

  Alguns maltractadors assassinen els seus propis fills per fer mal a les seves exparelles. És la violència vicària i aquesta setmana n'hi ha hagut un cas a les Canàries. Es tractarà el tema amb la psicòloga especialitzada en violència masclista Alba Alfageme.

  Roberto Enríquez, conegut com a Bob Pop, és una persona amb mil cares. Escriptor, monologuista, periodista i activista ara estrena la sèrie "Maricón perdido", basada en la seva vida. La presentarà acompanyat de l'actriu Candela Peña, la seva mare a la ficció.

  Pilar Rahola farà un cara a cara amb Sergi Sol i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A les cadires de periodistes hi haurà Pablo Tallón, Iva Anguera, Joan Rusiñol i Bea Talegón.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Mireia Feliu, David Mengual & Maitia Trio que interpretaran la cançó "La flor de París".

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya. S'analitzarà l'actualitat política, el mateix dia que farà tres mesos de la seva elecció. La setmana que Jordi Cuixart i Jordi Turull han portat la condemna del Suprem al Tribunal de Drets Humans d'Estrasburg, el programa ho parlarà amb Adolfo Pérez Esquivel, premi Nobel de la Pau, que dona suport a l'amnistia per tots els condemnats. Alguns maltractadors assassinen els seus propis fills per fer mal a les seves exparelles. És la violència vicària i aquesta setmana n'hi ha hagut un cas a les Canàries. Es tractarà el tema amb la psicòloga especialitzada en violència masclista Alba Alfageme. Roberto Enríquez, conegut com a Bob Pop, és una persona amb mil cares. Escriptor, monologuista, periodista i activista ara estrena la sèrie "Maricón perdido", basada en la seva vida. La presentarà acompanyat de l'actriu Candela Peña, la seva mare a la ficció. Pilar Rahola farà un cara a cara amb Sergi Sol i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés. A les cadires de periodistes hi haurà Pablo Tallón, Iva Anguera, Joan Rusiñol i Bea Talegón. L'actuació musical anirà a càrrec de Mireia Feliu, David Mengual & Maitia Trio que interpretaran la cançó "La flor de París".

 • "Preguntes freqüents": Alba Vergés i Marc Ramentol, Josep Bou, Gonzalo Boye i Lolita Flores
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Alba Vergés i Marc Ramentol, Josep Bou, Gonzalo Boye i Lolita Flores

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà l'exconsellera de Salut Alba Vergés i l'exsecretari general del Departament Marc Ramentol, perquè expliquin com han viscut la gestió de la pandèmia i la seva sortida de la conselleria.

  La setmana que la justícia europea ha retornat la immunitat parlamentària a Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, el programa entrevistarà Adrián Vázquez, president de la comissió que va proposar retirar-la, i Gonzalo Boye, advocat dels tres eurodiputats.

  Lolita torna als escenaris catalans amb "Llévame hasta el cielo", un muntatge que interpreta amb l'actor Luis Mottola. "Preguntes freqüents" parlarà amb la filla gran del clan Flores de la seva trajectòria i del llegat de la seva mare.

  Pilar Rahola farà un cara a cara amb Josep Bou i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A les cadires dels periodistes hi haurà Núria Orriols, Magda Bandera, Israel García-Juez i Jordi Panyella.

  L'actuació musical anirà a càrrec dels Porto Bello, que interpretaran la cançó "Cada cop".

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà l'exconsellera de Salut Alba Vergés i l'exsecretari general del Departament Marc Ramentol, perquè expliquin com han viscut la gestió de la pandèmia i la seva sortida de la conselleria. La setmana que la justícia europea ha retornat la immunitat parlamentària a Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, el programa entrevistarà Adrián Vázquez, president de la comissió que va proposar retirar-la, i Gonzalo Boye, advocat dels tres eurodiputats. Lolita torna als escenaris catalans amb "Llévame hasta el cielo", un muntatge que interpreta amb l'actor Luis Mottola. "Preguntes freqüents" parlarà amb la filla gran del clan Flores de la seva trajectòria i del llegat de la seva mare. Pilar Rahola farà un cara a cara amb Josep Bou i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés. A les cadires dels periodistes hi haurà Núria Orriols, Magda Bandera, Israel García-Juez i Jordi Panyella. L'actuació musical anirà a càrrec dels Porto Bello, que interpretaran la cançó "Cada cop".

 • "Preguntes freqüents": primera entrevista al vicepresident Puigneró, La Trinca i els indults amb Judit Gené
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": primera entrevista al vicepresident Puigneró, La Trinca i els indults amb Judit Gené

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Jordi Puigneró, vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, l'home fort de Junts per Catalunya al nou govern. Serà la primera entrevista que concedeix després de prendre possessió del càrrec.

  La setmana que el Suprem ha emès un informe oposant-se a l'indult als condemnats per l'1-O, s'analitzaran els possibles escenaris de futur amb Judit Gené, advocada de Quim Forn i Meritxell Borràs.

  La Trinca ha reeditat els seus primers discos amb cançons que formen part de la banda sonora d'un país. Amb Josep Maria Mainat, Toni Cruz i Miquel Àngel Pasqual es repassarà la història del grup i també es parlarà de l'actualitat política.

  Tretze estudiants que es van manifestar per exigir la rebaixa de les taxes universitàries el 2017 s'enfronten a vuit anys i mig de presó cadascun per desordres públics i danys. Es coneixerà el testimoni d'Ana Algarra i Irene López, dues de les encausades.

  Pilar Rahola farà un cara a cara amb Xavier Fina i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A les cadires dels periodistes hi haurà Javier Gállego, Susana Quadrado, Gemma Liñán i Odei A.-Etxearte.

  L'actuació musical anirà a càrrec d'Elena Gadel i Marta Robles, que interpretaran la cançó "Així de clar".

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Jordi Puigneró, vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, l'home fort de Junts per Catalunya al nou govern. Serà la primera entrevista que concedeix després de prendre possessió del càrrec. La setmana que el Suprem ha emès un informe oposant-se a l'indult als condemnats per l'1-O, s'analitzaran els possibles escenaris de futur amb Judit Gené, advocada de Quim Forn i Meritxell Borràs. La Trinca ha reeditat els seus primers discos amb cançons que formen part de la banda sonora d'un país. Amb Josep Maria Mainat, Toni Cruz i Miquel Àngel Pasqual es repassarà la història del grup i també es parlarà de l'actualitat política. Tretze estudiants que es van manifestar per exigir la rebaixa de les taxes universitàries el 2017 s'enfronten a vuit anys i mig de presó cadascun per desordres públics i danys. Es coneixerà el testimoni d'Ana Algarra i Irene López, dues de les encausades. Pilar Rahola farà un cara a cara amb Xavier Fina i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés. A les cadires dels periodistes hi haurà Javier Gállego, Susana Quadrado, Gemma Liñán i Odei A.-Etxearte. L'actuació musical anirà a càrrec d'Elena Gadel i Marta Robles, que interpretaran la cançó "Així de clar".

 • "Preguntes freqüents": la investidura d'Aragonès amb Laura Vilagrà i Joan Canadell, Oscar Camps i el futbol femení
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": la investidura d'Aragonès amb Laura Vilagrà i Joan Canadell, Oscar Camps i el futbol femení

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Laura Vilagrà, diputada d'ERC al Parlament i negociadora de l'acord amb Junts per Catalunya, que es perfila com a consellera de Presidència. D'aquest pacte i de la investidura de Pere Aragonès, se'n parlarà amb Joan Canadell, diputat de Junts per Catalunya.

  Després del triomf del Barça femení a la Champions, es conversarà amb l'exjugadora blaugrana i pionera Lolita Ortiz, que va disputar el primer partit de dones l'any 1970. A més s'analitzarà l'esclat del futbol femení amb la periodista Danae Boronat.

  També es parlarà sobre la crisi migratòria a Ceuta amb Òscar Camps, fundador d'Open Arms, i Abidin Bucharaya, delegat del Front Polisario a Catalunya.

  Pilar Rahola farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A les cadires de periodistes, hi haurà Mariano Alonso, Anna Gómez, Marta Romagosa i Tian Riba.

  L'actuació musical anirà a càrrec de The Sappy's, que interpretarà la cançó "Temps diferents".


  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Laura Vilagrà, diputada d'ERC al Parlament i negociadora de l'acord amb Junts per Catalunya, que es perfila com a consellera de Presidència. D'aquest pacte i de la investidura de Pere Aragonès, se'n parlarà amb Joan Canadell, diputat de Junts per Catalunya. Després del triomf del Barça femení a la Champions, es conversarà amb l'exjugadora blaugrana i pionera Lolita Ortiz, que va disputar el primer partit de dones l'any 1970. A més s'analitzarà l'esclat del futbol femení amb la periodista Danae Boronat. També es parlarà sobre la crisi migratòria a Ceuta amb Òscar Camps, fundador d'Open Arms, i Abidin Bucharaya, delegat del Front Polisario a Catalunya. Pilar Rahola farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés. A les cadires de periodistes, hi haurà Mariano Alonso, Anna Gómez, Marta Romagosa i Tian Riba. L'actuació musical anirà a càrrec de The Sappy's, que interpretarà la cançó "Temps diferents".

 • "Preguntes freqüents": Ada Colau, 15 anys de Polònia amb Toni Soler i la tragèdia de Balandrau
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Ada Colau, 15 anys de Polònia amb Toni Soler i la tragèdia de Balandrau

  Entrevistarem Josep Maria Vilà, un dels supervivents de la tragèdia de Balandrau, l'any 2000. Va passar tres dies i dues nits al ras a conseqüència d'un torb i va ser l'únic de la seva expedició que es va salvar. També conversarem amb Francesc Carola, cap dels bombers que va dirigir aquell rescat.

  Celebrarem els 15 anys del "Polònia" entrevistant el seu creador, Toni Soler i els actors Cesc Casanovas i Judit Martín. Amb Soler també analitzarem l'actual moment polític.

  Deu anys després de l'esclat del 15-M li demanarem a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, quin llegat ens ha deixat aquell moviment social. També en parlarem amb Cristina Almeida advocada i exdiputada d'IU que compartirà taula amb Pilar Rahola.

  També comptarem amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A cadires de periodistes hi haurà Iva Anguera, Roger Palà, Jordi Barbeta i Oriol March.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Dolo Beltrán que interpretarà la cançó "500 noches".

  Entrevistarem Josep Maria Vilà, un dels supervivents de la tragèdia de Balandrau, l'any 2000. Va passar tres dies i dues nits al ras a conseqüència d'un torb i va ser l'únic de la seva expedició que es va salvar. També conversarem amb Francesc Carola, cap dels bombers que va dirigir aquell rescat. Celebrarem els 15 anys del "Polònia" entrevistant el seu creador, Toni Soler i els actors Cesc Casanovas i Judit Martín. Amb Soler també analitzarem l'actual moment polític. Deu anys després de l'esclat del 15-M li demanarem a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, quin llegat ens ha deixat aquell moviment social. També en parlarem amb Cristina Almeida advocada i exdiputada d'IU que compartirà taula amb Pilar Rahola. També comptarem amb la col·laboració de Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Iva Anguera, Roger Palà, Jordi Barbeta i Oriol March. L'actuació musical anirà a càrrec de Dolo Beltrán que interpretarà la cançó "500 noches".

 • "Preguntes freqüents": les negociacions per formar govern amb Jordi Sànchez i Sergi Sabrià, Sala-i-Martín, en Peyu i Carles Sans
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": les negociacions per formar govern amb Jordi Sànchez i Sergi Sabrià, Sala-i-Martín, en Peyu i Carles Sans

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Jordi Sànchez, secretari general de Junts per Catalunya, i Sergi Sabrià, vicesecretari general de comunicació d'ERC, en ple procés negociador per formar govern. Tots dos ens explicaran de primera mà els principals esculls de les converses.

  S'analitzarà com se sortirà la de la crisi generada per la pandèmia amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia a la Universitat de Colúmbia, amb qui també s'abordarà la proposta per alliberar les patents de les vacunes.

  La nit que s'aixecarà l'estat d'alarma i s'acabarà el toc de queda durant el "FAQS", es comentarà amb l'humorista Peyu.

  Tricicle celebra 40 anys de trajectòria que es repassarà amb un dels seus integrants, Carles Sans.

  El programa també tindrà les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que tindrà un cara a cara amb Sergi Sol.

  A les cadires dels periodistes hi haurà Estefanía Molina, Tian Riba, Ferran Casas i Pablo Tallón.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Gigi McFarlane, que interpretarà la cançó "Freed from desire".

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Jordi Sànchez, secretari general de Junts per Catalunya, i Sergi Sabrià, vicesecretari general de comunicació d'ERC, en ple procés negociador per formar govern. Tots dos ens explicaran de primera mà els principals esculls de les converses. S'analitzarà com se sortirà la de la crisi generada per la pandèmia amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia a la Universitat de Colúmbia, amb qui també s'abordarà la proposta per alliberar les patents de les vacunes. La nit que s'aixecarà l'estat d'alarma i s'acabarà el toc de queda durant el "FAQS", es comentarà amb l'humorista Peyu. Tricicle celebra 40 anys de trajectòria que es repassarà amb un dels seus integrants, Carles Sans. El programa també tindrà les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que tindrà un cara a cara amb Sergi Sol. A les cadires dels periodistes hi haurà Estefanía Molina, Tian Riba, Ferran Casas i Pablo Tallón. L'actuació musical anirà a càrrec de Gigi McFarlane, que interpretarà la cançó "Freed from desire".

 • "Preguntes freqüents": la desescalada amb Sàmper, Enric Álvarez i David Bueno i l'extrema dreta amb Andrew Marantz
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": la desescalada amb Sàmper, Enric Álvarez i David Bueno i l'extrema dreta amb Andrew Marantz

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, per parlar de les noves mesures anunciades pel Procicat i saber què passarà a partir del 9 de maig quan acabi l'estat d'alarma. Sàmper compartirà taula amb el neurocientífic David Bueno, Anna Sas, propietària del restaurant Les Voltes i i Enric Álvarez, membre del Biocom.

  Tres dies abans de les eleccions de Madrid, el programa analitzarà l'auge de l'extrema dreta amb l'historiador Xavier Domènech i la periodista de la revista Contexto Marina Lobo. També es conversarà amb Andrew Marantz, periodista de The New Yorker que ha conviscut, infiltrat, durant tres anys amb radicals nord-americans molt actius a internet. Aquesta investigació l'ha recollida en el llibre "Antisocial, la extrema derecha y la lilbertad de expresión en internet".

  A més, el programa tindrà un cara a cara entre els periodistes Toni Bolaño i Sergi Sol.

  També hi haurà les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

  En cadires de periodistes hi seuran Neus Tomàs, Júlia Regué, Núria Orriols i Manel Manchón.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Marcel i Júlia, que interpretaran la cançó 'Millor amb tu'.

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, per parlar de les noves mesures anunciades pel Procicat i saber què passarà a partir del 9 de maig quan acabi l'estat d'alarma. Sàmper compartirà taula amb el neurocientífic David Bueno, Anna Sas, propietària del restaurant Les Voltes i i Enric Álvarez, membre del Biocom. Tres dies abans de les eleccions de Madrid, el programa analitzarà l'auge de l'extrema dreta amb l'historiador Xavier Domènech i la periodista de la revista Contexto Marina Lobo. També es conversarà amb Andrew Marantz, periodista de The New Yorker que ha conviscut, infiltrat, durant tres anys amb radicals nord-americans molt actius a internet. Aquesta investigació l'ha recollida en el llibre "Antisocial, la extrema derecha y la lilbertad de expresión en internet". A més, el programa tindrà un cara a cara entre els periodistes Toni Bolaño i Sergi Sol. També hi haurà les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. En cadires de periodistes hi seuran Neus Tomàs, Júlia Regué, Núria Orriols i Manel Manchón. L'actuació musical anirà a càrrec de Marcel i Júlia, que interpretaran la cançó 'Millor amb tu'.

Anar al contingut