• L'últim "Preguntes freqüents" des de la Fundació Miró
  Veure vídeo

  L'últim "Preguntes freqüents" des de la Fundació Miró

  "Preguntes freqüents" s'ha acomiadat amb un programa especial des de la Fundació Miró. Ha comptat amb moltes sopreses i convidats que mai no havien trepitjat mai el plató del programa però que no volien perdre's l'última oportunitat de fer-ho, com Xavier Sardà o Risto Mejide. El programa també ha comptat amb persones que mai no havien estat juntes en un plató de televisió i que han compartit taula.

  La música, en directe, és marca habitual del programa i en aquest programa especial han actuat Gertrudis, Els Pets, Fauna i Los Manolos.


  Finalment, també s'ha comptat amb els periodistes que han fet el "FAQS" durant tot aquest temps: Neus Tomàs, Daniel Basteiro, Sara González, Àlex Cubero, Bea Talegón i Ana Pardo de Vera.

  "Preguntes freqüents" s'ha acomiadat amb un programa especial des de la Fundació Miró. Ha comptat amb moltes sopreses i convidats que mai no havien trepitjat mai el plató del programa però que no volien perdre's l'última oportunitat de fer-ho, com Xavier Sardà o Risto Mejide. El programa també ha comptat amb persones que mai no havien estat juntes en un plató de televisió i que han compartit taula. La música, en directe, és marca habitual del programa i en aquest programa especial han actuat Gertrudis, Els Pets, Fauna i Los Manolos. Finalment, també s'ha comptat amb els periodistes que han fet el "FAQS" durant tot aquest temps: Neus Tomàs, Daniel Basteiro, Sara González, Àlex Cubero, Bea Talegón i Ana Pardo de Vera.

 • Laura Borràs, Pablo Iglesias i el concert d'Eufòria amb Edu i Scorpio
  Veure vídeo

 • Francisco Marco i els atemptats de París amb Cristina Garrido i Joan Carles Peris
  Veure vídeo

  Francisco Marco i els atemptats de París amb Cristina Garrido i Joan Carles Peris

  Entrevistarem el detectiu privat i exdirector de Método 3, Francisco Marco, que ens desvelarà els secrets mai explicats del cas d'espionatge de la Camarga. Marco va ser el primer en assenyalar l'excomissari Villarejo i la seva vinculació amb l'Operació Catalunya.

  La setmana que s'ha fet pública la sentència pels atemptats de París conversarem amb Cristina Garrido, la mare d'un jove assassinat en aquell atac. A més, parlarem amb el cap d'internacional de TV3, Joan Carles Peris, que va informar en directe d'aquells fets.

  També comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Roger Montañola, i de Quico Sallés.

  Ens acompanyaran els periodistes Núria Orriols, Manel Manchón, Pilar Velasco i Jordi Barbeta.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Gemma Huguet que interpretarà la cançó "Tòxics".

  Entrevistarem el detectiu privat i exdirector de Método 3, Francisco Marco, que ens desvelarà els secrets mai explicats del cas d'espionatge de la Camarga. Marco va ser el primer en assenyalar l'excomissari Villarejo i la seva vinculació amb l'Operació Catalunya. La setmana que s'ha fet pública la sentència pels atemptats de París conversarem amb Cristina Garrido, la mare d'un jove assassinat en aquell atac. A més, parlarem amb el cap d'internacional de TV3, Joan Carles Peris, que va informar en directe d'aquells fets. També comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Roger Montañola, i de Quico Sallés. Ens acompanyaran els periodistes Núria Orriols, Manel Manchón, Pilar Velasco i Jordi Barbeta. L'actuació musical anirà a càrrec de Gemma Huguet que interpretarà la cançó "Tòxics".

 • Xavier Sala-i-Martín, Carles Porta i Quim Masferrer i Mag Lari
  Veure vídeo

  Xavier Sala-i-Martín, Carles Porta i Quim Masferrer i Mag Lari

  Xavier Sala-i-Martín, Carles Porta i Quim Masferrer i Mag Lari

  Xavier Sala-i-Martín, Carles Porta i Quim Masferrer i Mag Lari

 • El cas de la BPA i la final d'Eufòria
  Veure vídeo

  El cas de la BPA i la final d'Eufòria

  Primera entrevista amb la Mariona, guanyadora d'"Eufòria". El concurs ha tancat temporada batent rècords d'audiència i convertint-se en un fenomen televisiu. Descobrirem tots els secrets del programa amb dos dels membres del jurat, l'actor Marc Clotet i la cantant Elena Gadel, amb el director musical Jordi Cubino i amb el coreògraf, Albert Sala.
  La setmana que Andorra ha imputat Mariano Rajoy i els exministres Montoro i Fernández Díaz per extorsió, xantatge, amenaces, coacció i falsedat documental del cas BPA, en parlarem amb Elisa Muxella, presidenta de l'Institut de Drets Humans d'Andorra. Aquesta presumpta actuació delictiva era per obtenir informació dels expresidents Pujol i Mas.
  A més comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Nacho Corredor, i de Quico Sallés.
  Ens acompanyaran els periodistes Àlex Cubero, Joan Julibert, Laura Aznar i Susana Quadrado.
  L'actuació musical anirà a càrrec de Marc Parrot que interpretarà la cançó "Els fets i l'atzar".

  Primera entrevista amb la Mariona, guanyadora d'"Eufòria". El concurs ha tancat temporada batent rècords d'audiència i convertint-se en un fenomen televisiu. Descobrirem tots els secrets del programa amb dos dels membres del jurat, l'actor Marc Clotet i la cantant Elena Gadel, amb el director musical Jordi Cubino i amb el coreògraf, Albert Sala. La setmana que Andorra ha imputat Mariano Rajoy i els exministres Montoro i Fernández Díaz per extorsió, xantatge, amenaces, coacció i falsedat documental del cas BPA, en parlarem amb Elisa Muxella, presidenta de l'Institut de Drets Humans d'Andorra. Aquesta presumpta actuació delictiva era per obtenir informació dels expresidents Pujol i Mas. A més comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Nacho Corredor, i de Quico Sallés. Ens acompanyaran els periodistes Àlex Cubero, Joan Julibert, Laura Aznar i Susana Quadrado. L'actuació musical anirà a càrrec de Marc Parrot que interpretarà la cançó "Els fets i l'atzar".

 • Carme Junyent, el policia infiltrat amb Marta Daviu i Jesús Rodríguez i els activistes Adam Camón i Carles Sán
  Veure vídeo

  Carme Junyent, el policia infiltrat amb Marta Daviu i Jesús Rodríguez i els activistes Adam Camón i Carles Sán

  La setmana que el Parlament ha aprovat per àmplia majoria la llei que regula l'ús del català a l'escola, en parlarem amb la lingüista Carme Junyent, que assessora el govern en aquesta matèria.

  També descobrirem detalls del cas del policia que es va infiltrar durant dos anys a l'esquerra independentista i a d'altres moviments socials. Escoltarem el testimoni de Marta Daviu, portaveu del Sindicat d'Estudiants que va compartir universitat i protestes amb l'agent infiltrat i de Jesús Rodríguez, el periodista de la Directa que ha destapat el cas.

  Escoltarem el testimoni de l'Adam Camón i en Carles Sánchez, dos activistes detinguts durant les protestes contra l'empresonament de Pablo Hasél.

  A més, comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola, Quico Sallés i Laura Grau.

  Ens acompanyaran els periodistes Odei A.-Etxearte, Javier Gállego, Jordi Panyella i Andrea Villoria.

  L'actuació musical anirà a càrrec del grup La Sra.Tomasa que interpretarà la cançó "Por si acaso no regreso".

  La setmana que el Parlament ha aprovat per àmplia majoria la llei que regula l'ús del català a l'escola, en parlarem amb la lingüista Carme Junyent, que assessora el govern en aquesta matèria. També descobrirem detalls del cas del policia que es va infiltrar durant dos anys a l'esquerra independentista i a d'altres moviments socials. Escoltarem el testimoni de Marta Daviu, portaveu del Sindicat d'Estudiants que va compartir universitat i protestes amb l'agent infiltrat i de Jesús Rodríguez, el periodista de la Directa que ha destapat el cas. Escoltarem el testimoni de l'Adam Camón i en Carles Sánchez, dos activistes detinguts durant les protestes contra l'empresonament de Pablo Hasél. A més, comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola, Quico Sallés i Laura Grau. Ens acompanyaran els periodistes Odei A.-Etxearte, Javier Gállego, Jordi Panyella i Andrea Villoria. L'actuació musical anirà a càrrec del grup La Sra.Tomasa que interpretarà la cançó "Por si acaso no regreso".

 • Josep Pujol Ferrusola, David Julius, Brigitta Lamoure i Enric Canet
  Veure vídeo

  Josep Pujol Ferrusola, David Julius, Brigitta Lamoure i Enric Canet

  "Preguntes freqüents" entrevistarà Josep Pujol Ferrusola, que trenca el seu silenci després de molts anys. El fill de l'expresident Pujol respondrà sobre les causes judicials obertes de la família i les novetats de l'operació Catalunya.
  Es conversarà amb David Julius, Premi Nobel de Medicina del 2021 i doctorat per la Universitat de Berkeley. Julius ha descobert els mecanismes que provoquen el dolor i ha obert camí en la recerca per a nous fàrmacs contra el dolor crònic.
  La gala Guanya't el Cel del Pare Manel torna enguany a ser totalment presencial i se celebrarà el pròxim 15 de juny a Barcelona. El programa en parlarà amb una de les presentadores, la vedet Brigitta Lamoure, i amb Enric Canet, educador i sacerdot i amic íntim del pare Manel, que recordarà la seva figura.
  A més, es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Roger Montañola, i de Quico Sallés.
  Acompanyaran en el programa els periodistes Jordi Barbeta, Iva Anguera, Carla Turró i Roger Palà.
  L'actuació musical anirà a càrrec de Joan Masdéu, que interpretarà la cançó "No en tens prou".?

  "Preguntes freqüents" entrevistarà Josep Pujol Ferrusola, que trenca el seu silenci després de molts anys. El fill de l'expresident Pujol respondrà sobre les causes judicials obertes de la família i les novetats de l'operació Catalunya. Es conversarà amb David Julius, Premi Nobel de Medicina del 2021 i doctorat per la Universitat de Berkeley. Julius ha descobert els mecanismes que provoquen el dolor i ha obert camí en la recerca per a nous fàrmacs contra el dolor crònic. La gala Guanya't el Cel del Pare Manel torna enguany a ser totalment presencial i se celebrarà el pròxim 15 de juny a Barcelona. El programa en parlarà amb una de les presentadores, la vedet Brigitta Lamoure, i amb Enric Canet, educador i sacerdot i amic íntim del pare Manel, que recordarà la seva figura. A més, es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Roger Montañola, i de Quico Sallés. Acompanyaran en el programa els periodistes Jordi Barbeta, Iva Anguera, Carla Turró i Roger Palà. L'actuació musical anirà a càrrec de Joan Masdéu, que interpretarà la cançó "No en tens prou".?

 • Joaquim Bosch i Raül Romeva, Josef Ajram i Albert Serra
  Veure vídeo

  Joaquim Bosch i Raül Romeva, Josef Ajram i Albert Serra

  La setmana que el Suprem ha rectificat i ha anunciat que revisarà els indults als líders independentistes, en parlarem amb el magistrat Joaquim Bosch, autor del llibre "La patria en la cartera".

  També conversarem amb l'empresari, corredor de borsa i triatleta, Josef Ajram que ha fet un gir radical a la seva vida. Un procés experimentat en els darrers dos anys.

  Analitzarem l'actualitat de la setmana en clau d'humor amb el còmics Magí Garcia, en Modgi, i Raquel Hervàs. Garcia estrena dimarts vinent "Mític", el primer espectacle d'stand up en català

  A més tindrem les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Fernando Carrera, i de Quico Sallés.

  Ens acompanyaran els periodistes Joan Julibert, Israel García-Juez, Marta Romagosa i Andreu Barnils


  L'actuació musical anirà a càrrec de Litus que interpretarà la cançó "Pájaros de desván".

  La setmana que el Suprem ha rectificat i ha anunciat que revisarà els indults als líders independentistes, en parlarem amb el magistrat Joaquim Bosch, autor del llibre "La patria en la cartera". També conversarem amb l'empresari, corredor de borsa i triatleta, Josef Ajram que ha fet un gir radical a la seva vida. Un procés experimentat en els darrers dos anys. Analitzarem l'actualitat de la setmana en clau d'humor amb el còmics Magí Garcia, en Modgi, i Raquel Hervàs. Garcia estrena dimarts vinent "Mític", el primer espectacle d'stand up en català A més tindrem les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Fernando Carrera, i de Quico Sallés. Ens acompanyaran els periodistes Joan Julibert, Israel García-Juez, Marta Romagosa i Andreu Barnils L'actuació musical anirà a càrrec de Litus que interpretarà la cançó "Pájaros de desván".

 • José Manuel Villarejo i el retorn de Joan Carles I amb Mariángel Alcázar
  Veure vídeo

  José Manuel Villarejo i el retorn de Joan Carles I amb Mariángel Alcázar

  Entrevistem en exclusiva l'excomissari José Manuel Villarejo que trenca el seu silenci. És la primera entrevista que concedeix a un mitjà de comunicació en els últims cinc anys i ho fa la setmana que s'han fet públics nous àudios que el vinculen en diverses trames. Parlem de l'Operació Catalunya, del rei emèrit i la seva relació amb Corinna Larsen, de la trama Gürtel i del cas Kitchen, entre d'altres.

  Joan Carles I ha tornat a Espanya després de dos anys de la seva abdicació i la seva fugida a Abu Dhabi. Conversem amb la periodista Mariángel Alcázar.

  També comptem amb les col·laboracions de Pilar Rahola i de Quico Sallés.

  A més ens acompanyaran els periodistes Carlos Enrique Bayo, Sara González , Neus Tomàs i Jordi Pons.

  L'actuació musical anirà a càrrec d'Èric Vinaixa que interpretarà la cançó "La més bonica història".

  Entrevistem en exclusiva l'excomissari José Manuel Villarejo que trenca el seu silenci. És la primera entrevista que concedeix a un mitjà de comunicació en els últims cinc anys i ho fa la setmana que s'han fet públics nous àudios que el vinculen en diverses trames. Parlem de l'Operació Catalunya, del rei emèrit i la seva relació amb Corinna Larsen, de la trama Gürtel i del cas Kitchen, entre d'altres. Joan Carles I ha tornat a Espanya després de dos anys de la seva abdicació i la seva fugida a Abu Dhabi. Conversem amb la periodista Mariángel Alcázar. També comptem amb les col·laboracions de Pilar Rahola i de Quico Sallés. A més ens acompanyaran els periodistes Carlos Enrique Bayo, Sara González , Neus Tomàs i Jordi Pons. L'actuació musical anirà a càrrec d'Èric Vinaixa que interpretarà la cançó "La més bonica història".

 • Mercedes Milá, la figura de Salvador Dalí i la lluita veïnal
  Veure vídeo

  Mercedes Milá, la figura de Salvador Dalí i la lluita veïnal

  Entrevistarem Mercedes Milà, un dels referents del periodisme dels darrers 40 anys. Parlarem dels seus nous projectes televisius i de com ha evolucionat la professió en les darreres dècades.

  Com van ser els darrers dies de la vida de Salvador Dalí? Ens ho explicaran el periodista Ramon Rovira, que li va fer una de les últimes entrevistes a Catalunya Ràdio recuperada després de 30 anys, el cronista Lluís Permanyer que va entrevistar el pintor en diverses ocasions i Montse Aguer, directora dels museus de la Fundació Gala- Salvador Dalí.

  També coneixerem la història d'en Pere Asensio i la Maria Vallespí, veterans lluitadors contra els desnonaments. Una fotografia d'ells dos asseguts davant els antidisturbis s'ha fet viral com a exemple de la lluita veïnal. S'afegirà a la conversa Iñaki Garcia, activista històric de Barcelona.

  A més comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola i de Quico Sallés.

  Entrevistarem Mercedes Milà, un dels referents del periodisme dels darrers 40 anys. Parlarem dels seus nous projectes televisius i de com ha evolucionat la professió en les darreres dècades. Com van ser els darrers dies de la vida de Salvador Dalí? Ens ho explicaran el periodista Ramon Rovira, que li va fer una de les últimes entrevistes a Catalunya Ràdio recuperada després de 30 anys, el cronista Lluís Permanyer que va entrevistar el pintor en diverses ocasions i Montse Aguer, directora dels museus de la Fundació Gala- Salvador Dalí. També coneixerem la història d'en Pere Asensio i la Maria Vallespí, veterans lluitadors contra els desnonaments. Una fotografia d'ells dos asseguts davant els antidisturbis s'ha fet viral com a exemple de la lluita veïnal. S'afegirà a la conversa Iñaki Garcia, activista històric de Barcelona. A més comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola i de Quico Sallés.

 • La comissió de secrets oficials, ciberseguretat i la sentència del procés
  Veure vídeo

  La comissió de secrets oficials, ciberseguretat i la sentència del procés

  La setmana que s'ha reunit de nou la comissió de secrets oficials en parlarem amb Albert Botran diputat de la CUP que hi ha assistit per primer cop i Iñaki Anasagasti i Juan Carlos Girauta, que en van formar part.

  Entrevistarem Donncha Ó Cearbhaill, expert en ciberseguretat i cap del laboratori de seguretat d'Amnistia Internacional. Fa dos anys que l'ONG demana al govern espanyol que reveli si ha utilitzat Pegasus com a software per fer espionatge.

  També conversarem amb Maria Luisa Balaguer, una de les magistrades del Tribunal Constitucional que va votar en contra de la sentència del procés.

  Ens acompanyarà Marcel Vivet que finalment no ingressarà a la presó després que el TSJC hagi rebaixat la seva condemna de 5 anys a un i mig.

  A més comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Sergi Sol, i de Quico Sallés.

  Ens acompanyaran els periodistes Anna Gómez, Ferran Casas, Manel Manchón i Esther Jaén.

  L'actuació musical anirà a càrrec del grup Dorian que interpretarà la cançó "Universal".

  La setmana que s'ha reunit de nou la comissió de secrets oficials en parlarem amb Albert Botran diputat de la CUP que hi ha assistit per primer cop i Iñaki Anasagasti i Juan Carlos Girauta, que en van formar part. Entrevistarem Donncha Ó Cearbhaill, expert en ciberseguretat i cap del laboratori de seguretat d'Amnistia Internacional. Fa dos anys que l'ONG demana al govern espanyol que reveli si ha utilitzat Pegasus com a software per fer espionatge. També conversarem amb Maria Luisa Balaguer, una de les magistrades del Tribunal Constitucional que va votar en contra de la sentència del procés. Ens acompanyarà Marcel Vivet que finalment no ingressarà a la presó després que el TSJC hagi rebaixat la seva condemna de 5 anys a un i mig. A més comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Sergi Sol, i de Quico Sallés. Ens acompanyaran els periodistes Anna Gómez, Ferran Casas, Manel Manchón i Esther Jaén. L'actuació musical anirà a càrrec del grup Dorian que interpretarà la cançó "Universal".

 • El CatalanGate, Judith Butler i la maternitat
  Veure vídeo

  El CatalanGate, Judith Butler i la maternitat

  Entrevistarem en exclusiva Jordi Baylina, un dels espiats en el Catalangate. Baylina, desenvolupador de Blockchain i referent mundial en el seu sector, explicarà el seu cas per primera vegada en un plató de televisió. A més comptarem amb l'advocat Gonzalo Boye, també víctima de l'espionatge i que portarà el cas a diversos jutjats internacionals.

  Parlarem de la detenció del presumpte violador d'Igualada. Per primera vegada els Mossos d'Esquadra explicaran els detalls de l'operatiu policial. Ho farà la nova portaveu del cos, Montserrat Escudé.

  També conversarem amb Judith Butler, filòsofa i activista pels drets humans. Butler, Premi Internacional Catalunya d'enguany, és la primera persona que s'ha reivindicat no binària

  Conversarem amb quatre dones sobre què significa la maternitat. Ens explicaran la seva experiència la model, Judith Mascó, la campiona de natació sincronitzada Ona Carbonell i la periodista, Laura Fa. Però també coneixerem el testimoni de la presentadora de televisió Marisol Galdón, que ha renunciat a ser mare.

  A més tindrem un cara a cara entre Pilar Rahola i Roger Montañola, i les col·laboracions de Quico Sallés i de Laura Grau.

  A cadires de periodistes hi haurà Jordi Barbeta, Núria Orriols i Daniel Basteiro.

  L'actuació musical anirà a càrrec del grup Vienna que interpretarà la cançó "El bany".

  Entrevistarem en exclusiva Jordi Baylina, un dels espiats en el Catalangate. Baylina, desenvolupador de Blockchain i referent mundial en el seu sector, explicarà el seu cas per primera vegada en un plató de televisió. A més comptarem amb l'advocat Gonzalo Boye, també víctima de l'espionatge i que portarà el cas a diversos jutjats internacionals. Parlarem de la detenció del presumpte violador d'Igualada. Per primera vegada els Mossos d'Esquadra explicaran els detalls de l'operatiu policial. Ho farà la nova portaveu del cos, Montserrat Escudé. També conversarem amb Judith Butler, filòsofa i activista pels drets humans. Butler, Premi Internacional Catalunya d'enguany, és la primera persona que s'ha reivindicat no binària Conversarem amb quatre dones sobre què significa la maternitat. Ens explicaran la seva experiència la model, Judith Mascó, la campiona de natació sincronitzada Ona Carbonell i la periodista, Laura Fa. Però també coneixerem el testimoni de la presentadora de televisió Marisol Galdón, que ha renunciat a ser mare. A més tindrem un cara a cara entre Pilar Rahola i Roger Montañola, i les col·laboracions de Quico Sallés i de Laura Grau. A cadires de periodistes hi haurà Jordi Barbeta, Núria Orriols i Daniel Basteiro. L'actuació musical anirà a càrrec del grup Vienna que interpretarà la cançó "El bany".

 • El Catalangate amb John Scott-Railton i Elies Campo, Lang Lang i Noemí Casquet
  Veure vídeo

  El Catalangate amb John Scott-Railton i Elies Campo, Lang Lang i Noemí Casquet

  Entrevistarem a John Scott-Railton investigador de CitizenLab, el grup de recerca internacional que ha destapat l'espionatge a una seixantena de persones del moviment independentista català.
  També parlarem amb Elies Campo qui forma part de la mateixa organització que ha fet pública la llista de totes les persones afectades pel ciberespionatge i que n'ha estat víctima.

  A més, conversarem sobre la guerra a Ucraïna amb José Enrique de Ayala general de brigada retirat i analista de la fundació Alternativas.

  Entrevistarem Lang Lang, el virtuós pianista de música clàssica que actua al Palau de la Música interpretant les "Variacions Goldberg".

  El dia de Sant Jordi, dia dels enamorats a Catalunya, ens preguntarem si existeix un model relacional perfecte. La monogàmia, el poliamor? Ens ho respondrà la periodista especialitzada en sexe, Noemí Casquet.

  També tindrem les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Nacho Corredor, i de Quico Sallés.

  Aquest dissabte ens acompanyaran els periodistes Iva Anguera, Xabier Lapitz, Sara González i Àlex Cubero.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Mishima que interpretarà la cançó "Cotó".

  Entrevistarem a John Scott-Railton investigador de CitizenLab, el grup de recerca internacional que ha destapat l'espionatge a una seixantena de persones del moviment independentista català. També parlarem amb Elies Campo qui forma part de la mateixa organització que ha fet pública la llista de totes les persones afectades pel ciberespionatge i que n'ha estat víctima. A més, conversarem sobre la guerra a Ucraïna amb José Enrique de Ayala general de brigada retirat i analista de la fundació Alternativas. Entrevistarem Lang Lang, el virtuós pianista de música clàssica que actua al Palau de la Música interpretant les "Variacions Goldberg". El dia de Sant Jordi, dia dels enamorats a Catalunya, ens preguntarem si existeix un model relacional perfecte. La monogàmia, el poliamor? Ens ho respondrà la periodista especialitzada en sexe, Noemí Casquet. També tindrem les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Nacho Corredor, i de Quico Sallés. Aquest dissabte ens acompanyaran els periodistes Iva Anguera, Xabier Lapitz, Sara González i Àlex Cubero. L'actuació musical anirà a càrrec de Mishima que interpretarà la cançó "Cotó".

 • Alexander Rodnyansky, Santiago Niño-Becerra, Raül Balam i Roger Pera, Suu i Marc Clotet
  Veure vídeo

  Alexander Rodnyansky, Santiago Niño-Becerra, Raül Balam i Roger Pera, Suu i Marc Clotet

  Entrevistarem Alexander Rodnyansky assessor del president d'Ucraïna, Volodímir Zelenski. Rodnyansky, professor d'Economia a la Universitat de Cambridge, participa directament en les negociacions perquè Europa deixi d'importar gas i petroli russos.

  A més, conversarem amb Santiago Niño-Becerra, doctor en Economia, de les conseqüències econòmiques de la guerra i del futur post covid. Unes tesis que recull en el llibre "Futuro, ¿qué futuro?".

  Com se supera l'addicció a les drogues? Descobrirem la història del xef Raül Balam, recollida en el documental "Camí lliure", i la de l'actor Roger Pera, que ha portat el seu cas als escenaris amb "Èxit, el musical de la meva vida".

  També tindrem les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Fernando Carrera, i de Quico Sallés.

  Aquest dissabte ens acompanyaran els periodistes Jordi Panyella, Susana Quadrado, Laura Aznar i Carla Turró.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Suu que interpretarà la cançó "Tu a Menorca, jo a L'Escala".

  Entrevistarem Alexander Rodnyansky assessor del president d'Ucraïna, Volodímir Zelenski. Rodnyansky, professor d'Economia a la Universitat de Cambridge, participa directament en les negociacions perquè Europa deixi d'importar gas i petroli russos. A més, conversarem amb Santiago Niño-Becerra, doctor en Economia, de les conseqüències econòmiques de la guerra i del futur post covid. Unes tesis que recull en el llibre "Futuro, ¿qué futuro?". Com se supera l'addicció a les drogues? Descobrirem la història del xef Raül Balam, recollida en el documental "Camí lliure", i la de l'actor Roger Pera, que ha portat el seu cas als escenaris amb "Èxit, el musical de la meva vida". També tindrem les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Fernando Carrera, i de Quico Sallés. Aquest dissabte ens acompanyaran els periodistes Jordi Panyella, Susana Quadrado, Laura Aznar i Carla Turró. L'actuació musical anirà a càrrec de Suu que interpretarà la cançó "Tu a Menorca, jo a L'Escala".

 • Jon Iñarritu, Marc Marginedas, Carla Simón i Peyu i les dones al periodisme esportiu
  Veure vídeo

  Jon Iñarritu, Marc Marginedas, Carla Simón i Peyu i les dones al periodisme esportiu

  Entrevistarem el diputat de Bildu Jon Iñarritu que ha portat al Congrés el cas del periodista Pablo González, detingut i incomunicat a Polònia acusat de ser un espia del Kremlin. També conversarem amb la parella de González, Oihana Goiriena. I descobrirem la controvertida figura de Vladimir Putin amb el periodista, Marc Marginedas, ex-corresponsal a Moscou.

  A més, estrenarem un fragment de la pel·lícula "Alcarràs" i la comentarem amb la seva directora, Carla Simón i amb els intèrprets Anna Otín, Albert Bosch i Ainet Jounou. I parlarem de la vida al camp amb en Peyu que va ser company d'escola de Simón.

  La setmana que s'ha batut el rècord mundial d'assistència a un partit de futbol femení conversarem amb dues pioneres del periodisme esportiu, Isabel Bosch i Carme Barceló, i amb Marta Carreras que, durant 12 temporades, va formar part de l'equip de les transmissions de Barça a Catalunya Ràdio.

  Tindrem les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Roger Montañola.

  Comptarem amb els periodistes Àlex Cubero, Agnès Marquès, Roger Palà i Bea Talegón.

  L'actuació musical anirà a càrrec de la Beth i la Laura Andrés que interpretaran la cançó "I wanna dance with somebody", una versió del clàssic de Withney Houston.

  Entrevistarem el diputat de Bildu Jon Iñarritu que ha portat al Congrés el cas del periodista Pablo González, detingut i incomunicat a Polònia acusat de ser un espia del Kremlin. També conversarem amb la parella de González, Oihana Goiriena. I descobrirem la controvertida figura de Vladimir Putin amb el periodista, Marc Marginedas, ex-corresponsal a Moscou. A més, estrenarem un fragment de la pel·lícula "Alcarràs" i la comentarem amb la seva directora, Carla Simón i amb els intèrprets Anna Otín, Albert Bosch i Ainet Jounou. I parlarem de la vida al camp amb en Peyu que va ser company d'escola de Simón. La setmana que s'ha batut el rècord mundial d'assistència a un partit de futbol femení conversarem amb dues pioneres del periodisme esportiu, Isabel Bosch i Carme Barceló, i amb Marta Carreras que, durant 12 temporades, va formar part de l'equip de les transmissions de Barça a Catalunya Ràdio. Tindrem les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Roger Montañola. Comptarem amb els periodistes Àlex Cubero, Agnès Marquès, Roger Palà i Bea Talegón. L'actuació musical anirà a càrrec de la Beth i la Laura Andrés que interpretaran la cançó "I wanna dance with somebody", una versió del clàssic de Withney Houston.

Anar al contingut