• Valls - Sara Movilla i Aleix Andreu
    Veure vídeo

    Valls - Sara Movilla i Aleix Andreu

    Dos joves i vitals cuiners, Sara Movilla i Aleix Andreu, competeixen per ser el xef més original, creatiu i que millor sàpiga captar l'essència de Valls per plasmar-la en un plat. Després de recórrer els seus carrers i parlar amb els veïns, s'adonaran que Valls és, per sobre de tot, calçots i castellers. És a dir, que Valls és Catalunya en estat pur. De la seva mà i gràcies als representants de les dues colles dels Xiquets de Valls, la Colla Joves i la Colla Vella, recordarem el primer aniversari de la gran gesta de totes dues colles quan el 27 d'octubre del 2019 van carregar el 3 de 9 sense folre, un castell de dificultat màxima mai aconseguit fins aleshores

    Dos joves i vitals cuiners, Sara Movilla i Aleix Andreu, competeixen per ser el xef més original, creatiu i que millor sàpiga captar l'essència de Valls per plasmar-la en un plat. Després de recórrer els seus carrers i parlar amb els veïns, s'adonaran que Valls és, per sobre de tot, calçots i castellers. És a dir, que Valls és Catalunya en estat pur. De la seva mà i gràcies als representants de les dues colles dels Xiquets de Valls, la Colla Joves i la Colla Vella, recordarem el primer aniversari de la gran gesta de totes dues colles quan el 27 d'octubre del 2019 van carregar el 3 de 9 sense folre, un castell de dificultat màxima mai aconseguit fins aleshores

  • Olot
    Veure vídeo

    Olot

    Els xefs i propietaris dels seus respectius negocis de restauració Marta Martínez i Marc Grivé es troben a Olot. Ambdós tenen clar que no poden fer un plat amb l'essència d'Olot en el qual no estigui present la seva característica patata. Però el que també tenen molt clar és que si volen ser originals han d'anar més enllà de la patata. Un duel entre dos concursants amb molta personalitat que no es conformen només amb guanyar.

    Els xefs i propietaris dels seus respectius negocis de restauració Marta Martínez i Marc Grivé es troben a Olot. Ambdós tenen clar que no poden fer un plat amb l'essència d'Olot en el qual no estigui present la seva característica patata. Però el que també tenen molt clar és que si volen ser originals han d'anar més enllà de la patata. Un duel entre dos concursants amb molta personalitat que no es conformen només amb guanyar.

  • La Seu d'Urgell - Laura Zurriaga i Pedro Cárdenas
    Veure vídeo

    La Seu d'Urgell - Laura Zurriaga i Pedro Cárdenas

    Laura Zurriaga i Pedro Cárdenas arriben a la Seu d'Urgell amb molta il·lusió i moltes ganes de triomfar a la localitat del Pirineu. La peculiaritat dels seus veïns, la bellesa de l'entorn i les excel·lents carns de les millors vedelles i els millors conills, reis indiscutibles dels productes de proximitat de la zona, comparteixen protagonisme amb els dos joves i agosarats xefs d'aquest capítol de "Pop up xef".

    Laura Zurriaga i Pedro Cárdenas arriben a la Seu d'Urgell amb molta il·lusió i moltes ganes de triomfar a la localitat del Pirineu. La peculiaritat dels seus veïns, la bellesa de l'entorn i les excel·lents carns de les millors vedelles i els millors conills, reis indiscutibles dels productes de proximitat de la zona, comparteixen protagonisme amb els dos joves i agosarats xefs d'aquest capítol de "Pop up xef".

  • Canet de Mar - Marina Supena i Borja Tomás
    Veure vídeo

    Canet de Mar - Marina Supena i Borja Tomás

    Duel entre una xef vegana, Marina Supena, i un defensor de la "cuina de tota la vida", Borja Tomás, per elaborar el plat més original de Canet de Mar, a la comarca del Maresme. Per aconseguir-ho, no podran oblidar-se ni de les cèlebres maduixes i maduixots del Maresme ni dels tomàquets pometa i els de Montserrat. La importància dels ajudants en aquest duel és decisiva, ja que, si un d'ells concursa acompanyat d'un xef molt conegut a Canet, l'altre no té tanta sort.

    Duel entre una xef vegana, Marina Supena, i un defensor de la "cuina de tota la vida", Borja Tomás, per elaborar el plat més original de Canet de Mar, a la comarca del Maresme. Per aconseguir-ho, no podran oblidar-se ni de les cèlebres maduixes i maduixots del Maresme ni dels tomàquets pometa i els de Montserrat. La importància dels ajudants en aquest duel és decisiva, ja que, si un d'ells concursa acompanyat d'un xef molt conegut a Canet, l'altre no té tanta sort.

  • Les Borges Blanques - Adrià Viladomat i Aida Ferrés
    Veure vídeo

    Les Borges Blanques - Adrià Viladomat i Aida Ferrés

    Adrià Viladomat i Aida Ferrés competeixen per ser el xef que aconsegueixi plasmar més bé les Borges Blanques en un plat. Per fer-ho tindran dos ajudants d'excepció: la Pili i l'estimada Trini, més coneguda com "la Trini de les Borges". Les dues parelles recorreran la localitat garriguenca buscant inspiració. Amb ells passejarem per la plaça porxada de l'1 d'Octubre, cor de les Borges, i pel seu voltant, on trobem tots el productes de km 0 que es produeixen a les Garrigues: ametlles, fruita dolça, mel i olives arbequines, de les quals s'extreu l'oli amb la DOP Les Garrigues.

    Adrià Viladomat i Aida Ferrés competeixen per ser el xef que aconsegueixi plasmar més bé les Borges Blanques en un plat. Per fer-ho tindran dos ajudants d'excepció: la Pili i l'estimada Trini, més coneguda com "la Trini de les Borges". Les dues parelles recorreran la localitat garriguenca buscant inspiració. Amb ells passejarem per la plaça porxada de l'1 d'Octubre, cor de les Borges, i pel seu voltant, on trobem tots el productes de km 0 que es produeixen a les Garrigues: ametlles, fruita dolça, mel i olives arbequines, de les quals s'extreu l'oli amb la DOP Les Garrigues.

  • Palamós - Nil Bono i Sara Nicolás
    Veure vídeo

    Palamós - Nil Bono i Sara Nicolás

    Dos xefs de l'altura de Nil Bono, cap de cuina del restaurant Deliranto, amb una estrella Michelin, i la xef Sara Nicolás, acostumada a competir i guanyar concursos culinaris, surten dels seus restaurants i pugen a les seves respectives furgonetes sense saber quina és la seva destinació. Marc Ribas els informa que es troben a Palamós i que tindran 60 minuts per trobar l'essència de la localitat empordanesa, que va més enllà de la conegudíssima gamba de Palamós, i, a la seva llotja, no només hi trobaran gambes. Tots dos comptaran amb dos ajudants de luxe. La Sara competirà al costat del Tomás, un jove palamosí amb qui establirà una bonica relació. El Nil treballarà amb l'Antoni, un pescador amb qui la relació no serà tan fluida.

    Dos xefs de l'altura de Nil Bono, cap de cuina del restaurant Deliranto, amb una estrella Michelin, i la xef Sara Nicolás, acostumada a competir i guanyar concursos culinaris, surten dels seus restaurants i pugen a les seves respectives furgonetes sense saber quina és la seva destinació. Marc Ribas els informa que es troben a Palamós i que tindran 60 minuts per trobar l'essència de la localitat empordanesa, que va més enllà de la conegudíssima gamba de Palamós, i, a la seva llotja, no només hi trobaran gambes. Tots dos comptaran amb dos ajudants de luxe. La Sara competirà al costat del Tomás, un jove palamosí amb qui establirà una bonica relació. El Nil treballarà amb l'Antoni, un pescador amb qui la relació no serà tan fluida.

Anar al contingut