Humor a dojo per a un pont molt llarg

Un "Polònia" per viure la Setmana Santa

Aquest any, no tenim Setmana Santa i, per superar-ho, hem preparat un especial que ens apugi els ànims. Bertín Osborne (Pep Plaza) no pensa quedar-se sense processó i ens mostra com fa la seva: la processó dels productes que promociona.
El Bertín munta la processó a la taula de casa

Pedro Almodóvar (Cesc Casanovas) se suma a les múltiples personalitats del món de la cultura que estan oferint continguts gratis per entretenir-nos durant el confinament i ens presenta la seva última pel·lícula.

 

 

El futur és molt incert, però, per sort, comptarem amb Susanna Astral (Judit Martín), que ens tira les cartes per resoldre els dubtes sobre la Covid-19.

 

 

Ens haurem de quedar a casa, però Artur Mas (David Marcé) rep una inesperada visita. Qui s'ha saltat el confinament?

 

L'Artur Mas del
L'Artur Mas de "Polònia" rep visites molt insistents (CCMA)
 

 

El cambrer del croissant (Marc Rodríguez) ha hagut de reinventar-se i s'ha convertit en "rider". Ara porta els esmorzars a domicili. Concretament, a casa de Pedro Sánchez (Pep Plaza).

 

El cambrer del croisant s'ha reinventat, ara és rider
El cambrer del croissant s'ha reinventat, ara és "rider" (CCMA)

 

Mentrestant, el rei Joan Carles (Toni Albà) ens demostra com s'entreté aquests dies muntant el seu propi safari a casa.

 

 

Els amants de l'art també esteu d'enhorabona. Ramon Gener (Ivan Labanda) ens mostra l'art que podem trobar en el nostre dia a dia de confinament. I Marie Kondo (Mireia Portas) ens dona consells pràctics per mantenir l'ordre de casa i, tot i no poder-ne sortir, tenir-la neta i endreçada.

Finalment, potser us preguntareu: quin temps farà aquests dies? Tomàs Molina (David Olivares) ens mostra la predicció meteorològica... tot i que no puguem gaudir-la si no sortim al terrat.

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut