598.000 espectadors van seguir el programa

L'Elsa de "Frozen" ha arribat al "Polònia"... una mica canviada

Ningú hauria dit mai que veure "Frozen 2" en català es convertiria en una veritable odissea. Però, si és al "Polònia", tot és possible!. 598.000 espectadors van veure el moment en què Marc Rodríguez es va convertir en l'Elsa.

Marc Rodríguez és l'Elsa del "Polònia"
Marc Rodríguez és l'Elsa del "Polònia"

Tenien el pla perfecte: llevar-se d'hora i arribar al pic de l'Àliga (Núria) a temps per veure "Frozen 2" en català. Però la tempesta ho va complicar tot...

D'altra banda, a la seu del PSOE continuaven les negociacions i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) i la portaveu Marta Vilalta (Lara Díez) van rebre una altra oferta de Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets).

Miquel Iceta (Ivan Labanda), en canvi, estava disposat a trobar noves propostes per al seu partit. Així que va decidir remenar la brossa de Ciutadans per veure si trobava alguna cosa del seu programa que l'ajudés a guanyar-se els seus votants.

Pere Aragonès, en canvi, tenia un altre problema: notava la presència de fantasmes a la Generalitat. Sort de la nostra estimada Susana Astral (Judit Martín) que va resoldre aquest misteri.

Mentrestant, Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (David Marcé) van analitzar la consulta d'Esquerra per saber si s'havia d'investir Pedro Sánchez i es van queixar de la falta de decisió dels polítics.  

El protagonista indiscutible del programa, però, va ser el cambrer del croissant de xocolata!


En aquesta ocasió, va ser Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) qui va patir la venjança del cambrer per les seves declaracions contra la llei de la violència de gènere.

El Nadal a Barcelona

Som a les portes del mes de desembre i el Nadal està a punt d'arribar. Ada Colau (Agnès Busquets) ja està pensant en el nou pessebre de Barcelona i Sant Josep comença a patir. Com vam poder veure al "Polònia", ja comença a tenir malsons només de pensar en què el convertirà Colau aquest any.

Ronda informativa

Barcelona ha inaugurat la nova parada de metro a la Ciutat de la Justícia, una inversió del govern espanyol per facilitar les connexions en previsió de les pròximes mobilitzacions del Tsunami Democràtic. El programa informava de les parades i el funcionament de la nova línia.

I vam decobrir també una varietat esportiva nova, sorgida després que les protestes de Tsunami Democràtic hagin buidat les sales del gimnàs: el tsunaming.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut