Pablo Casado (David Marcé) cantarà "Presos", a ritme d'El Canto del Loco, a "Polònia"
Pablo Casado (David Marcé) cantarà "Presos", a ritme d'El Canto del Loco, a "Polònia"
L'actualitat també pot ser divertida

Esperant el tren a "Polònia"

Col·lapse a Catalunya per la vaga de maquinistes de Renfe. Els afectats encara esperen a l'andana de Rodalies, a ritme d'un clàssic de Sau, que passi algun "tren d'aquest país", amb Pep Sala (Pep Plaza)

Pablo Casado (David Marcé), emocionat per la possible tornada d'El Canto del Loco, que al final ha estat un fake, canta "Presos", demanant l'empresonament de Puigdemont i la resta d'exiliats. Paral·lelament, Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) i Santiago Abascal (Noé Blancafort) gaudeixen de la nova pàgina de streaming pornogràfic que posa calenta la dreta espanyola: Puigdeporn.

Carles Porta (Fermí Fernàndez) ha deixat els espectadors pendents de l'últim capítol del crim de la Guàrdia Urbana, però abans els porta un crim més actual: la mort del Barça. I no només això, perquè Koeman (Xavi Cazorla) es topa cara a cara amb el jutge Llarena (David Olivares) per discutir quin dels dos fa més el ridícul a Europa.

Després de més d'un any, els locals d'oci nocturn es preparen per reobrir definitivament amb l'ús del passaport Covid. La pregunta és: sabrà aquesta nova generació de joves sortir de festa de manera tradicional?

Nous informes afirmen que la situació de la llengua catalana entre els joves és crítica. Per això, Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Jordi Puigneró (David Marcé) van a l'aula d'un institut amb un pla molt atractiu per fomentar-ne l'ús: presenten el raper Daddy Jaume, que els ensenya a insultar en català amb flow.

Revisant la història a la secció "Moments estel·lars de la catalanitat", es recorda la Setmana Tràgica del 1909. Els obrers, atrinxerats a les barricades d'una Barcelona derruïda, atempten contra el poder hegemònic tenint en compte, però, que "Europa ens mira".

I, finalment, a "Polònia", es descobreix la solució que han trobat les elèctriques per abaratir el cost de la llum. Es tracta d'un aparell capaç de generar electricitat sostenible gràcies a les portes giratòries.

Anar al contingut