El "Polònia" viatja a tot arreu
Després d'unes vacances de Setmana Santa que segurament no han estat tan divertides com la dels francesos a Madrid, el "Polònia" torna
El "Polònia" viatja a tot arreu
El programa torna de les vacances amb les piles carregades

El "Polònia" viatja a tot arreu

Després d'unes vacances de Setmana Santa que segurament no han estat tan divertides com la dels francesos a Madrid, el "Polònia" torna

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Martínez-Almeida (Albert Mèlich) va assegurar que els francesos venien a Madrid de visita cultural. És per això que Isabel Díaz Ayuso (Lara Díaz) i ell mateix miren de disfressar les festes il·legals convertint-les en museus.

Martínez-Almeida (Albert Mèlich) i Isabel Díaz Ayuso (Lara Díaz), a "Polònia"

En Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs), indignats per ser els únics que no han anat enlloc, parodien el nou anunci de Xibeca, ensenyant-nos que han estat a tot arreu, però dins de casa.

Pedro Sánchez assegura que a finals d'agost hi haurà 33 milions de persones vacunades, però l'arribada de dosis és tan imprevisible que s'han hagut d'inventar un joc: el joc de les vacunes. És com el de l'ampolla, però en lloc d'endur-te el petó t'emportes la vacuna.

El joc de la vacuna de "Polònia", on en lloc d'endur-te el petó t'emportes la vacuna

Carles Puigdemont (Queco Novell) es converteix en Bobby Farrell i, juntament amb Jordi Sánchez (Cesc Casanovas), Mertixell Budó (Mireia Portas), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Eulàlia Reguant (Judit Martín), ballen a ritme de Rasputin Puigdemont.

I després del bloqueig de l'Ever Given al canal de Suez, un altre bloqueig està centrant l'actualitat política: el de JuntsxCat al canal de la investidura.

El cambrer del croissant (Marc Rodríguez) s'enfronta amb Pedro Sánchez (Pep Plaza) i el tortura amb un esmorzar que mai arriba, igual que els indults dels presos polítics.


Després d'acceptar la dimissió de Jaume Alonso-Cuevillas (David Olivares), Laura Borràs (Agnès Busquets) segueix donant instruccions sobre què pot i què no pot dir el diputat de Junts.

I estrenem el concurs "Què és més inútil? La taula de diàleg o el Consell per la República?"

Finalment, el Partit Popular dona la benvinguda a Toni Cantó (Pep Plaza), que ha canviat tantes vegades de partit que ja es pot dir que també té "7 vidas" polítiques.

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut