• Polònia - 12/11/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 12/11/2020

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) celebrarà l'arribada de la vacuna contra el coronavirus tal com es mereix la situació: ballant a ritme de Rick Astley i del seu "Never Gonna Give You Up".

  També s'assistirà a un enfrontament que passarà a la història entre l'home i la informàtica. En aquest cas: l'autònom contra els servidors de l'administració pública.
  I després de la polèmica beatificació celebrada a la Sagrada Família amb 600 assistents, alguns sectors tancats per la pandèmia han optat per tornar a obrir els locals com si fossin centres religiosos.

  Aquesta setmana els pressupostos superaran el primer tràmit. Per això, Pedro Sánchez (Pep Plaza) presenta Presi Extender, un vicepresident dissenyat per assegurar la legislatura i fer-te oblidar els maldecaps. I es descobrirà les diferents estratègies negociadores d'Esquerra i del PNB per donar el seu sí als comptes del govern.

  Ramon Tremosa (Queco Novell) i Pere Aragonès (Jordi Soriano), preocupats per les filtracions i les escoltes que últimament han sortit a la llum, buscaran mesures per no ser escoltats. Tota precaució és poca.

  Joe Biden (David Marcé) viatja fins al "Polònia" per celebrar la seva victòria a les eleccions americanes amb Miquel Iceta (Jordi Soriano).

  Mentrestant, el govern segueix sense trobar prou metges per cobrir les places dels CAPs i prepara un pla per impedir que cap ambulatori es quedi sense el mig metge que li toca.

  S'acosta el Nadal més estrany de la història i Ada Colau (Agnès Busquets) ja té clar que aquest any no hi haurà pessebre per culpa de la Covid. Ernest Maragall (Queco Novell), Elsa Artadi (Agnès Busquets) i Manuel Valls (David Marcé) li trucaran per exigir-li que no deixi de banda les tradicions.

  I també se sabran les dificultats que es van haver de superar per gravar "Elionor: el futur de la monarquia", un documental sobre la futura reina d'Espanya.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) celebrarà l'arribada de la vacuna contra el coronavirus tal com es mereix la situació: ballant a ritme de Rick Astley i del seu "Never Gonna Give You Up". També s'assistirà a un enfrontament que passarà a la història entre l'home i la informàtica. En aquest cas: l'autònom contra els servidors de l'administració pública. I després de la polèmica beatificació celebrada a la Sagrada Família amb 600 assistents, alguns sectors tancats per la pandèmia han optat per tornar a obrir els locals com si fossin centres religiosos. Aquesta setmana els pressupostos superaran el primer tràmit. Per això, Pedro Sánchez (Pep Plaza) presenta Presi Extender, un vicepresident dissenyat per assegurar la legislatura i fer-te oblidar els maldecaps. I es descobrirà les diferents estratègies negociadores d'Esquerra i del PNB per donar el seu sí als comptes del govern. Ramon Tremosa (Queco Novell) i Pere Aragonès (Jordi Soriano), preocupats per les filtracions i les escoltes que últimament han sortit a la llum, buscaran mesures per no ser escoltats. Tota precaució és poca. Joe Biden (David Marcé) viatja fins al "Polònia" per celebrar la seva victòria a les eleccions americanes amb Miquel Iceta (Jordi Soriano). Mentrestant, el govern segueix sense trobar prou metges per cobrir les places dels CAPs i prepara un pla per impedir que cap ambulatori es quedi sense el mig metge que li toca. S'acosta el Nadal més estrany de la història i Ada Colau (Agnès Busquets) ja té clar que aquest any no hi haurà pessebre per culpa de la Covid. Ernest Maragall (Queco Novell), Elsa Artadi (Agnès Busquets) i Manuel Valls (David Marcé) li trucaran per exigir-li que no deixi de banda les tradicions. I també se sabran les dificultats que es van haver de superar per gravar "Elionor: el futur de la monarquia", un documental sobre la futura reina d'Espanya.

 • Polònia - 05/11/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 05/11/2020

  Donald Trump (Toni Albà) s'asseu al sofà del "Polònia" després de les eleccions nord-americanes 2020. I els "BricoHeroes" miraran de construir un hospital de pandèmies per a la comunitat de Madrid en tan sols 90 dies.

  Fernando Simón (Queco Novell) i Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) protagonitzen el musical "No tornaràs a veure el sol", una paròdia del "Walkin on the sun" dels Smash Mouth, per intentar fer veure a Salvador Illa (Queco Novell) que el confinament total és inevitable.

  Pere Aragonès (Jordi Soriano), Ramon Tremosa (Queco Novell) i Alba Vergés (Agnès Busquets) miraran de resoldre tots els números del govern amb l'assessorament d'un expert inesperat.

  Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza), Carmen Calvo (Agnès Busquets) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) miraran d'elaborar un perfil dels manifestants contra les mesures per frenar el coronavirus per poder-hi infiltrar policies i detenir-los.

  Amb l'ajuda dels màxims experts en bricomania, es podrà aprendre com construir un hospital de pandèmies per a la Comunitat de Madrid en tan sols 90 dies. En Peyu (Jordi Soriano) i en Jair Domínguez (Xavi Espinosa), els "BricoHeroes", rebran l'ajuda de dos experts en construcció d'hospitals en temps rècord: Martínez-Almeida (Albert Mèlich) i Díaz Ayuso (Lara Díez).

  Els estralls de la pandèmia també deixen empremta al sector dels ultres del futbol. Amb el tancament dels estadis, l'administració ha posat en marxa un pla pilot per a buscar noves distraccions als hooligans.

  També es descobrirà una nova pràctica sexual per a aquells que els agraden les emocions fortes.

  I, finalment, l'agenda cultural de novembre arriba amb moltes propostes lluny del teatre, dels concerts i de l'oci nocturn. I en una nova entrega de "Grans dones", és el torn de Valentina Tereixkova (Judit Martín), la primera dona que va anar a l'espai.

  Donald Trump (Toni Albà) s'asseu al sofà del "Polònia" després de les eleccions nord-americanes 2020. I els "BricoHeroes" miraran de construir un hospital de pandèmies per a la comunitat de Madrid en tan sols 90 dies. Fernando Simón (Queco Novell) i Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) protagonitzen el musical "No tornaràs a veure el sol", una paròdia del "Walkin on the sun" dels Smash Mouth, per intentar fer veure a Salvador Illa (Queco Novell) que el confinament total és inevitable. Pere Aragonès (Jordi Soriano), Ramon Tremosa (Queco Novell) i Alba Vergés (Agnès Busquets) miraran de resoldre tots els números del govern amb l'assessorament d'un expert inesperat. Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza), Carmen Calvo (Agnès Busquets) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) miraran d'elaborar un perfil dels manifestants contra les mesures per frenar el coronavirus per poder-hi infiltrar policies i detenir-los. Amb l'ajuda dels màxims experts en bricomania, es podrà aprendre com construir un hospital de pandèmies per a la Comunitat de Madrid en tan sols 90 dies. En Peyu (Jordi Soriano) i en Jair Domínguez (Xavi Espinosa), els "BricoHeroes", rebran l'ajuda de dos experts en construcció d'hospitals en temps rècord: Martínez-Almeida (Albert Mèlich) i Díaz Ayuso (Lara Díez). Els estralls de la pandèmia també deixen empremta al sector dels ultres del futbol. Amb el tancament dels estadis, l'administració ha posat en marxa un pla pilot per a buscar noves distraccions als hooligans. També es descobrirà una nova pràctica sexual per a aquells que els agraden les emocions fortes. I, finalment, l'agenda cultural de novembre arriba amb moltes propostes lluny del teatre, dels concerts i de l'oci nocturn. I en una nova entrega de "Grans dones", és el torn de Valentina Tereixkova (Judit Martín), la primera dona que va anar a l'espai.

 • Polònia - 29/10/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 29/10/2020

  Josep Maria Bartomeu (Pep Plaza) explicarà els motius de la seva dimissió.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza), Pere Aragonès (Jordi Soriano), Alb
  a Vergés (Agnès Busquets) i Meritxell Budó (Mireia Portas) protagonitzaran el musical "Al bar", del grup Manel.

  Es podrà reviure els viatges per "Oh, Espanya" viatjant amb l'autobús fins a Navarra, Sevilla, Galícia i Madrid, per veure les diferents mesures anti-Covid; amb Joan Lluís Bozzo (Cesc Casanovas) al capdavant.

  Carmen Calvo (Agnès Busquets), Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) parlaran del toc de queda amb tots els eufemismes possibles.
  Com haurien estat els grans esdeveniments de la història si s'haguessin celebrat en temps de pandèmia? Es començarà amb el Sant Sopar.

  El programa també descobrirà el vessant més moderat de Pablo Casado (David Marcé), encara que només sigui durant els 2 minuts que duri el gag.

  La "Benemérita" decideix les detencions de la setmana amb els premis Manilles d'Or
  Mentrestant, Ortega Smith (Albert Mèlich) i Santiago Abascal (Noé Blancafort) visitaran el papa.

  I en un nou capítol de "Com ho fan?" es podrà descobrir com s'ho va fer la justícia espanyola fa tres anys per condemnar els presos polítics.

  Josep Maria Bartomeu (Pep Plaza) explicarà els motius de la seva dimissió. Pedro Sánchez (Pep Plaza), Pere Aragonès (Jordi Soriano), Alba Vergés (Agnès Busquets) i Meritxell Budó (Mireia Portas) protagonitzaran el musical "Al bar", del grup Manel. Es podrà reviure els viatges per "Oh, Espanya" viatjant amb l'autobús fins a Navarra, Sevilla, Galícia i Madrid, per veure les diferents mesures anti-Covid; amb Joan Lluís Bozzo (Cesc Casanovas) al capdavant. Carmen Calvo (Agnès Busquets), Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) parlaran del toc de queda amb tots els eufemismes possibles. Com haurien estat els grans esdeveniments de la història si s'haguessin celebrat en temps de pandèmia? Es començarà amb el Sant Sopar. El programa també descobrirà el vessant més moderat de Pablo Casado (David Marcé), encara que només sigui durant els 2 minuts que duri el gag. La "Benemérita" decideix les detencions de la setmana amb els premis Manilles d'Or Mentrestant, Ortega Smith (Albert Mèlich) i Santiago Abascal (Noé Blancafort) visitaran el papa. I en un nou capítol de "Com ho fan?" es podrà descobrir com s'ho va fer la justícia espanyola fa tres anys per condemnar els presos polítics.

 • Polònia - 22/10/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 22/10/2020

  "Polònia" descobrirà quina ha estat la primera reacció de Josep Lluís Trapero (Pep Plaza) després de saber la sentència de la seva absolució.

  Al sofà del programa, Salvador Illa (Queco Novell) i Pablo Casado (David Marcé) debatran sobre si cal imposar el toc de queda a tot Espanya.

  Mentrestant, Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Meritxell Budó (Mireia Portas) presentaran "La ruleta de la dissort", el nou concurs que et pot arruïnar amb les mesures per controlar la Covid-19.

  Toni Cruanyes (David Marcé) parlarà de la detenció d'un perillós clan familiar que es dedicava a l'organització de dinars familiars de més de 6 persones. I no només això. Amb els bars i restaurants tancats, els "pixapins" han envaït els pobles de muntanya. Es reviurà tot a "La nit dels pixapins vivents".

  Després de la moció de censura, es podrà assistir al combat de "presidenting catch" que enfrontarà Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) contra Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich).

  S'activa el compte enrere electoral i els candidats comencen a presentar les seves propostes. En un tast de partits, se sabrà quin producte ofereixen Marta Pascal (Judit Martín), Ramon Tremosa (Queco Novell), Mari Àngels Chacón (Mireia Portas), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Carles Riera (Cesc Casanovas).

  La llamborda en homenatge al president Lluís Companys (David Marcé) que la Generalitat ha col·locat a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, ha provocat un atac de banyes a Francesc Macià (Queco Novell).

  I en nou capítol de "Grans dones de la història", se sabran més coses de la vida de Coco Chanel (Judit Martín).

  "Polònia" descobrirà quina ha estat la primera reacció de Josep Lluís Trapero (Pep Plaza) després de saber la sentència de la seva absolució. Al sofà del programa, Salvador Illa (Queco Novell) i Pablo Casado (David Marcé) debatran sobre si cal imposar el toc de queda a tot Espanya. Mentrestant, Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Meritxell Budó (Mireia Portas) presentaran "La ruleta de la dissort", el nou concurs que et pot arruïnar amb les mesures per controlar la Covid-19. Toni Cruanyes (David Marcé) parlarà de la detenció d'un perillós clan familiar que es dedicava a l'organització de dinars familiars de més de 6 persones. I no només això. Amb els bars i restaurants tancats, els "pixapins" han envaït els pobles de muntanya. Es reviurà tot a "La nit dels pixapins vivents". Després de la moció de censura, es podrà assistir al combat de "presidenting catch" que enfrontarà Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) contra Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich). S'activa el compte enrere electoral i els candidats comencen a presentar les seves propostes. En un tast de partits, se sabrà quin producte ofereixen Marta Pascal (Judit Martín), Ramon Tremosa (Queco Novell), Mari Àngels Chacón (Mireia Portas), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Carles Riera (Cesc Casanovas). La llamborda en homenatge al president Lluís Companys (David Marcé) que la Generalitat ha col·locat a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, ha provocat un atac de banyes a Francesc Macià (Queco Novell). I en nou capítol de "Grans dones de la història", se sabran més coses de la vida de Coco Chanel (Judit Martín).

 • Polònia - 15/10/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 15/10/2020

  El personal sanitari protagonitzarà el musical "Rehab", de la cantant Amy Winehouse, per queixar-se de la precarietat laboral en què es troben. Això sí, es trobaran amb el "No, no, no" de Pere Aragonès (Jordi Soriano), Alba Vergés (Agnès Busquets) i Meritxell Budó (Mireia Portas).

  La Conselleria de Sanitat ha decidit no deixar obrir els locals d'oci nocturn i la consellera Vergés (Agnès Busquets) té una solució per compensar-los: els ha donat feina a la Generalitat.

  Veient que el coronavirus segueix guanyant terreny a Catalunya, la Montserrat (Alba Florejachs) i en Miquel (Marc Rodríguez) es preparen per a un segon confinament. I, a Madrid, Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) se centren en l'operació Madrid per intentar recuperar el control de la pandèmia a la ciutat.

  El programa farà un seguiment del Dia de la Hispanitat a través d'un NO-DO ben particular. I Letícia (Agnès Busquets) ha organitzat el dia del plebeu, una mena de dia de Reis, però a la inversa, per demostrar a Felip VI (Pep Plaza) que el poble l'estima.

  Carles Puigdemont (Queco Novell) ha convocat una roda de premsa per desvelar qui serà el nou candidat de Junts a les futures eleccions del pròxim 14 de febrer. Francesc Mauri (Xavi Espinosa) i Tomàs Molina (David Olivares) es desafiaran a una batalla de galls per descobrir qui és el millor home del temps.

  I al sofà del "Polònia" d'aquesta setmana, s'hi asseuen Quim Torra (Ivan Labanda) i Pablo Casado (David Marcé). L'objectiu del líder del PP és mirar d'aprendre maneres de desobeir el govern.

  El personal sanitari protagonitzarà el musical "Rehab", de la cantant Amy Winehouse, per queixar-se de la precarietat laboral en què es troben. Això sí, es trobaran amb el "No, no, no" de Pere Aragonès (Jordi Soriano), Alba Vergés (Agnès Busquets) i Meritxell Budó (Mireia Portas). La Conselleria de Sanitat ha decidit no deixar obrir els locals d'oci nocturn i la consellera Vergés (Agnès Busquets) té una solució per compensar-los: els ha donat feina a la Generalitat. Veient que el coronavirus segueix guanyant terreny a Catalunya, la Montserrat (Alba Florejachs) i en Miquel (Marc Rodríguez) es preparen per a un segon confinament. I, a Madrid, Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) se centren en l'operació Madrid per intentar recuperar el control de la pandèmia a la ciutat. El programa farà un seguiment del Dia de la Hispanitat a través d'un NO-DO ben particular. I Letícia (Agnès Busquets) ha organitzat el dia del plebeu, una mena de dia de Reis, però a la inversa, per demostrar a Felip VI (Pep Plaza) que el poble l'estima. Carles Puigdemont (Queco Novell) ha convocat una roda de premsa per desvelar qui serà el nou candidat de Junts a les futures eleccions del pròxim 14 de febrer. Francesc Mauri (Xavi Espinosa) i Tomàs Molina (David Olivares) es desafiaran a una batalla de galls per descobrir qui és el millor home del temps. I al sofà del "Polònia" d'aquesta setmana, s'hi asseuen Quim Torra (Ivan Labanda) i Pablo Casado (David Marcé). L'objectiu del líder del PP és mirar d'aprendre maneres de desobeir el govern.

 • Polònia - 08/10/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 08/10/2020

  El cambrer més estimat de Catalunya torna per oferir un croissant nou a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez). Ho aconseguirà?

  La crisi dels 40 ha arribat a la vida de Miquel Iceta (Ivan Labanda): la crisi dels 40 anys al Partit Socialista.

  Roger Torrent (David Marcé) advertirà Pere Aragonès, ara que és el president, perquè vigili la seva relació amb les elits econòmiques, però ell està convençut que no hi té cap mena de relació especial.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Gabriel Rufián (Ricard Farré) es trobaran secretament per fer un intercanvi. Qui hi sortirà guanyant?

  Marta Torné (Agnès Busquets) s'infiltrarà al "Polònia" i amb la seva convidada especial, Pilar Rahola (Judit Martín), intentaran descobrir quina persona és la infiltrada dins d'un col·lectiu que està molt de moda: els epidemiòlegs.

  Si esteu farts de les sobretaules avorrides amb la família i sou fans de resoldre crims, no us quedeu sense "Claveguedo", el joc de taula del PP, que posarà a prova les vostres habilitats detectivesques.

  I el segon capítol de "Grans dones de la història", el dedicarem a Jane Godall (Judit Martín) o, tal com l'anomenen els seus micos, Uhú Uhúuuhh.

  Finalment, Donald Trump (Toni Albà) visitarà el programa després d'haver superat el coronavirus i compartirà els seus trucs per superar la malaltia i ser immortals.

  El cambrer més estimat de Catalunya torna per oferir un croissant nou a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez). Ho aconseguirà? La crisi dels 40 ha arribat a la vida de Miquel Iceta (Ivan Labanda): la crisi dels 40 anys al Partit Socialista. Roger Torrent (David Marcé) advertirà Pere Aragonès, ara que és el president, perquè vigili la seva relació amb les elits econòmiques, però ell està convençut que no hi té cap mena de relació especial. Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Gabriel Rufián (Ricard Farré) es trobaran secretament per fer un intercanvi. Qui hi sortirà guanyant? Marta Torné (Agnès Busquets) s'infiltrarà al "Polònia" i amb la seva convidada especial, Pilar Rahola (Judit Martín), intentaran descobrir quina persona és la infiltrada dins d'un col·lectiu que està molt de moda: els epidemiòlegs. Si esteu farts de les sobretaules avorrides amb la família i sou fans de resoldre crims, no us quedeu sense "Claveguedo", el joc de taula del PP, que posarà a prova les vostres habilitats detectivesques. I el segon capítol de "Grans dones de la història", el dedicarem a Jane Godall (Judit Martín) o, tal com l'anomenen els seus micos, Uhú Uhúuuhh. Finalment, Donald Trump (Toni Albà) visitarà el programa després d'haver superat el coronavirus i compartirà els seus trucs per superar la malaltia i ser immortals.

 • Polònia - 01/10/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 01/10/2020

  Quim Torra (Ivan Labanda) s'acomiada de la presidència després d'haver estat inhabilitat. Ho farà tot recordant la seva trajectòria de "petit president", amb una versió del musical "El Petit Príncep".

  També es parodiarà l'anunci de la nova temporada de TV3 amb "l'independentisme, sempre endavant", protagonitzat per Quim Torra (Ivan Labanda), Laura Borràs (Agnès Busquets), Pere Aragonès (Jordi Soriano), Artur Mas (David Marcé), Meritxell Budó (Mireia Portas) i Eulàlia Reguant (Judit Martín).

  Davant d'aquesta situació, Pere Aragonès (Jordi Soriano) n'assumirà el càrrec i serà el nou president en pràctiques. Quant durarà a la presidència?

  Coincidint amb l'1 d'octubre, el "Sense ficció" descobrirà la segona part de l'operació urnes. Si fa 3 anys Puigdemont va portar les urnes a Catalunya, ara farà el contrari: allunyar-les per endarrerir les eleccions.

  El fenomen fan també arriba a les altes esferes. Concretament, a la dels jutges, que són uns autèntics groupies del rei Felip VI. Els que també són uns fanàtics de la casa reial són Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Mèlich), que fundaran Voxbusters, per acabar amb les "fantasmades de l'esquerra".

  Eulàlia Reguant (Judit Martín) suplicarà a David Fernàndez (Cesc Casanovas) que torni a ser cap de llista de la CUP.

  I s'oferirà el segon capítol de "Grans dones de la història", avui dedicat a Jane Godall (Judit Martín) o, tal com l'anomenen els seus micos, Uhú Uhúuuhh.

  Quim Torra (Ivan Labanda) s'acomiada de la presidència després d'haver estat inhabilitat. Ho farà tot recordant la seva trajectòria de "petit president", amb una versió del musical "El Petit Príncep". També es parodiarà l'anunci de la nova temporada de TV3 amb "l'independentisme, sempre endavant", protagonitzat per Quim Torra (Ivan Labanda), Laura Borràs (Agnès Busquets), Pere Aragonès (Jordi Soriano), Artur Mas (David Marcé), Meritxell Budó (Mireia Portas) i Eulàlia Reguant (Judit Martín). Davant d'aquesta situació, Pere Aragonès (Jordi Soriano) n'assumirà el càrrec i serà el nou president en pràctiques. Quant durarà a la presidència? Coincidint amb l'1 d'octubre, el "Sense ficció" descobrirà la segona part de l'operació urnes. Si fa 3 anys Puigdemont va portar les urnes a Catalunya, ara farà el contrari: allunyar-les per endarrerir les eleccions. El fenomen fan també arriba a les altes esferes. Concretament, a la dels jutges, que són uns autèntics groupies del rei Felip VI. Els que també són uns fanàtics de la casa reial són Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Mèlich), que fundaran Voxbusters, per acabar amb les "fantasmades de l'esquerra". Eulàlia Reguant (Judit Martín) suplicarà a David Fernàndez (Cesc Casanovas) que torni a ser cap de llista de la CUP. I s'oferirà el segon capítol de "Grans dones de la història", avui dedicat a Jane Godall (Judit Martín) o, tal com l'anomenen els seus micos, Uhú Uhúuuhh.

 • Polònia - 24/09/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 24/09/2020

  Aquesta setmana a "Polònia", Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez), José Luis Martínez Almeida (Albert Mèlich), Fernando Simón (Queco Novell), Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Quim Torra (Ivan Labanda) protagonitzaran el musical "Yo no cierro Madrid".
  Pedro Sánchez (Pep Plaza) mirarà d'esbrinar amb diferents personatges què coi vol dir "tros de quòniam".
  Quim Torra (Ivan Labanda) es reunirà amb Roger Torrent (David Marcé) per exigir-li que no convoqui eleccions si finalment l'inhabiliten.
  El programa estrenarà una nova secció que ajudarà a conèixer una mica més grans dones de la història. La primera serà Marie Curie (Judit Martín), una científica amb molt magnetisme.
  Després que Corinna Larsen (Mireia Portas) hagi publicat en exclusiva la foto del rei emèrit fent una barbacoa amb un look molt "dominguero", el rei Felip (Pep Plaza) i Letícia (Agnès Busquets) es colaran a casa seva per trobar tot el material compromès que hi pugui haver.
  La por que provoquen els okupes ha arribat també al mausoleu de Franco (Manel Lucas) i Carmen Polo (Mireia Portas), que es faran instal·lar una alarma capaç de detectar un lladre a quilòmetres de distància.
  Mentrestant, a Ciutadans volen deixar de banda els insults i la confrontació i per això han decidit acomiadar la crispació.
  Mariano Rajoy (Queco Novell) viatjarà fins a l'imperi romà per aconsellar-los que facin les clavegueres més amples.
  Finalment, Marta Rovira (Mireia Portas) presentarà el seu nou llibre "Tornarem a vèncer", un manual per guanyar la República Catalana, escrit a mitges amb Junqueras des de la presó.

  Aquesta setmana a "Polònia", Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez), José Luis Martínez Almeida (Albert Mèlich), Fernando Simón (Queco Novell), Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Quim Torra (Ivan Labanda) protagonitzaran el musical "Yo no cierro Madrid". Pedro Sánchez (Pep Plaza) mirarà d'esbrinar amb diferents personatges què coi vol dir "tros de quòniam". Quim Torra (Ivan Labanda) es reunirà amb Roger Torrent (David Marcé) per exigir-li que no convoqui eleccions si finalment l'inhabiliten. El programa estrenarà una nova secció que ajudarà a conèixer una mica més grans dones de la història. La primera serà Marie Curie (Judit Martín), una científica amb molt magnetisme. Després que Corinna Larsen (Mireia Portas) hagi publicat en exclusiva la foto del rei emèrit fent una barbacoa amb un look molt "dominguero", el rei Felip (Pep Plaza) i Letícia (Agnès Busquets) es colaran a casa seva per trobar tot el material compromès que hi pugui haver. La por que provoquen els okupes ha arribat també al mausoleu de Franco (Manel Lucas) i Carmen Polo (Mireia Portas), que es faran instal·lar una alarma capaç de detectar un lladre a quilòmetres de distància. Mentrestant, a Ciutadans volen deixar de banda els insults i la confrontació i per això han decidit acomiadar la crispació. Mariano Rajoy (Queco Novell) viatjarà fins a l'imperi romà per aconsellar-los que facin les clavegueres més amples. Finalment, Marta Rovira (Mireia Portas) presentarà el seu nou llibre "Tornarem a vèncer", un manual per guanyar la República Catalana, escrit a mitges amb Junqueras des de la presó.

 • Polònia - 17/09/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 17/09/2020

  "Polònia" engega la 16a temporada i, després de mesos rodant a casa, ho fa amb moltíssimes ganes de tornar al plató. Per garantir la seguretat de l'equip, han contractat l'assessorament d'Oriol Mitjà (Xavi Espinosa), que s'estrena al programa per assegurar-se que ningú no es posa en perill. Miguel Bosé (Pep Plaza), Messi (Xavi Espinosa), David Bonvehí (David Olivares) o el Mago Pop (David Marcé) també són algunes de les moltes novetats d'aquesta temporada.

  Durant aquest estiu, la continuïtat de Quim Torra (Ivan Labanda) s'ha posat en dubte. Després de la sessió que ha fixat el Suprem per aquest dijous, es podrà veure en primícia l'entrevista entre el jutge i el president Torra.

  Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) i Irene Montero (Judit Martín) rebran de Pedro Sánchez (Pep Plaza) un nou ministeri amb totes les comoditats perquè puguin dur a terme la seva feina.

  I el Mago Pop (David Marcé) debuta al "Polònia" amb un convidat molt especial: el rei Joan Carles (Toni Albà). Aconseguirà sorprendre'l amb la seva màgia?

  Mentrestant, Pablo Casado (David Marcé) mirarà de desmarcar-se del cas Kitchen.

  També se sabrà com porta els ànims el president del PDeCAT, David Bonvehí (Xavi Soriano), després de les baixes del seu partit.

  A Tomàs Molina (David Olivares) li ha sortit competència. Francesc Mauri (Xavi Espinosa) ha vingut per quedar-se. Com li provarà aquesta rivalitat a l'home del temps del "Polònia".

  I després de sis mesos a casa, els nens han tornat a l'escola. Es veurà com s'han preparat en Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs) per tenir-ho tot a punt. I el programa mostrarà el punt de vista dels professors a ritme de la cançó "Another brick in the wall" de Pink Floyd.

  "Polònia" engega la 16a temporada i, després de mesos rodant a casa, ho fa amb moltíssimes ganes de tornar al plató. Per garantir la seguretat de l'equip, han contractat l'assessorament d'Oriol Mitjà (Xavi Espinosa), que s'estrena al programa per assegurar-se que ningú no es posa en perill. Miguel Bosé (Pep Plaza), Messi (Xavi Espinosa), David Bonvehí (David Olivares) o el Mago Pop (David Marcé) també són algunes de les moltes novetats d'aquesta temporada. Durant aquest estiu, la continuïtat de Quim Torra (Ivan Labanda) s'ha posat en dubte. Després de la sessió que ha fixat el Suprem per aquest dijous, es podrà veure en primícia l'entrevista entre el jutge i el president Torra. Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) i Irene Montero (Judit Martín) rebran de Pedro Sánchez (Pep Plaza) un nou ministeri amb totes les comoditats perquè puguin dur a terme la seva feina. I el Mago Pop (David Marcé) debuta al "Polònia" amb un convidat molt especial: el rei Joan Carles (Toni Albà). Aconseguirà sorprendre'l amb la seva màgia? Mentrestant, Pablo Casado (David Marcé) mirarà de desmarcar-se del cas Kitchen. També se sabrà com porta els ànims el president del PDeCAT, David Bonvehí (Xavi Soriano), després de les baixes del seu partit. A Tomàs Molina (David Olivares) li ha sortit competència. Francesc Mauri (Xavi Espinosa) ha vingut per quedar-se. Com li provarà aquesta rivalitat a l'home del temps del "Polònia". I després de sis mesos a casa, els nens han tornat a l'escola. Es veurà com s'han preparat en Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs) per tenir-ho tot a punt. I el programa mostrarà el punt de vista dels professors a ritme de la cançó "Another brick in the wall" de Pink Floyd.

 • Especial sentència
  Veure vídeo

  Especial sentència

  Aquesta setmana, a "Polònia", us presentem l'especial sentència amb un recull dels millors gags de la sentència del procés.

  Veurem com van viure la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra l'arribada del Tsunami Democràtic a l'aeroport de Barcelona. També, recordarem com el govern català, amb Quim Torra (Ivan Labanda) i Roger Torrent (David Marcé) al capdavant, va intentar donar una resposta que estigués a l'alçada de les circumstàncies.

  Recordarem com es cultiva un bon 155 per a Catalunya de la mà de Pedro Sánchez (Pep Plaza).

  Reviurem com van tractar els mitjans tot el tema dels aldarulls postsentència i també repassarem els millors moments de quan Pedro Sánchez (Pep Plaza) es negava a agafar el telèfon a Quim Torra (Ivan Labanda).

  Descobrirem com el ministre de l'Interior Grande-Marlaska (Albert Mèlich) va investigar qui s'amagava darrere del Tsunami Democràtic i, amb l'ajuda de Carles Porta (Fermí Fernàndez), tornarem a posar llum a la foscor intentant resoldre per què el moviment va desaparèixer.

  També recordarem els conflictes entre la justícia espanyola i la justícia europea pel tema de la immunitat de Puigdemont. I reviurem el conflicte sobre la llibertat de Junqueras (Ivan Labanda) i les disputes entre el Tribunal Europeu i el Tribunal Suprem sobre si havia de sortir o no de la presó.

  Aquesta setmana, a "Polònia", us presentem l'especial sentència amb un recull dels millors gags de la sentència del procés. Veurem com van viure la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra l'arribada del Tsunami Democràtic a l'aeroport de Barcelona. També, recordarem com el govern català, amb Quim Torra (Ivan Labanda) i Roger Torrent (David Marcé) al capdavant, va intentar donar una resposta que estigués a l'alçada de les circumstàncies. Recordarem com es cultiva un bon 155 per a Catalunya de la mà de Pedro Sánchez (Pep Plaza). Reviurem com van tractar els mitjans tot el tema dels aldarulls postsentència i també repassarem els millors moments de quan Pedro Sánchez (Pep Plaza) es negava a agafar el telèfon a Quim Torra (Ivan Labanda). Descobrirem com el ministre de l'Interior Grande-Marlaska (Albert Mèlich) va investigar qui s'amagava darrere del Tsunami Democràtic i, amb l'ajuda de Carles Porta (Fermí Fernàndez), tornarem a posar llum a la foscor intentant resoldre per què el moviment va desaparèixer. També recordarem els conflictes entre la justícia espanyola i la justícia europea pel tema de la immunitat de Puigdemont. I reviurem el conflicte sobre la llibertat de Junqueras (Ivan Labanda) i les disputes entre el Tribunal Europeu i el Tribunal Suprem sobre si havia de sortir o no de la presó.

 • Polònia - Especial confinament
  Veure vídeo

  Polònia - Especial confinament

  Aquesta setmana, a "Polònia", us portem un nou especial. Aquest cop, i després dels mesos que ens ha tocat viure, us presentem l'especial confinament.

  No tothom va viure el confinament igual. En Miquel (Marc Rodríguez), per exemple, el va aprofitar per fer-se youtuber. Reviurem la seva etapa com a "Morenus", el seu "nickname" per petar-ho a les xarxes.

  Ernest Maragall (Queco Novell) també va haver d'adaptar-se a la situació i iniciar-se en el fabulós món del teletreball. I Jordi Basté (Pep Plaza) fins i tot va acabar fent la tertúlia des de casa amb uns col·laboradors molt particulars.
  Descobrirem com s'ho va fer Bertín Osborne (Pep Plaza) per no renunciar a la Setmana Santa.

  Durant el confinament, a molts els va donar per fer esport. És el cas de Pablo Iglesias (Marc Rodríguez), que va acabar obrint-se un canal de YouTube per explicar el seu mètode "para asaltar los cielos".

  També vam tenir moments per a les manualitats. Eulàlia Reguant (Judit Martín) ens va ensenyar a fer manualitats per llançar-les als passejants que no respecten la distància de seguretat.

  I també repassarem com s'ho van fer els professors per sobreviure a les classes en línia, les recomanacions de la Generalitat sobre l'ús de mascaretes i com veuen els autònoms el futur dins de la nova normalitat.

  Aquesta setmana, a "Polònia", us portem un nou especial. Aquest cop, i després dels mesos que ens ha tocat viure, us presentem l'especial confinament. No tothom va viure el confinament igual. En Miquel (Marc Rodríguez), per exemple, el va aprofitar per fer-se youtuber. Reviurem la seva etapa com a "Morenus", el seu "nickname" per petar-ho a les xarxes. Ernest Maragall (Queco Novell) també va haver d'adaptar-se a la situació i iniciar-se en el fabulós món del teletreball. I Jordi Basté (Pep Plaza) fins i tot va acabar fent la tertúlia des de casa amb uns col·laboradors molt particulars. Descobrirem com s'ho va fer Bertín Osborne (Pep Plaza) per no renunciar a la Setmana Santa. Durant el confinament, a molts els va donar per fer esport. És el cas de Pablo Iglesias (Marc Rodríguez), que va acabar obrint-se un canal de YouTube per explicar el seu mètode "para asaltar los cielos". També vam tenir moments per a les manualitats. Eulàlia Reguant (Judit Martín) ens va ensenyar a fer manualitats per llançar-les als passejants que no respecten la distància de seguretat. I també repassarem com s'ho van fer els professors per sobreviure a les classes en línia, les recomanacions de la Generalitat sobre l'ús de mascaretes i com veuen els autònoms el futur dins de la nova normalitat.

 • Polònia - Especial paròdies
  Veure vídeo

  Polònia - Especial paròdies

  Aquesta setmana, a "Polònia", és el moment de recordar les millors paròdies de l'any: un recull dels millors gags televisius i cinèfils que ens ha deixat aquesta temporada.

  Recordarem la nova versió del Makinavaja 2019 (Queco Novell), en una Barcelona tan perillosa que fins i tot hi ha cua per atracar un banc.

  Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) i Lorena Roldán (Judit Martín) aniran a l'únic programa d'Antena 3 que els queda per visitar: "La ruleta de la fortuna".

  Felipe González (Ivan Labanda) i Zapatero (Queco Novell) faran la seva pròpia versió del clàssic "Endevina qui ve a sopar" i aprendrem nocions de bricolatge de la mà de Jair Domínguez i Peyu, els nostres companys de "Bricoheroes".

  "Mr. Bean", "Espejo público", el "NO-DO" o el "Persones humanes" són alguns dels programes de televisió de què podreu tornar a gaudir en aquesta selecció prèmium de paròdies.

  Per als més cinèfils recordarem el nou dolent de la pel·lícula de James Bond. Després de ser acusat de perill públic i de liderar una banda terrorista, Quim Torra (Ivan Labanda) aconseguirà el paper.

  Reviurem la "Monarquia és bella", amb Felip VI (Pep Plaza) fent tot el possible perquè la seva filla no descobreixi el rebuig que els catalans senten per la monarquia. I el "Joker de Carrizosa" (Xavi Serrano), "El séptimo sentido" o "El club dels poetes morts" són algunes de les pel·lícules que podreu tornar a veure.

  Dijous, feu cas a Gonzalo Boye: compreu crispetes i prepareu-vos per a les millors paròdies del "Polònia".

  Aquesta setmana, a "Polònia", és el moment de recordar les millors paròdies de l'any: un recull dels millors gags televisius i cinèfils que ens ha deixat aquesta temporada. Recordarem la nova versió del Makinavaja 2019 (Queco Novell), en una Barcelona tan perillosa que fins i tot hi ha cua per atracar un banc. Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) i Lorena Roldán (Judit Martín) aniran a l'únic programa d'Antena 3 que els queda per visitar: "La ruleta de la fortuna". Felipe González (Ivan Labanda) i Zapatero (Queco Novell) faran la seva pròpia versió del clàssic "Endevina qui ve a sopar" i aprendrem nocions de bricolatge de la mà de Jair Domínguez i Peyu, els nostres companys de "Bricoheroes". "Mr. Bean", "Espejo público", el "NO-DO" o el "Persones humanes" són alguns dels programes de televisió de què podreu tornar a gaudir en aquesta selecció prèmium de paròdies. Per als més cinèfils recordarem el nou dolent de la pel·lícula de James Bond. Després de ser acusat de perill públic i de liderar una banda terrorista, Quim Torra (Ivan Labanda) aconseguirà el paper. Reviurem la "Monarquia és bella", amb Felip VI (Pep Plaza) fent tot el possible perquè la seva filla no descobreixi el rebuig que els catalans senten per la monarquia. I el "Joker de Carrizosa" (Xavi Serrano), "El séptimo sentido" o "El club dels poetes morts" són algunes de les pel·lícules que podreu tornar a veure. Dijous, feu cas a Gonzalo Boye: compreu crispetes i prepareu-vos per a les millors paròdies del "Polònia".

 • Polònia - Especial musicals
  Veure vídeo

  Polònia - Especial musicals

  Aquesta setmana, a "Polònia", venim amb ganes de festa. Per això, us hem preparat un especial amb les millors versions de la temporada.

  Ballarem a ritme del "Millonària" de la Reguant (Judith Martín). Recordarem les Spice Girls masculines de la mà de Pedro Sánchez (Pep Plaza), Pablo Casado (David Marcé), Albert Rivera (Ivan Labanda), Santi Abascal (Noé Blancafort) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez). I Quim Torra (Ivan Labanda) ens recordarà que també pot ser un mal noi tot versionant la guanyadora de 4 Grammys Billie Eilish.

  "Todo me parece un delito", "Em quedo a casa o soc tsunami", l'"Imagine" de Vox, "Maquilla'm bé" o l'èxit del confinament "Leave Homas" són alguns dels molts musicals d'enguany que val la pena tornar a cantar.

  A més, recordarem com s'ho pensen fer les orquestres aquest estiu per adaptar les seves lletres a la nova normalitat.

  I si hi ha un musical que no podia faltar dins d'aquest especial és "El coche de Josema". José María Aznar (David Marcé), un enamorat dels vells temps, es convertirà en Marty McFaes per aconseguir tornar al passat amb el seu estimat DeLorean.

  Ens sap greu si a hores d'ara ja us les havíeu aconseguit treure del cap, però dijous tornareu a entonar les cançons del "Polònia". A les 21.55 a TV3, que no pari la festa.

  Aquesta setmana, a "Polònia", venim amb ganes de festa. Per això, us hem preparat un especial amb les millors versions de la temporada. Ballarem a ritme del "Millonària" de la Reguant (Judith Martín). Recordarem les Spice Girls masculines de la mà de Pedro Sánchez (Pep Plaza), Pablo Casado (David Marcé), Albert Rivera (Ivan Labanda), Santi Abascal (Noé Blancafort) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez). I Quim Torra (Ivan Labanda) ens recordarà que també pot ser un mal noi tot versionant la guanyadora de 4 Grammys Billie Eilish. "Todo me parece un delito", "Em quedo a casa o soc tsunami", l'"Imagine" de Vox, "Maquilla'm bé" o l'èxit del confinament "Leave Homas" són alguns dels molts musicals d'enguany que val la pena tornar a cantar. A més, recordarem com s'ho pensen fer les orquestres aquest estiu per adaptar les seves lletres a la nova normalitat. I si hi ha un musical que no podia faltar dins d'aquest especial és "El coche de Josema". José María Aznar (David Marcé), un enamorat dels vells temps, es convertirà en Marty McFaes per aconseguir tornar al passat amb el seu estimat DeLorean. Ens sap greu si a hores d'ara ja us les havíeu aconseguit treure del cap, però dijous tornareu a entonar les cançons del "Polònia". A les 21.55 a TV3, que no pari la festa.

 • Polònia - 18/06/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 18/06/2020

  A "Polònia" comença la fase de desescalada amb Fernando Simón (Queco Novell) a ritme de "September", dels Earth, Wind & Fire, per saber què ens espera després de les vacances.

  Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), Cayetana (Mireia Portes) i Abascal (Noé Blancafort) es convertiran en "Los vigilantes de la patria", els socorristes que aquest estiu vetllaran per la unitat d'Espanya.

  Es descobrirà com s'ha gestat el veredicte del Tribunal Constitucional, que finalment no deixarà sortir de la presó els presos polítics.

  A Jorge Fernández Díaz (Cesc Casanovas) se li apareixerà el diable, després d'acusar-lo de voler destruir Espanya. I Quim Torra (Ivan Labanda) rebrà el premi de l'estat per haver estat víctima de l'insult número 1.000.

  Pablo Casado (David Marcé) defensarà Cristòfor Colom de la gent que diu que s'hauria d'enderrocar per ser un símbol de l'esclavitud.

  També es valorarà la situació actual i com ha afectat la societat catalana amb el musical "Tot anirà pse", la versió realista del "Tot anirà bé", de Joan Dausà.

  Després que les illes Balears hagin obert fronteres al turisme internacional, en Miquel (Marc Rodríguez) es disfressarà d'alemany per intentar marxar de vacances a Formentera.

  I és que aquest estiu serà diferent en molts aspectes. El programa descobrirà com es podrà fer per poder lligar prenent totes les mesures de seguretat.

  Finalment, es podrà veure el cas de molts mestres de Catalunya que han decidit reinventar-se i canviar la docència per feines més segures i estables.

  A "Polònia" comença la fase de desescalada amb Fernando Simón (Queco Novell) a ritme de "September", dels Earth, Wind & Fire, per saber què ens espera després de les vacances. Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), Cayetana (Mireia Portes) i Abascal (Noé Blancafort) es convertiran en "Los vigilantes de la patria", els socorristes que aquest estiu vetllaran per la unitat d'Espanya. Es descobrirà com s'ha gestat el veredicte del Tribunal Constitucional, que finalment no deixarà sortir de la presó els presos polítics. A Jorge Fernández Díaz (Cesc Casanovas) se li apareixerà el diable, després d'acusar-lo de voler destruir Espanya. I Quim Torra (Ivan Labanda) rebrà el premi de l'estat per haver estat víctima de l'insult número 1.000. Pablo Casado (David Marcé) defensarà Cristòfor Colom de la gent que diu que s'hauria d'enderrocar per ser un símbol de l'esclavitud. També es valorarà la situació actual i com ha afectat la societat catalana amb el musical "Tot anirà pse", la versió realista del "Tot anirà bé", de Joan Dausà. Després que les illes Balears hagin obert fronteres al turisme internacional, en Miquel (Marc Rodríguez) es disfressarà d'alemany per intentar marxar de vacances a Formentera. I és que aquest estiu serà diferent en molts aspectes. El programa descobrirà com es podrà fer per poder lligar prenent totes les mesures de seguretat. Finalment, es podrà veure el cas de molts mestres de Catalunya que han decidit reinventar-se i canviar la docència per feines més segures i estables.

 • Polònia - 11/06/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 11/06/2020

  El rei emèrit Joan Carles (Toni Albà) s'estrenarà a Tik Tok amb l'etiqueta Juancar, on repassarà totes les raons per les quals creu que la investigació de la Fiscalia quedarà en no res.

  Fernando Simón (Queco Novell) detallarà les mesures que cal que tinguin en compte els locals d'oci nocturn que ja estan en la fase 3.

  Quim Torra (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) protagonitzaran el musical "Everybody's changing", de Keane, per fer un repàs dels canvis constants en la seva relació de govern.

  Aprofitant que molta gent torna a anar les llibreries, Quim Monzó (Pep Plaza) recomanarà obres de ficció que el tenen fascinat, com l'informe del 8M que ha fet la Guàrdia Civil.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) tastarà la seva pròpia medicina. Una doctora el visitarà i li receptarà els mateixos remeis que ell aplica per millorar la sanitat.

  Després de tantes setmanes de confinament, en Miquel i la Montserrat ja poden sortir a fer el vermut a la terrassa d'un bar, però en Miquel prefereix quedar-se a casa.

  Ara que CDC està en liquidació, Artur Mas (David Marcé) rebrà un paquet amb tots els objectes que quedaven de la seva etapa a Convergència, i rememorarà temps passats.

  Finalment, el presentador Gaspar Hernàndez (Jordi Soriano), de "L'ofici de viure", ensenyarà a viure en positiu el postconfinament. I es repassarà, a l'agenda cultural, totes les activitats que es poden fer durant aquest cap de setmana.

  El rei emèrit Joan Carles (Toni Albà) s'estrenarà a Tik Tok amb l'etiqueta Juancar, on repassarà totes les raons per les quals creu que la investigació de la Fiscalia quedarà en no res. Fernando Simón (Queco Novell) detallarà les mesures que cal que tinguin en compte els locals d'oci nocturn que ja estan en la fase 3. Quim Torra (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) protagonitzaran el musical "Everybody's changing", de Keane, per fer un repàs dels canvis constants en la seva relació de govern. Aprofitant que molta gent torna a anar les llibreries, Quim Monzó (Pep Plaza) recomanarà obres de ficció que el tenen fascinat, com l'informe del 8M que ha fet la Guàrdia Civil. Pedro Sánchez (Pep Plaza) tastarà la seva pròpia medicina. Una doctora el visitarà i li receptarà els mateixos remeis que ell aplica per millorar la sanitat. Després de tantes setmanes de confinament, en Miquel i la Montserrat ja poden sortir a fer el vermut a la terrassa d'un bar, però en Miquel prefereix quedar-se a casa. Ara que CDC està en liquidació, Artur Mas (David Marcé) rebrà un paquet amb tots els objectes que quedaven de la seva etapa a Convergència, i rememorarà temps passats. Finalment, el presentador Gaspar Hernàndez (Jordi Soriano), de "L'ofici de viure", ensenyarà a viure en positiu el postconfinament. I es repassarà, a l'agenda cultural, totes les activitats que es poden fer durant aquest cap de setmana.

Anar al contingut