• Polònia - 17/06/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 17/06/2021

  "Polònia" intentarà superar el repte més important del programa: que no es desfacin les caracteritzacions dels personatges amb les altes temperatures. Tomàs Molina (David Olivares) parlarà de la calor infernal que s'està vivint i Dani Jiménez (Albert Mèlich) aprofitarà per fer un experiment científic refrescant.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) protagonitzarà el musical de la setmana, visitant els presos polítics convençut que n'és el salvador i que li han de donar les gràcies. Ho farà a ritme de "De nada", de la pel·lícula "Vaiana".

  Els espectadors poden anar preparant les crispetes, perquè arriba al programa "Els indults del rei", la paròdia de la pel·lícula "El discurs del rei", on es veurà com el rei Felip VI (Pep Plaza) assisteix a classes per poder signar els indults.

  I ja està tot preparat per a la revetlla de Sant Joan? El CatSalut ha preparat alguns consells perquè aquest Sant Joan no sigui més perillós que mai per la Covid, i sigui només igual de perillós que sempre.

  Després del vídeo viral en què una mare regala la seva primera bossa "Luisvi" a la seva filla, Pedro Sánchez (Pep Plaza) sorprendrà Susana Díaz (Alba Florejachs) amb un regal molt especial: la maleta "Luisvi".

  El pròxim dilluns reobriran les discoteques de tot Catalunya i, per primera vegada en 15 mesos, s'hi podrà tornar a ballar. Arran d'això, moltes persones s'han apuntat a escoles de dansa per intentar recordar com es ballava. Es coneixeran els "Amnèsics pel ball" al "Sense ficció".

  Finalment, es viurà com ha anat la trobada de presidents entre Joe Biden (David Marcé) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) i es descobrirà de què s'amaguen Ayuso (Lara Díez) i Almeida (Albert Mèlich) després de la manifestació de diumenge a Colón.

  "Polònia" intentarà superar el repte més important del programa: que no es desfacin les caracteritzacions dels personatges amb les altes temperatures. Tomàs Molina (David Olivares) parlarà de la calor infernal que s'està vivint i Dani Jiménez (Albert Mèlich) aprofitarà per fer un experiment científic refrescant. Pedro Sánchez (Pep Plaza) protagonitzarà el musical de la setmana, visitant els presos polítics convençut que n'és el salvador i que li han de donar les gràcies. Ho farà a ritme de "De nada", de la pel·lícula "Vaiana". Els espectadors poden anar preparant les crispetes, perquè arriba al programa "Els indults del rei", la paròdia de la pel·lícula "El discurs del rei", on es veurà com el rei Felip VI (Pep Plaza) assisteix a classes per poder signar els indults. I ja està tot preparat per a la revetlla de Sant Joan? El CatSalut ha preparat alguns consells perquè aquest Sant Joan no sigui més perillós que mai per la Covid, i sigui només igual de perillós que sempre. Després del vídeo viral en què una mare regala la seva primera bossa "Luisvi" a la seva filla, Pedro Sánchez (Pep Plaza) sorprendrà Susana Díaz (Alba Florejachs) amb un regal molt especial: la maleta "Luisvi". El pròxim dilluns reobriran les discoteques de tot Catalunya i, per primera vegada en 15 mesos, s'hi podrà tornar a ballar. Arran d'això, moltes persones s'han apuntat a escoles de dansa per intentar recordar com es ballava. Es coneixeran els "Amnèsics pel ball" al "Sense ficció". Finalment, es viurà com ha anat la trobada de presidents entre Joe Biden (David Marcé) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) i es descobrirà de què s'amaguen Ayuso (Lara Díez) i Almeida (Albert Mèlich) després de la manifestació de diumenge a Colón.

 • Polònia - 10/06/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 10/06/2021

  A "Polònia", Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) visiten el nou conseller d'Economia, Jaume Giró (Queco Novell), per saber com està el tema dels pressupostos i si s'estan fent polítiques d'esquerres.

  Salvador Illa (Queco Novell) presentarà el seu nou govern a l'ombra, format per consellers alternatius del PSC. I es descobrirà que Catalunya té el curiós rècord de ser el país amb més governs del món.

  El musical de la setmana el protagonitzarà Pablo Casado (David Marcé) fent de Bruno Mars, juntament amb Abascal (Noé Blancafort), Ortega Smith (Albert Mèlich) i Rosa Díez (Mireia Portas), anant cap a la manifestació de la plaça Colón de Madrid contra els indults, mentre ballen a ritme de l'"Uptown Funk".

  I el programa es laurarà bé, perquè Laura Borràs (Agnès Busquets) es veurà cara a cara amb la seva persona preferida: la Laura Borràs real.

  El jutge Marchena (Queco Novell) s'examinarà per veure si supera la revisió de la justícia europea. Ho aconseguirà?

  Ja hi ha les primeres novetats del Saló de l'Automòbil 2021 i, aquest any, la més important és una tecnologia que permet testar la seguretat dels nous models de cotxe: els Ciutadans de proves. Un sistema capaç de rebre impactes forts i continuar com si res.

  Miquel Iceta (Jordi Soriano) presentarà "Prat-Extender", un allargament d'aeroport que acabarà amb els complexos dels empresaris catalans.

  I torna el treballador del sector serveis més temut pels polítics: el cambrer del croissant. Aquesta vegada se les veurà amb Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) amb un croissant per trams energètics.

  A "Polònia", Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) visiten el nou conseller d'Economia, Jaume Giró (Queco Novell), per saber com està el tema dels pressupostos i si s'estan fent polítiques d'esquerres. Salvador Illa (Queco Novell) presentarà el seu nou govern a l'ombra, format per consellers alternatius del PSC. I es descobrirà que Catalunya té el curiós rècord de ser el país amb més governs del món. El musical de la setmana el protagonitzarà Pablo Casado (David Marcé) fent de Bruno Mars, juntament amb Abascal (Noé Blancafort), Ortega Smith (Albert Mèlich) i Rosa Díez (Mireia Portas), anant cap a la manifestació de la plaça Colón de Madrid contra els indults, mentre ballen a ritme de l'"Uptown Funk". I el programa es laurarà bé, perquè Laura Borràs (Agnès Busquets) es veurà cara a cara amb la seva persona preferida: la Laura Borràs real. El jutge Marchena (Queco Novell) s'examinarà per veure si supera la revisió de la justícia europea. Ho aconseguirà? Ja hi ha les primeres novetats del Saló de l'Automòbil 2021 i, aquest any, la més important és una tecnologia que permet testar la seguretat dels nous models de cotxe: els Ciutadans de proves. Un sistema capaç de rebre impactes forts i continuar com si res. Miquel Iceta (Jordi Soriano) presentarà "Prat-Extender", un allargament d'aeroport que acabarà amb els complexos dels empresaris catalans. I torna el treballador del sector serveis més temut pels polítics: el cambrer del croissant. Aquesta vegada se les veurà amb Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) amb un croissant per trams energètics.

 • Polònia - 03/06/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 03/06/2021

  A "Polònia" es viurà la primera trobada entre presidents. Pere Aragonès (Jordi Soriano) es reunirà amb Pedro Sánchez (Pep Plaza) per parlar sobre els indults.

  Mentrestant, Pablo Casado (David Marcé) i José Luis Martínez-Almeida (Albert Mèlich) intentaran recollir signatures contra els indults, sense gaire èxit. Mariano Rajoy (Queco Novell) i Esperanza Aguirre (Mireia Portas) miraran d'ensenyar-los els trucs que ells utilitzaven per aconseguir-ho.

  A "Polònia" es viurà la primera trobada entre presidents. Pere Aragonès (Jordi Soriano) es reunirà amb Pedro Sánchez (Pep Plaza) per parlar sobre els indults. Mentrestant, Pablo Casado (David Marcé) i José Luis Martínez-Almeida (Albert Mèlich) intentaran recollir signatures contra els indults, sense gaire èxit. Mariano Rajoy (Queco Novell) i Esperanza Aguirre (Mireia Portas) miraran d'ensenyar-los els trucs que ells utilitzaven per aconseguir-ho.

 • Polònia - 27/05/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 27/05/2021

  A "Polònia", arriba Pere Aragonès (Jordi Soriano) preparat per governar. Se sabrà com ha estat el seu primer dia com a president de la Generalitat i també es presentaran alguns dels nous fitxatges del govern per ocupar les diferents conselleries.

  Qui no ha rebut gaire bé la notícia del nou conseller d'Economia és Eulàlia Reguant (Judit Martín) que, des que es va anunciar qui ocuparia el càrrec, ha tingut el que es coneix en termes mèdics com a "patatús".

  A "Polònia", arriba Pere Aragonès (Jordi Soriano) preparat per governar. Se sabrà com ha estat el seu primer dia com a president de la Generalitat i també es presentaran alguns dels nous fitxatges del govern per ocupar les diferents conselleries. Qui no ha rebut gaire bé la notícia del nou conseller d'Economia és Eulàlia Reguant (Judit Martín) que, des que es va anunciar qui ocuparia el càrrec, ha tingut el que es coneix en termes mèdics com a "patatús".

 • Especial Polònia 15 anys
  Veure vídeo

  Especial Polònia 15 anys

  Toni Soler és l'encarregat de presentar aquesta gala que, per un cúmul de circumstàncies, no es desenvolupa tal com estava prevista i s'acabarà convertint en un embogit "Pel davant i pel darrere" protagonitzat per alguns dels personatges més recordats i estimats d'aquest 15 anys.

  Així, doncs, reapareixeran personatges com: Ángel Acebes (Bruno Oro), José Montilla (Sergi Mas), Joan Saura (Cesc Casanovas), Josep-Lluís Carod-Rovira (Toni Albà), Artur Mas (Bruno Oro), Mariano Rajoy (Queco Novell), Esperanza Aguirre (Mireia Portas), Joaquim Nadal (Cesc Casanovas), Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets), Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano), Francisco Franco (Manel Lucas), el rei emèrit (Toni Albà), la infanta Elena (Judit Martín), Ferran Adrià (Cesc Casanovas), el Mindundi (Roger de Gràcia), Teresa Forcades (Mireia Portas) o Quim Monzó (Pep Plaza).

  Aquest especial comptarà també amb la col·laboració especial de Carlos Latre, que també s'ha volgut sumar a aquesta celebració dels 15 anys amb un dels seus personatges més entranyables.

  Toni Soler és l'encarregat de presentar aquesta gala que, per un cúmul de circumstàncies, no es desenvolupa tal com estava prevista i s'acabarà convertint en un embogit "Pel davant i pel darrere" protagonitzat per alguns dels personatges més recordats i estimats d'aquest 15 anys. Així, doncs, reapareixeran personatges com: Ángel Acebes (Bruno Oro), José Montilla (Sergi Mas), Joan Saura (Cesc Casanovas), Josep-Lluís Carod-Rovira (Toni Albà), Artur Mas (Bruno Oro), Mariano Rajoy (Queco Novell), Esperanza Aguirre (Mireia Portas), Joaquim Nadal (Cesc Casanovas), Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets), Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano), Francisco Franco (Manel Lucas), el rei emèrit (Toni Albà), la infanta Elena (Judit Martín), Ferran Adrià (Cesc Casanovas), el Mindundi (Roger de Gràcia), Teresa Forcades (Mireia Portas) o Quim Monzó (Pep Plaza). Aquest especial comptarà també amb la col·laboració especial de Carlos Latre, que també s'ha volgut sumar a aquesta celebració dels 15 anys amb un dels seus personatges més entranyables.

 • Polònia - 20/05/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 20/05/2021

  Al "Polònia" no falten motius de celebració, perquè, després de tres mesos de baralles, ja hi ha govern. Pere Aragonès (Jordi Soriano), Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Francesc Macià (David Marcé), Lluís Companys (David Marcé), Salvador Illa (Queco Novell), Miquel Iceta (Jordi Soriano), Carles Puigdemont (Queco Novell), Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) protagonitzaran el musical "Ja hi ha govern", parodiant l'"It's raining men", de Geri Halliwell.

  Mentrestant, Carles Riera (Cesc Casanovas), Elisenda Paluzie (Alba Florejachs) i Pilar Rahola (Judit Martín) es discutiran per penjar-se la medalla de qui ha estat més important per aconseguir l'acord.

  Qui no tindrà ànims ni per sortir del llit és Salvador Illa (Queco Novell), que no està preparat per a la sessió d'investidura. En canvi, Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) celebrarà el pacte d'ERC i JuntsxCat perquè així no patirà un altre accident a les eleccions. I Macià i Companys també baixaran del cel i voltaran per Barcelona per no perdre's la investidura del primer president d'Esquerra en vuitanta anys.

  Es descobrirà com ha estat la tornada de Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) a la seva vida anterior, després d'haver deixat la política. I Artur Mas (Bruno Oro) s'enfrontarà a Artur Mas (David Marcé) per saber quin dels dos ha estat el millor Artur Mas de la història del "Polònia".

  Al "Polònia" no falten motius de celebració, perquè, després de tres mesos de baralles, ja hi ha govern. Pere Aragonès (Jordi Soriano), Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Francesc Macià (David Marcé), Lluís Companys (David Marcé), Salvador Illa (Queco Novell), Miquel Iceta (Jordi Soriano), Carles Puigdemont (Queco Novell), Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) protagonitzaran el musical "Ja hi ha govern", parodiant l'"It's raining men", de Geri Halliwell. Mentrestant, Carles Riera (Cesc Casanovas), Elisenda Paluzie (Alba Florejachs) i Pilar Rahola (Judit Martín) es discutiran per penjar-se la medalla de qui ha estat més important per aconseguir l'acord. Qui no tindrà ànims ni per sortir del llit és Salvador Illa (Queco Novell), que no està preparat per a la sessió d'investidura. En canvi, Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) celebrarà el pacte d'ERC i JuntsxCat perquè així no patirà un altre accident a les eleccions. I Macià i Companys també baixaran del cel i voltaran per Barcelona per no perdre's la investidura del primer president d'Esquerra en vuitanta anys. Es descobrirà com ha estat la tornada de Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) a la seva vida anterior, després d'haver deixat la política. I Artur Mas (Bruno Oro) s'enfrontarà a Artur Mas (David Marcé) per saber quin dels dos ha estat el millor Artur Mas de la història del "Polònia".

 • Polònia - 13/05/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 13/05/2021

  En aquests moments, tot un país està pendent d'una ruptura traumàtica. No es tracta del cas de Rociíto, sinó de les negociacions entre Esquerra i Junts. Per això, Elsa Artadi (Agnès Busquets), Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Sergi Sabrià (David Marcé) donaran la seva versió particular de qui ha trencat les negociacions.

  I és que el bloqueig entre els dos partits continua i s'acosten cada vegada més unes altres eleccions. Aquesta situació no deixa dormir en Miquel (Marc Rodríguez), que està tan preocupat pel tema que fins i tot té malsons a les nits, ni Carles Puigdemont (Queco Novell) i Toni Comín (David Marcé), que cada nit protagonitzen una escena d'Epi i Blas analitzant la situació.

  Jéssica Albiach (Lara Díez) es postula per ser consellera del nou govern d'esquerres. Ho aconseguirà?

  Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) rebutja la tramitació dels indults i respondrà a Pere Aragonès (Jordi Soriano) amb la cançó "Vida sin pacto", la versió de "Vida de rico", de Camilo.

  I després de la caiguda del coet xinès al mig de l'oceà, es podrà descobrir un nou objecte que es precipita al buit descontroladament: Ciutadans.

  També s'assistirà a la reunió de la "societat de periodistes antipodem", amb Ana Rosa Quintana (Mireia Portas), Eduardo Inda (Xavi Espinosa), Bertín Osborne (Pep Plaza) i Paco Marhuenda (Toni Albà).

  Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) s'han tornat "influencers" i s'han iniciat en l'unVOXing, un format que consisteix a desembolicar i presentar productes molt espanyols, com ara el conyac "Santiño".

  Finalment, l'estimat Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) presentarà el museu dels viatges, una exposició de record de l'època en què la societat podia fer viatges internacionals.

  En aquests moments, tot un país està pendent d'una ruptura traumàtica. No es tracta del cas de Rociíto, sinó de les negociacions entre Esquerra i Junts. Per això, Elsa Artadi (Agnès Busquets), Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Sergi Sabrià (David Marcé) donaran la seva versió particular de qui ha trencat les negociacions. I és que el bloqueig entre els dos partits continua i s'acosten cada vegada més unes altres eleccions. Aquesta situació no deixa dormir en Miquel (Marc Rodríguez), que està tan preocupat pel tema que fins i tot té malsons a les nits, ni Carles Puigdemont (Queco Novell) i Toni Comín (David Marcé), que cada nit protagonitzen una escena d'Epi i Blas analitzant la situació. Jéssica Albiach (Lara Díez) es postula per ser consellera del nou govern d'esquerres. Ho aconseguirà? Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) rebutja la tramitació dels indults i respondrà a Pere Aragonès (Jordi Soriano) amb la cançó "Vida sin pacto", la versió de "Vida de rico", de Camilo. I després de la caiguda del coet xinès al mig de l'oceà, es podrà descobrir un nou objecte que es precipita al buit descontroladament: Ciutadans. També s'assistirà a la reunió de la "societat de periodistes antipodem", amb Ana Rosa Quintana (Mireia Portas), Eduardo Inda (Xavi Espinosa), Bertín Osborne (Pep Plaza) i Paco Marhuenda (Toni Albà). Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) s'han tornat "influencers" i s'han iniciat en l'unVOXing, un format que consisteix a desembolicar i presentar productes molt espanyols, com ara el conyac "Santiño". Finalment, l'estimat Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) presentarà el museu dels viatges, una exposició de record de l'època en què la societat podia fer viatges internacionals.

 • Polònia - 06/05/2021
  Veure vídeo

 • Polònia - 29/04/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 29/04/2021

  Per fi, dos mesos després de les eleccions, sembla que JuntsxCat i Esquerra Republicana es posaran d'acord. Més de 4 hores de reunió a Lledoners que van provocar pànic als presos fins i tot pels estàndards d'una presó.

  Elsa Artadi (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) es reuniran amb tots els grups de treball per mirar de tancar els últims serrells de la negociació.

  Mentrestant, Salvador Illa (Queco Novell) continua insistint amb la seva candidatura a la presidència de la Generalitat, però aquest cop utilitzarà el recurs del musical i ho farà a ritme de "Hey ya", d'Outkast.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentarà convertir Ángel Gabilondo (Cesc Casanovas) en un candidat carismàtic. Per fer-ho, comptarà amb el millor professional: Marc Giró (David Marcé). Aconseguirà el repte?

  Ana Rosa Quintana (Mireia Portas) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) continuaran al "Polònia" la seva discussió sobre qui és més feixista, i Jordi Basté (Pep Plaza) i Mònica Terribas (Agnès Busquets) proposaran resoldre-ho al rusc del "Nexes".
  I parlant de feixisme, el programa viatjarà fins a un estudi de ràdio dels anys 30 per veure com eren els debats electorals amb nazis.

  Després de mesos tancats per les restriccions sanitàries, aviat els restaurants podran tornar a obrir a les nits. Molts ciutadans, però, fa tant de temps que no surten a sopar fora que han oblidat com es feia. Al "Sense ficció" es podrà veure com s'esforcen per rehabilitar-se a "Endevina com s'anava a sopar".

  Xavier Graset (David Olivares) entrevistarà Xavier Bosch (Cesc Casanovas) després que el seu llibre fos un èxit de vendes per Sant Jordi, tot i que Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) no hi estarà del tot d'acord.

  I, finalment, s'assistirà a un curs de lideratge impartit per Duran i Lleida (Xavi Serrano).

  Per fi, dos mesos després de les eleccions, sembla que JuntsxCat i Esquerra Republicana es posaran d'acord. Més de 4 hores de reunió a Lledoners que van provocar pànic als presos fins i tot pels estàndards d'una presó. Elsa Artadi (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) es reuniran amb tots els grups de treball per mirar de tancar els últims serrells de la negociació. Mentrestant, Salvador Illa (Queco Novell) continua insistint amb la seva candidatura a la presidència de la Generalitat, però aquest cop utilitzarà el recurs del musical i ho farà a ritme de "Hey ya", d'Outkast. Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentarà convertir Ángel Gabilondo (Cesc Casanovas) en un candidat carismàtic. Per fer-ho, comptarà amb el millor professional: Marc Giró (David Marcé). Aconseguirà el repte? Ana Rosa Quintana (Mireia Portas) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) continuaran al "Polònia" la seva discussió sobre qui és més feixista, i Jordi Basté (Pep Plaza) i Mònica Terribas (Agnès Busquets) proposaran resoldre-ho al rusc del "Nexes". I parlant de feixisme, el programa viatjarà fins a un estudi de ràdio dels anys 30 per veure com eren els debats electorals amb nazis. Després de mesos tancats per les restriccions sanitàries, aviat els restaurants podran tornar a obrir a les nits. Molts ciutadans, però, fa tant de temps que no surten a sopar fora que han oblidat com es feia. Al "Sense ficció" es podrà veure com s'esforcen per rehabilitar-se a "Endevina com s'anava a sopar". Xavier Graset (David Olivares) entrevistarà Xavier Bosch (Cesc Casanovas) després que el seu llibre fos un èxit de vendes per Sant Jordi, tot i que Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) no hi estarà del tot d'acord. I, finalment, s'assistirà a un curs de lideratge impartit per Duran i Lleida (Xavi Serrano).

 • Polònia - 22/04/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 22/04/2021

  Arriba la diada de Sant Jordi i el NO-DO resumirà en què consisteix una festa que, com era d'esperar, no els entusiasma. També es podrà ser testimoni de com serà la signatura de llibres d'Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) i Josep Maria Argimon (Xavi Serrano).

  La Superlliga s'esfuma, però Florentino Pérez (Jordi Ríos) ha vingut fins al "Polònia" per vendre la seva gran idea. Fins i tot el jugador Luka Modric (Xavi Espinosa) actuarà al programa. Si algú s'hi vol apuntar, ara hi ha places lliures.

  Mentrestant, a Catalunya, es continua sense govern, però la salut és molt important. Per això, la Generalitat ha decidit fer una aportació de capital a una cadena de gimnasos. Aconseguiran posar-se d'acord entre classe i classe de pilates?

  I Esquerra ha demanat a Junts formar govern abans de l'1 de maig. Elsa Artadi (Agnès Busquets) protagonitzarà el musical de la setmana i recitarà a Pere Aragonès (Jordi Soriano) els requisits que ha de complir per tal que l'investeixin. Ho farà a ritme de "Dear Future Husband", de Meghan Trainor.

  En Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs) tindran reunió d'escala per decidir el nou president de la comunitat i, per primer cop a la història, un veí exigirà ser-ne el president. Espòiler: és Salvador Illa (Queco Novell).

  Carmen Calvo (Agnès Busquets) presentarà "Pensión extender", una proposta de reforma de les pensions per retardar l'edat de jubilació.

  I com que, de males decisions, en pren tothom, el programa inaugura "El club de les pitjors decisions", amb Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) com a membre nou.

  Arriba la diada de Sant Jordi i el NO-DO resumirà en què consisteix una festa que, com era d'esperar, no els entusiasma. També es podrà ser testimoni de com serà la signatura de llibres d'Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) i Josep Maria Argimon (Xavi Serrano). La Superlliga s'esfuma, però Florentino Pérez (Jordi Ríos) ha vingut fins al "Polònia" per vendre la seva gran idea. Fins i tot el jugador Luka Modric (Xavi Espinosa) actuarà al programa. Si algú s'hi vol apuntar, ara hi ha places lliures. Mentrestant, a Catalunya, es continua sense govern, però la salut és molt important. Per això, la Generalitat ha decidit fer una aportació de capital a una cadena de gimnasos. Aconseguiran posar-se d'acord entre classe i classe de pilates? I Esquerra ha demanat a Junts formar govern abans de l'1 de maig. Elsa Artadi (Agnès Busquets) protagonitzarà el musical de la setmana i recitarà a Pere Aragonès (Jordi Soriano) els requisits que ha de complir per tal que l'investeixin. Ho farà a ritme de "Dear Future Husband", de Meghan Trainor. En Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs) tindran reunió d'escala per decidir el nou president de la comunitat i, per primer cop a la història, un veí exigirà ser-ne el president. Espòiler: és Salvador Illa (Queco Novell). Carmen Calvo (Agnès Busquets) presentarà "Pensión extender", una proposta de reforma de les pensions per retardar l'edat de jubilació. I com que, de males decisions, en pren tothom, el programa inaugura "El club de les pitjors decisions", amb Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) com a membre nou.

 • Polònia - 15/04/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 15/04/2021

  "Polònia" descobrirà com reacciona Pedro Sánchez (Pep Plaza) davant l'aturada a Europa de la vacuna Janssen i com gestiona l'anunci de males i bones notícies.

  També se sabrà quins criteris fa servir la ministra de Sanitat, Carolina Darias (Alba Florejachs), per decidir com s'executa el pla de vacunació.

  Com que les negociacions entre Junts i Esquerra s'eternitzen i no hi ha president, a la Generalitat de Catalunya, s'hi han instal·lat uns okupes. L'única manera de fer-los fora serà formant govern. Estaran disposats a recuperar la sala Tàpies?

  I després de més d'un any de pandèmia, el "Polònia" tindrà accés a les reunions del Procicat i se sabrà, per fi, com es prenen les decisions i qui en són els responsables.

  Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) vindrà corrents des de Madrid, però Pablo Casado (David Marcé) i Martínez-Almeida (Albert Mèlich) li pararan els peus per demanar-li que deixi d'avançar per la dreta el líder del partit.

  Després que Carles Puigdemont (Queco Novell) presentés fa uns dies el carnet del Consell per la República Catalana, ara ha creat un nou club: El Club Súper Consell. Fiu!

  El "Sense ficció" d'avui està dedicat al dia de l'orgull nazi. Els feixistes es queixen que alguns mitjans fan servir eufemismes per anomenar-los i per això han decidit crear un dia per reivindicar-se.

  Som a les portes de Sant Jordi i enguany les restriccions de mobilitat han deixat grans històries inventades, plenes de fantasia i imaginació. Es podrà descobrir com les llibreries ja tenen a la venda les millors obres de ficció d'aquest any: els certificats d'autoresponsabilitat.

  "Polònia" descobrirà com reacciona Pedro Sánchez (Pep Plaza) davant l'aturada a Europa de la vacuna Janssen i com gestiona l'anunci de males i bones notícies. També se sabrà quins criteris fa servir la ministra de Sanitat, Carolina Darias (Alba Florejachs), per decidir com s'executa el pla de vacunació. Com que les negociacions entre Junts i Esquerra s'eternitzen i no hi ha president, a la Generalitat de Catalunya, s'hi han instal·lat uns okupes. L'única manera de fer-los fora serà formant govern. Estaran disposats a recuperar la sala Tàpies? I després de més d'un any de pandèmia, el "Polònia" tindrà accés a les reunions del Procicat i se sabrà, per fi, com es prenen les decisions i qui en són els responsables. Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) vindrà corrents des de Madrid, però Pablo Casado (David Marcé) i Martínez-Almeida (Albert Mèlich) li pararan els peus per demanar-li que deixi d'avançar per la dreta el líder del partit. Després que Carles Puigdemont (Queco Novell) presentés fa uns dies el carnet del Consell per la República Catalana, ara ha creat un nou club: El Club Súper Consell. Fiu! El "Sense ficció" d'avui està dedicat al dia de l'orgull nazi. Els feixistes es queixen que alguns mitjans fan servir eufemismes per anomenar-los i per això han decidit crear un dia per reivindicar-se. Som a les portes de Sant Jordi i enguany les restriccions de mobilitat han deixat grans històries inventades, plenes de fantasia i imaginació. Es podrà descobrir com les llibreries ja tenen a la venda les millors obres de ficció d'aquest any: els certificats d'autoresponsabilitat.

 • Polònia - 08/04/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 08/04/2021

  "Polònia", després d'unes vacances de Setmana Santa que segurament no han estat tan divertides com les dels francesos a Madrid.

  Martínez-Almeida (Albert Mèlich) va assegurar que els francesos venien a Madrid de visita cultural. És per això que Isabel Díaz Ayuso (Lara Díaz) i ell mateix miraran de disfressar les festes il·legals convertint-les en museus.

  En Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs), indignats per ser els únics que no han anat enlloc, parodiaran el nou anunci de Xibeca, ensenyant que han estat a tot arreu, però dins de casa.

  Pedro Sánchez assegura que a finals d'agost hi haurà 33 milions de persones vacunades, però l'arribada de les vacunes és tan imprevisible que s'han hagut d'inventar un joc: el joc de les vacunes. És com el de l'ampolla, però en lloc d'endur-te el petó t'emportes la vacuna.

  Carles Puigdemont (Queco Novell) es converteix en Bobby Farrell i juntament amb Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Meritxell Budó (Mireia Portas), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Eulàlia Reguant (Judit Martín) ballaran a ritme de "Rasputin Puigdemont".
  I després del bloqueig de l'Ever Given al canal de Suez, un altre bloqueig està centrant l'actualitat política: el de JuntsxCat al canal de la investidura.

  El cambrer del croissant (Marc Rodríguez) s'enfrontarà a Pedro Sánchez (Pep Plaza) i el torturarà amb un esmorzar que no arriba mai, igual que els indults dels presos polítics.

  Després d'acceptar la dimissió de Jaume Alonso-Cuevillas (David Olivares), Laura Borràs (Agnès Busquets) seguirà donant instruccions sobre què pot i què no pot dir el diputat de Junts.

  I el programa estrenarà el concurs "Què és més inútil? La taula de diàleg o el Consell per la República?".

  Finalment, el Partit Popular dona la benvinguda a Toni Cantó (Pep Plaza), que ha canviat tantes vegades de partit que ja es pot dir que també té "7 vidas" polítiques.

  "Polònia", després d'unes vacances de Setmana Santa que segurament no han estat tan divertides com les dels francesos a Madrid. Martínez-Almeida (Albert Mèlich) va assegurar que els francesos venien a Madrid de visita cultural. És per això que Isabel Díaz Ayuso (Lara Díaz) i ell mateix miraran de disfressar les festes il·legals convertint-les en museus. En Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs), indignats per ser els únics que no han anat enlloc, parodiaran el nou anunci de Xibeca, ensenyant que han estat a tot arreu, però dins de casa. Pedro Sánchez assegura que a finals d'agost hi haurà 33 milions de persones vacunades, però l'arribada de les vacunes és tan imprevisible que s'han hagut d'inventar un joc: el joc de les vacunes. És com el de l'ampolla, però en lloc d'endur-te el petó t'emportes la vacuna. Carles Puigdemont (Queco Novell) es converteix en Bobby Farrell i juntament amb Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Meritxell Budó (Mireia Portas), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Eulàlia Reguant (Judit Martín) ballaran a ritme de "Rasputin Puigdemont". I després del bloqueig de l'Ever Given al canal de Suez, un altre bloqueig està centrant l'actualitat política: el de JuntsxCat al canal de la investidura. El cambrer del croissant (Marc Rodríguez) s'enfrontarà a Pedro Sánchez (Pep Plaza) i el torturarà amb un esmorzar que no arriba mai, igual que els indults dels presos polítics. Després d'acceptar la dimissió de Jaume Alonso-Cuevillas (David Olivares), Laura Borràs (Agnès Busquets) seguirà donant instruccions sobre què pot i què no pot dir el diputat de Junts. I el programa estrenarà el concurs "Què és més inútil? La taula de diàleg o el Consell per la República?". Finalment, el Partit Popular dona la benvinguda a Toni Cantó (Pep Plaza), que ha canviat tantes vegades de partit que ja es pot dir que també té "7 vidas" polítiques.

 • Polònia - 25/03/2021
  Veure vídeo

 • Polònia - 18/03/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 18/03/2021

  "Polònia" viurà que ja fa un any que la Covid va arribar a les nostres vides i ho farà amb la cançó "Seasons of love" del musical "Rent".

  Després que Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) anunciés que deixa el govern, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) ho celebraran a ritme de "Dancing in the street", de Mick Jagger i David Bowie.

  Mentrestant, Iglesias (Marc Rodríguez) intentarà salvar Madrid convertint-se en SuperPablo, a la vegada que suplica a Íñigo Errejón (Xavi Espinosa) una coalició que ja li ha estat negada.

  A més, es descobrirà una nova reserva natural: la reserva de Ciutadans. Es tracta d'un espai creat perquè els últims militants de Ciutadans que queden no s'extingeixin.

  Qui mirarà d'aprofitar la crisi de Ciutadans és Pablo Casado (David Marcé). El líder del PP protagonitzarà l'anunci "Compramos tu voto.es" per intentar captar els vots del partit cap al Partit Popular.

  També se sabrà com serà la ronda de consultes que Laura Borràs (Agnès Busquets) ha d'iniciar amb tots els partits polítics de cara a la nova investidura que tindrà lloc la setmana que ve.

  Aquest cap de setmana serà el primer en què es podrà sortir de la comarca, però les previsions del temps no semblen gaire favorables. Malgrat tot, en Miquel es prepara per a la seva primera excursió fora de Barcelona i ha decidit fer-ne una de senzilleta: pujar a la Pica d'Estats. Ell ja té el kit necessari per sobreviure, que ho aconsegueixi ja serà una altra cosa.

  "Polònia" viurà que ja fa un any que la Covid va arribar a les nostres vides i ho farà amb la cançó "Seasons of love" del musical "Rent". Després que Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) anunciés que deixa el govern, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) ho celebraran a ritme de "Dancing in the street", de Mick Jagger i David Bowie. Mentrestant, Iglesias (Marc Rodríguez) intentarà salvar Madrid convertint-se en SuperPablo, a la vegada que suplica a Íñigo Errejón (Xavi Espinosa) una coalició que ja li ha estat negada. A més, es descobrirà una nova reserva natural: la reserva de Ciutadans. Es tracta d'un espai creat perquè els últims militants de Ciutadans que queden no s'extingeixin. Qui mirarà d'aprofitar la crisi de Ciutadans és Pablo Casado (David Marcé). El líder del PP protagonitzarà l'anunci "Compramos tu voto.es" per intentar captar els vots del partit cap al Partit Popular. També se sabrà com serà la ronda de consultes que Laura Borràs (Agnès Busquets) ha d'iniciar amb tots els partits polítics de cara a la nova investidura que tindrà lloc la setmana que ve. Aquest cap de setmana serà el primer en què es podrà sortir de la comarca, però les previsions del temps no semblen gaire favorables. Malgrat tot, en Miquel es prepara per a la seva primera excursió fora de Barcelona i ha decidit fer-ne una de senzilleta: pujar a la Pica d'Estats. Ell ja té el kit necessari per sobreviure, que ho aconsegueixi ja serà una altra cosa.

 • Polònia - 11/03/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 11/03/2021

  "Polònia" es posa elegant perquè es viu el possible casament entre Laura Borràs (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano). Seran declarats socis de govern? Abans, però, el Partit Socialista declararà el seu amor a Esquerra amb un acte ple de romanticisme, mentre Salvador Illa (Queco Novell) dedica una cançó a Pere Aragonès.

  "Polònia" es posa elegant perquè es viu el possible casament entre Laura Borràs (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano). Seran declarats socis de govern? Abans, però, el Partit Socialista declararà el seu amor a Esquerra amb un acte ple de romanticisme, mentre Salvador Illa (Queco Novell) dedica una cançó a Pere Aragonès.

Anar al contingut