Antoniu (Miquel Cors)
Pare de família convencional que s'aventura a obrir un supermercat.

Rosa (Margarida Minguillon)
És la dona de l'Antoniu. Porta una vida monòtona fins que l'obertura del supermercat i la relació laboral que estableix amb la tieta Victòria li donen l'oportunitat d'iniciar una nova vida.

Victòria (Lola Lizaran)
La Victòria és una dona viuda de 62 anys, amb un caràcter obert i decidit, que fa molts anys que viu al barri del Poblenou.

Ferran (Joel Joan)
És el fill gran, de 21 anys, de l'Antoniu i la Rosa. Té poca ambició i poc interès pels estudis. Això es converteix en una font de problemes per als seus pares.

Anna (Gemma Brió)
La filla de 18 anys de l'Antoniu i la Rosa. És una noia culta que al nou barri coneix la seva amiga i el seu gran amor.

Martí (Joaquim Gutiérrez)
És el petit de la família, un adolescent de 14 anys que viu entre la Vil·la Olímpica i el Poblenou.

Altres personatges de la sèrie són l'Emília (Maria Jesús Lleonard), el seu fill Marc (Roger Pera), l'Andreu (Alfred Luchetti) i el Ricard (Enric Arredondo).

Progressivament es van incorporant a la sèrie nous personatges com l'alemany Walter (Pavvel Rouba), l'Eugeni (Pep Torrents), un elegant dentista homosexual, company sentimental del Xavier (Jordi Boixaderas), germà de la Rosa. La Mònica (Laura Conejero) és una exprostituta de luxe que s'enamora del Ferran. L'Helena (Teresa Manresa) és la mare adoptiva de la Júlia (Irene Montalà), la millor amiga de l'Anna Aiguader i, més tard, nòvia del Ferran. També hi apareix el Dr. Boix (Lluís Marco).

Anar al contingut