#GuióChallenge "Poble Nou": "Ens ha tocat la loto!"
Una nova proposta: les escenes mítiques de les sèries de TV3

#GuióChallenge: lectures de guió online

"Rosa, ens ha tocat la loto", deia l'actor Miquel Cors a "Poble Nou". En els propers dies, anirem publicant guions d'escenes llegendàries de les sèries de TV3 i us proposem que feu una lectura dramatitzada. Comencem amb un clàssic.

Aquestes dies, tancats a casa, la creativitat no té límits. Et proposem un joc social per fer amb qui estiguis passant aquest confinament, o bé, amb qui tu vulguis, via videoconferència. La idea és interpretar un guió d'una escena mítica de l'univers de les sèries de TV3 i es podria anomenar #GuioChallenge.

El primer repte (que farà especial il·lusió als "boomers") és amb la sèrie "Poble Nou", la primera telenovel·la diària de TV3, creada per Benet i Jornet. Era l'any 1994 quan vam conèixer la família Aiguadé. Eren de classe mitjana-baixa i vivien en un barri obrer d'una gran ciutat. Per atzar, la seva vida va canviar quan van guanyar la loteria. I és precisament aquest moment del capítol 1 el que hem escollit pel primer repte.

Qui no recorda l'actor Miquel Cors dient, triomfalment: "Rosa, ens ha tocat la loto". La Rosa era la seva parella, l'actriu Margarida Minguillón; i els tres fills de la família, uns joves Joel Joan, Quim Gutiérrez i Gemma Brió. Recordes aquest moment?

 

 

Un cop vista aquesta escena, toca descarregar-se el guió i començar a practicar. Ens encantarà veure el vostre resultat a les xarxes socials, sota el hashtag #GuióChallenge i #JoEmQuedoaCasa.

Per cert, si algú es pregunta quina va ser l'estranya combinació de la loteria de la Rosa i l'Antònio, era aquesta: 1, 2, 3, 4, 5 i 6.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut