• Capítol 13: Tenim un amor comú
  Veure vídeo

  Capítol 13: Tenim un amor comú

  El David i el Lopes s'adonen que els agrada l'Emma, però no es deixen veure-la en solitari perquè un no s'avançi a l'altre. D'altra banda, la Carbonell intenta vendre a tothom un viatge de vacances que ella organitza.

 • Capítol 12: Tinc problemes amb els papes
  Veure vídeo

  Capítol 12: Tinc problemes amb els papes

  El Lopes ha llogat una plaça de pàrquing, però no té ni cotxe ni carnet, però intentarà treure-se'l. El David està fart del seu pare que viu amb ells perquè s'ha separat. I intentarà que els seus pares es tornin a ajuntar portant-los al psicòleg.

 • Capítol 11: Tinc problemes amb la mama
  Veure vídeo

  Capítol 11: Tinc problemes amb la mama

  El David descobreix que la seva mare té un amant, i intenta d'explicar-ho al seu pare. El David està estrany i els seus pares parlen amb el Lopes per descobrir si té algun problema. El Ramon està preocupat per si la seva dona també l'enganya.

 • Capítol 10: Tinc una fan
  Veure vídeo

  Capítol 10: Tinc una fan

  El Pol s'adona que l'Emma s'enamora del Lopes i els prepara una cita amb un anònim. El David i la Carbonell estan tot el dia enganxats a la tele: el David decideix prescindir de la televisió.

 • Capítol 9: Tinc nervis
  Veure vídeo

  Capítol 9: Tinc nervis

  El Lopes sopa amb la El Ramon i la seva dona, la Rosa, que no diu res en tota l'estona, però aprofita d'estar a soles amb el Lopes per declarar-s'hi. Al David li truquen d'una agència de publicitat per fer un anunci.

 • Capítol 8: Tinc destí
  Veure vídeo

  Capítol 8: Tinc destí

  El David rep una carta del Ministeri de Defensa conforme ha d'anar a fer el servei militar. D'altra banda el Ramon, company de feina del Lopes, demana al Lopes que li llogui l'habitació del David quan marxi a la mili.

 • Capítol 7: Tinc fogots
  Veure vídeo

  Capítol 7: Tinc fogots

  L'Ariadna, la filla de la Mercedes, s'enamora del Lopes, el qual també en queda penjat. El David l'acusa d'infanticida. Alhora el David rep una carta de la bona sort, d'aquelles que n'has de fer còpies i reenviar-les.

 • Capítol 6: Tinc un pare hippy
  Veure vídeo

  Capítol 6: Tinc un pare hippy

  L'Oriol, el pare hippy del Lopes, es presenta al pis on s'instal.la uns dies, el David s'influencia molt de l'Oriol. Aquest demana un milió al Lopes per fer una masia d'agroturisme, però el Lopes intenta que el seu pare busqui una feina i es guanyi els diners.

 • Capítol 5: Tinc dubtes
  Veure vídeo

  Capítol 5: Tinc dubtes

  El Pol, que és homosexual, s'enrotlla amb l'Emma, però no creu que per això deixi de ser homosexual. Al Lopes li han assignat un programa de ràdio nocturn sobre el sexe, i s'aprofita dels coneixements de la Carbonell per elaborar els guions.

 • Capítol 4: Tinc una edat
  Veure vídeo

  Capítol 4: Tinc una edat

  El Lopes vol celebrar el seu trenta-cinquè aniversari amb una festa, el David creu que és un vell. El Lopes intenta rejovenir-se. La Carbonell deixa de fumar però únicament aconsegueix tenir ansietat i passar més nervis.

 • Capítol 3: Tinc enveja
  Veure vídeo

  Capítol 3: Tinc enveja

  A la ràdio on treballa el Lopes, hi ha un becari que no acaba de funcionar. El Lopes l'ajuda, però l'únic que aconsegueix és que el becari tregui profit de la feina que li fa, en benefici propi. El David, juntament amb el Pol, company de l'Institut, preparen un espectacle . Mentrestant, es presenten a un càsting per una obra al TNC, però fent el pacte entre ells que o els agafen a tots dos o cap farà l'obra.

 • Capítol 2: Tinc por

  Aprofitant que a l'Emma, la veïna de dalt, li fan por les pel·lícules de terror, i es queda a dormir al pis del Lopes i el David, inventen tot un muntatge per fer un trio pensant que també ella ho vol. La Carbonell que únicament és l'assistenta del David, s'enfada perquè abusen de les feines domèstiques que ha de fer.

 • Capítol 1: Tinc pis
  Veure vídeo

  Capítol 1: Tinc pis

  Josep Lopes treballa en una ràdio petita, i amb 34 anys s'ha d'independitzar i buscar pis. David Güell, fill d'una família benestant, comença a estudiar a l'Institut del Teatre d'amagat dels seus pares. Davant la situació d'altres companys decideix buscar pis.

Anar al contingut