Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Portar calçotets o no portar-ne, a "Planta baixa"

Viure sense calçotets: moda o recomanació?

És recomanable portar calçotets? Al "Planta baixa" d'avui n'hem parlat amb el periodista Carlos Márquez, que ens ha explicat el cas del "trader" i ultrafondista Josef Ajram, que fa 27 anys que no en porta

Els calçotets són un dels regals estrella del Nadal. Un regal, però, que moltes persones no han rebut ni rebran mai, perquè simplement no en porten. Carlos Márquez, periodista, ha investigat sobre la necessitat o no de portar roba interior masculina.

Segons ell, "el teletreball i el confinament han fet que molts homes hagin prescindit dels calçotets més de l'habitual i hagin arribat a la conclusió que sense no s'hi va tan malament".

 

 

Els experts diuen que la "salut testicular depèn de molts factors, com la nutrició o factors ambientals, però que la temperatura de la zona genital també hi influeix". L'uròleg Pep Auguet ens ho ha explicat a "Planta baixa":

"Els testicles estan separats del cos perquè necessiten una temperatura lleugerament inferior a la de la resta del cos i, per tant, qualsevol cosa que comporti menys compressió, més alliberament, pot ajudar a l'augment de la fertilitat masculina."

El gran inconvenient, segons els uròlegs, és la higiene. Cal ser molt curosos i canviar de pantalons sovint i mantenir la zona genital neta.

Josef Ajram, 27 anys sense portar calçotets

Una recomanació que també fa el "trader" i ultrafondista Josef Ajram. Fa 27 anys que no porta calçotets. Només en té dos, per quan ha de fer sessions fotogràfiques per a marques o per a presentacions dels seus llibres.

"Ho vaig provar quan tenia 17 anys, perquè cada dia agafava la bicicleta per anar a l'escola i em molestaven molt. Ho vaig provar i hi vaig anar tan bé que mai més me n'he tornat a posar."

Assegura que mai ha tingut cap problema per no portar calçotets, "només alguna situació incòmoda quan en una consulta amb la nutricionista em va demanar que em traiés els calçotets, i no ho tenia previst".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut