Torna "Plats bruts", en castellà
Torna "Plats bruts", en castellà
El retorn d'una sèrie mítica de TV3, a "Planta baixa"

Torna "Plats bruts", en castellà

Vint anys després, una de les sèries catalanes amb més èxit de la història tindrà la seva versió espanyola, dirigida i protagonitzada per Àngel Llàcer

Àngel Llàcer, actor, director teatral i presentador de televisió, protagonitzarà i dirigirà la seva primera sèrie televisiva a Espanya: "Trapos sucios", un remake de la sèrie catalana "Plats bruts".

La sèrie original, dirigida i protagonitzada per Joel Joan, va ser tot un fenomen televisiu a Catalunya, amb una mitjana superior al 35% de share i de 900.000 espectadors.

Posteriorment, "Plats bruts" es va tornar a emetre al Canal 3XL i es va doblar al castellà perquè s'emetés a Via Digital i ETB 2.

L'argument principal d'aquesta estrena versarà sobre la pandèmia. Un 20 de març de 2020, el López i el David decideixen, després de 20 anys, deixar el pis del districte de l'Eixample de Barcelona, però l'estat d'alarma els canvia la vida.

El confinament els obliga a viure una sèrie de situacions que aniran superant amb l'ajuda de la resta de personatges: la Carbonell, el Pol, l'Emma, el Ramon i la Mercedes.

A banda d'Àngel Llàcer en el paper de López, el conegut actor català David Verdaguer serà l'encarregat de donar vida al personatge del David.

La notícia s'ha fet pública el 28 de desembre, dia dels Sants Innocents.

Anar al contingut