Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
La reforma de la llei de seguretat viària, a "Planta Baixa"

Sancions més greus als conductors: així es podrien endurir

Si us enxampen dos cops amb el mòbil al volant us podríeu quedar sense carnet

TEMA:
Mobilitat

El govern espanyol vol modificar la llei de seguretat viària per endurir les sancions previstes per als comportaments més perillosos. Ara per ara, si t'enxampen amb el mòbil a les mans, encara que no l'estiguis utilitzant, et treuen tres punts del carnet; quan s'aprovi la reforma de la llei, en podrien ser sis. Els conductors veurien amb bons ulls l'enduriment d'aquesta sanció.

 

L'executiu també proposa elevar de tres a quatre els punts que perdrien els conductors que no portessin el cinturó, la cadireta dels nens o el casc. Aquells que fossin enxampats amb un detector de radar podrien ser multats pel simple fet de dur-lo, no caldria que estigués activat, i, a més, es vol sancionar amb 500 euros les persones que copiïn en l'examen de conduir. I encara una altra prohibició: no es podrà superar més de 20 km/h la velocitat permesa en carreteres convencionals per fer avançaments.

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, ha explicat a "Planta baixa" que tenim un problema important amb les distraccions durant la conducció, especialment amb el mòbil, i que cal perseguir-lo.

 

ARXIVAT A:
Mobilitat Trànsit

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut