• Planta baixa - Un milió de persones residents a Catalunya no podran votar el 14F
  Veure vídeo

  Planta baixa - Un milió de persones residents a Catalunya no podran votar el 14F

  A "Planta baixa" hem explicat que un milió de persones residents a Catalunya no podran votar a les eleccions del 14F i n'hem parlat amb Long Li, presentador d'"Adolescents iCat", i Bea Duodu, periodista de "Planta baixa". A més, hem fet una actualització de les restriccions anti-Covid que s'aplicaran a partir del 8 de febrer i hem recollit les primeres reaccions dels diferents sectors afectats.

 • Planta baixa - La Covid tapa el càncer
  Veure vídeo

  Planta baixa - La Covid tapa el càncer

  Al "Planta baixa" d'avui hem avançat que durant el 2020 es van diagnosticar un 12% menys de casos de càncer respecte el 2019. Hem explicat que l'Audiència de Barcelona jutja aquest dimecres un membre de la ultradreta per colpejar un mosso a la plaça d'Artós l'octubre del 2019, durant la setmana de protestes per la sentència del procés, i n'hem parlat amb el fotoperiodista Jordi Borràs. A més, hem entrevistat Santiago García, president de la Junta Electoral de Barcelona.

 • Planta baixa - Tornar a olorar després de la Covid
  Veure vídeo

  Planta baixa - Tornar a olorar després de la Covid

  Al "Planta baixa" d'avui hem explicat que a la Mútua de Terrassa han inaugurat una Unitat de l'Olfacte, que busca donar resposta al volum creixent de pacients que arrosseguen problemes olfactius després de tenir la Covid. A més, hem parlat de com viuen la pandèmia els alumnes de parvulari i del permís de paternitat i hem explicat que el Gremi de Llibreters garanteix que aquest any hi haurà Sant Jordi

 • Planta baixa - 960 persones sense llar a Barcelona
  Veure vídeo

  Planta baixa - 960 persones sense llar a Barcelona

  Avui a "Planta baixa" hem explicat que a Barcelona dormen cada nit 960 persones al carrer, segons el cens que fa cada mes l'Ajuntament, combatent el fred, la gana i la soledat com poden. I hem parlat amb Juan Rico Fer, de 74 anys, i José Luis Martínez Ballesteros, de 66 anys, perquè ens expliquessin la seva experiència. A més, hem parlat de l'ús dels codis QR durant la pandèmia i hem explicat que la campanya electoral catalana comença amb mig milió de persones a l'atur i 173.000 ciutadans afectats per un ERTO.

 • Planta baixa - Els presos surten de la presó i entren en campanya
  Veure vídeo

  Planta baixa - Els presos surten de la presó i entren en campanya

  Avui a "Planta baixa" hem seguit en directe la sortida de la presó dels set líders independentistes empresonats a Lledoners. A més, hem parlat de la generació que es troba entre dues crisis, els joves d'entre 25 i 35 anys que van viure la crisi econòmica financera i ara es troben amb la del coronavirus, i hem entrevistat Adolfo García-Sastre, viròleg de l'Hospital Mount Sinai de Nova York.

 • Planta baixa - Entrevista a Pablo Iglesias: "Estic convençut que serem al pròxim govern de la Generalitat"
  Veure vídeo

  Planta baixa - Entrevista a Pablo Iglesias: "Estic convençut que serem al pròxim govern de la Generalitat"

  Al "Planta baixa" d'avui hem entrevistat Pablo Iglesias, vicepresident del govern espanyol, per parlar de la gestió de la pandèmia, de la sintonia que hi ha al govern de coalició, de les eleccions catalanes del 14F, dels indults i del cas Dina. A més, també hem avançat que només 1 de cada 4 funcionaris poden teletreballar, ja que el gruix principal de treballadors públics, com mestres, metges o mossos, han de treballar presencialment.

 • Planta baixa - El mercadeig de PCR arriba a Glovo
  Veure vídeo

  Planta baixa - El mercadeig de PCR arriba a Glovo

  Al "Planta baixa" d'avui hem explicat que el mercadeig de proves de coronavirus ha arribat fins a les aplicacions de "delivery" com Glovo i us hem avançat que el jutjat ha cridat a declarar diversos agents de la policia espanyola, acusats d'agressions a interns al CIE de la Zona Franca en un intent de fuga.

 • Planta baixa - Les claus del vot per correu
  Veure vídeo

  Planta baixa - Les claus del vot per correu

  Al "Planta baixa" d'avui hem explicat quines són les claus del vot per correu i hem resolt els dubtes dels espectadors. A més, hem entrevistat John Barry, historiador, professor de Salut Pública i autor del llibre "La gran gripe: la pandemia más mortal de la historia".

 • Planta baixa - La quarta onada serà la de la salut mental?
  Veure vídeo

  Planta baixa - La quarta onada serà la de la salut mental?

  Al "Planta baixa" d'avui hem parlat de les conseqüències de la pandèmia en la salut mental i hem conegut el cas de la Marta Portero, propietària de quatre restaurants de Barcelona. A més, hem explicat els detalls del pla de xoc rècord de més de 500 milions d'euros per a autònoms, pimes i afectats per ERTO, i hem parlat de les festes il·legals en plena pandèmia.

 • Planta baixa - Com seran les eleccions?
  Veure vídeo

  Planta baixa - Com seran les eleccions?

  Al "Planta baixa" d'avui hem explicat com seran les eleccions al Parlament de Catalunya i hem explicat quina és la situació dels hospitals catalans i quines mesures prenen per intentar evitar el col·lapse. A més, hem informat de quins són els diferents tipus de mascaretes i quina ens protegeix més del coronavirus.

 • Planta baixa - El TSJC manté les eleccions el 14F
  Veure vídeo

  Planta baixa - El TSJC manté les eleccions el 14F

  A "Planta baixa" hem explicat que el TSJC manté les eleccions al Parlament de Catalunya per al 14F de forma provisional i hem recollit les primeres reaccions polítiques a la notícia. A més, hem entrevistat Jordi Turull, exconseller de la Presidència i vicepresident de Junts.

 • Planta baixa - Sis milions en risc pel 14F
  Veure vídeo

  Planta baixa - Sis milions en risc pel 14F

  Al "Planta baixa" d'avui hem avançat que la Generalitat pot perdre fins a 6 milions d'euros si el TSJC no decideix aquest divendres sobre l'ajornament electoral. A més, hem explicat que el govern ha prorrogat fins al 7 de febrer les mesures anti-Covid i hem recollit les reaccions d'alguns dels principals sectors afectats.

 • Planta baixa - El TSJC tomba les eleccions del 30M
  Veure vídeo

  Planta baixa - El TSJC tomba les eleccions del 30M

  Al "Planta baixa" d'avui hem explicat que el TSJC suspèn el decret de convocatòria de les eleccions del 30 de maig i manté en vigor el que les convoca el dia 14 de febrer i hem recollit les primeres reaccions polítiques a l'anunci. A més, hem informat que hi ha gairebé 2.000 classes confinades a Catalunya i hem parlat de la llei catalana d'accés a l'habitatge.

 • Planta baixa - 8.250 pisos turístics, en lloguer
  Veure vídeo

  Planta baixa - 8.250 pisos turístics, en lloguer

  Al "Planta baixa" d'avui hem avançat que el 86% dels apartaments turístics de Barcelona ja s'han passat al lloguer residencial. A més, també hem explicat quines són les conseqüències del temporal Filomena una setmana després al Priorat i a la Terra Alta i hem entrevistat Jaume Asens (En Comú Podem) i Ferran Moraga-Llop, vicepresident de l'Associació Espanyola de Vacunologia.

 • Planta baixa - S'ajornen les eleccions: el Govern proposa el 30 de maig
  Veure vídeo

  Planta baixa - S'ajornen les eleccions: el Govern proposa el 30 de maig

  Al "Planta baixa" d'avui hem informat en directe des del Parlament que hi ha consens entre els partits i el Govern per ajornar les eleccions i que la data proposada per a celebrar-les és el 30 de maig i hem explicat quin partit serà el més beneficiat i quin el més perjudicat per l'ajornament de les eleccions. A més, hem entrevistat Luis López Guerra, catedràtic de Dret Constitucional.

Anar al contingut