Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
L'expilot Gabriel Rodrigo, a "Planta baixa"

De les dues rodes als fogons: "Mentre tenia l'accident vaig pensar: fins aquí he arribat"

Gabriel Rodrigo, pilot de Moto2, ha decidit baixar de la moto amb només 25 anys, per poder acomplir altres objectius sense posar-se en perill

Fa gairebé un mes, Gabriel Rodrigo, pilot professional de motos, anunciava a través de les seves xarxes socials que baixava de la moto. El qui ha arribat a ser pilot al Mundial de Moto2, després d'una carrera meteòrica, ha decidit posar fi a la seva trajectòria professional en el món del motor amb només 25 anys.

Tal com explicava a "Planta Baixa", ja feia temps que la idea li rondava pel cap. Tot i això, la dràstica aturada, propiciada pel confinament derivat de la pandèmia de la covid, va fer-li veure que "hi havia vida més enllà de les motos". Va ser aleshores quan aquella idea va anar agafant forma de comiat precoç.

En tornar a la competició, un accident va ser l'estocada definitiva. El pilot, que recentment s'ha casat amb la seva parella, va pensar que perdia la vida en saltar de la moto per un problema als frens. Ell mateix explicava a Agnès Marquès: "En la mateixa corba, un any abans, es va matar un noi, perquè es va quedar sense frens", per això, en el transcurs de l'accident, Rodrigo va pensar "fins aquí he arribat".

Aquesta sensació, sumada a una lesió posterior, li ha fet prendre aquesta decisió de manera precipitada. Una decisió de la qual no es penedeix gens, perquè assegura que té altres objectius i per això ha decidit no posar la seva vida en perill sobre la moto. En concret, el primer que vol fer és obrir un restaurant amb un dels seus millors amics i "estudiar gestió de restaurants i cuina".

Un nou objectiu per a un jove que ha aconseguit arribar allà on molts pilots voldrien.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut