Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Els errors que has d'evitar, a "Planta baixa"

Congelar les sabates i rentar les peces d'abric: 5 consells per fer el canvi d'armari

L'Anna-Priscila Magriñà repassa quins errors acostumem a cometre quan fem el canvi de la roba d'hivern a la d'estiu

1. Anar sense presses

Canviar la roba de temporada no és cosa d'una hora. Són necessàries entre entre 3 i 5 hores. Fer-ho amb presses, pot suposar que deixem la feina a mig fer i correm el risc que ens quedin capses i piles de roba pels racons de casa. És aconsellable que aprofitem l'ocasió per netejar l'armari i renovar els ambientadors interiors.

 

2. Els "per si de cas"

Aprofitem per destriar aquelles peces que ja no ens posem. I com sabem si hem de llençar o donar una peça de roba? Responen tres preguntes.

T'agrada molt aquesta peça? Et va bé? Te l'has posat en els últims 12 mesos? Si en alguna d'aquestes preguntes responem que "no", s'ha d'apartar la peça, perquè no ens és útil.

 

3. Rentar les peces d'abric abans de guardar-les

És un dels errors més habituals, guardar la roba d'abric sense rentar. Si decidim no fer-ho i tenim un armari generós, el millor és desar els abrics penjats en la zona menys accessible, al costat d'allò que fem servir de manera esporàdica (vestits per a ocasions especials, roba de muntanya, disfresses...).

 

4. Desar-ho de qualsevol manera

Si les capses no són de cartró, molt millor, perquè aquestes poden absorbir i generar fongs. Millor si són de de lona o de materials com ara de polièster amb alguns punts de ventilació. És aconsellable afegir un antiarnes i una bosseta amb lavanda perquè la capsa tingui més sensació de frescor. També és important no omplir les capses fins que estiguin a punt de rebentar. La roba necessita respirar.

 

 5. Apilar les sabates

Si no tenim sabater, podem guardar les sabates en capses semitransparents o cunyes que alliberen espai. Per evitar olors, podem posar-hi pols de talc, bicarbonat, sal, sorra per a gats o... congelar-les durant una nit!

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut