Avui, a les 22.35, a TV3

Roger Coma ha de descobrir qui fingeix a "Persona infiltrada"

L'actor passarà tot un dia convivint amb una família de Sitges que farà servir tots els recursos al seu abast per entabanar-lo
Roger Coma, amb Anna Simon

Roger Coma és el famós que aquesta setmana haurà de descobrir la "Persona infiltrada". L'actor se submergirà en una família de Sitges que viu de cara al mar i que té una llarga afició pels viatges a destins tropicals.

Si no vol caure en els paranys que li posaran, l'actor haurà de recórrer als seus coneixements d'interpretació per mirar de veure qui fingeix i qui no. Perquè la família no dubtarà a fer servir tots els recursos al seu abast, com oferir-li un petit tast de còctels tropicals per mirar d'entabanar-lo una mica més.

Per trobar la persona infiltrada, en Roger haurà d'investigar la casa familiar i interrogar tots els membres. Al final de la jornada, s'haurà de decidir per un membre de la família. Si l'encerta, un espectador s'endurà els 5.000 € que se sortegen. Si la família aconsegueix enredar-lo, seran ells i la persona infiltrada els que es quedaran el premi del programa.