"Persona infiltrada" - 3a temporada - Marta Torné

"Persona infiltrada" estrena nova imatge i una pista exclusiva per als seguidors a les xarxes socials

El format augmenta la dificultat per a les famílies en una temporada en què entre els convidats hi ha cares conegudes com: Òscar Andreu, Cristina Puig, Miki Núñez, Toni Albà, Karmele Marchante, Silvia Marsó o Xavier Graset.

La tercera temporada del concurs reality "Persona Infiltrada" porta novetats al format. D'una banda, el programa renova la seva imatge gràfica amb una estètica més colorista i una grafia més moderna i pop. L'actualització visual ve acompanyada d'una nova melodia per donar encara més ritme al format, que segueix apostant per un muntatge dinàmic marcat per efectes sonors i musicals humorístics i desenfadats.

Una altra novetat és la tercera pista. Es tracta d'una pista exclusiva per als seguidors a les xarxes socials del programa que es publicarà durant l'emissió. Després d'emetre per antena les dues primeres pistes, i pocs minuts abans de tancar les votacions a través de l'app de TV3, els comptes a xarxes del "Persona Infiltrada" desvetllaran un vídeo amb la pista extra. Aquesta pista descartarà dos membres reals de la família per ajudar els seguidors a esclarir qui és la persona infiltrada abans de votar.

Finalment, el programa incorpora un darrer canvi que afecta al grau de dificultat. Aquesta tercera temporada serà la més difícil per a les famílies concursants, ja que només  podran mentir o inventar històries si és per encobrir la persona infiltrada. Qualsevol falsedat sense relació amb la persona infiltrada serà assenyalada per la direcció del programa i comunicada al convidat, que podrà utilitzar aquesta informació per elaborar les seves conclusions finals.

El premi de 5.000 euros continuarà sent el gran reclam final del programa. A cada capítol, família i cara coneguda jugaran per veure qui s'emporta els diners. Si guanya la cara coneguda, el premi se sortejarà entre els espectadors que hagin votat i encertat la persona infiltrada. L'humorista Òscar Andreu, la periodista Cristina Puig, l'actriu Silvia Marsó, el cantant Miki Núñez, la periodista Karmele Marchante, l'actor Toni Albà o el presentador Xavier Graset, entre d'altres, seran alguns dels noms coneguts que podran contribuir a repartir fortuna entre l'audiència aquesta nova temporada.

Anar al contingut