"Persona infiltrada"

"Persona infiltrada" és una barreja divertida d'intriga, "reality" i concurs on les famílies mai són el que semblen. A cada programa, una personalitat coneguda passa un dia sencer amb una família anònima amb un sol objectiu: descobrir quin membre de la família no és realment de la família. És a dir, descobrir qui és la persona infiltrada. Perquè a cada família participant s'hi ha infiltrat una persona que es fa passar per qui no és. Si la cara coneguda l'encerta, guanya. Si falla, la família i la persona infiltrada s'enduen la victòria.

La personalitat que visita la família ha de fer servir totes les seves habilitats deductives, posar-se on no la demanen i fer tot tipus de preguntes compromeses si no vol deixar-se entabanar. Això sí, ha de respectar la intimitat de la família, que li ha de donar permís per remoure els espais i els temes més privats. Per la seva banda, la família i la persona infiltrada fan mans i mànigues per no ser descoberts. Poden mentir tant com vulguin sobre tot el que faci referència a la persona infiltrada, però han de dir la veritat sobre la resta.

La competició és aferrissada perquè a cada programa hi ha 5.000 euros en joc. Si la cara coneguda no descobreix qui s'ha infiltrat, la família i la persona infiltrada es reparteixen els diners. Si ho descobreix, els diners se sortegen entre els espectadors que han votat i encertat la persona infiltrada a través de l'app de TV3 i un d'ells s'endú el premi. És un concurs doble: la família i la cara coneguda juguen in situ i l'audiència, des de casa.

El programa el condueix la periodista Anna Simon, que va debutar a TV3 com a col·laboradora als programes com "Divendres" o "Tvist" i es va consolidar entre l'audiència catalana amb el concurs "Oh Happy Day". Actualment, és col·laboradora a "Zapeando" (La Sexta). Amb "Persona infiltrada" ens descobreix la seva vessant més detectivesca.  

"Persona infiltrada" és una adaptació del format basc "El impostor" (ETB2), de la productora Pausoka.

Anar al contingut