"Persona infiltrada" - Marta Torné

Després de la bona acollida de la primera temporada, torna "Persona infiltrada", i aquesta vegada, amb Marta Torné al capdavant. L'actriu i presentadora barcelonina, que va participar en un dels episodis de l'anterior temporada com a convidada, agafa les regnes del concurs en què les famílies no són el que semblen.

Tornen els nervis, la tensió i els enganys… molts enganys. Això sí, sense deixar de banda l'humor. En cada capítol, una cara coneguda passarà dotze hores amb una família amb l'objectiu de descobrir qui no és realment de la família i, per tant, descobrir qui és la persona infiltrada. Tant la família com la persona convidada competiran per aconseguir els 5.000 euros de premi que hi ha en joc. Els espectadors també podran jugar des de casa, a través de l'aplicació de TV3, i optar al premi en cas que el famós o famosa encerti qui és la persona infiltrada.

En aquesta nova temporada augmenta la competició i la intriga. Com a novetat, la presentadora donarà dues pistes a la persona famosa sobre la identitat de la persona infiltrada per augmentar el suspens. I coneixerem famílies molt peculiars que posaran a prova el bell art d'enganyar i que utilitzaran totes les seves armes per aconseguir enredar el convidat sorpresa. Un matrimoni que ha descobert una nova manera de relacionar-se íntimament davant la sorpresa dels seus fills, una família del segle XXI en la qual regnen el desamor i els tatuatges, uns fans dels musicals amb dots de vident i una família plena de "Grl power" seran alguns dels protagonistes d'aquesta nova edició. Famílies amb molta personalitat i amb ganes de dir mentides que obriran les portes de casa seva per poder ser mirats amb lupa.

Carme Ruscalleda, Gisela, Els Catarres, Eloi Vila, Llucià Ferrer, Mari Pau Huguet, Ivan Labanda, Mag Lari i Samanta Villar són algunes de les personalitats que passaran per "Persona infiltrada" i demostraran, o no, que tenen les habilitats detectivesques necessàries per poder desemmascarar les famílies.

Torna "Persona infiltrada" per demostrar, un cop més, que no tot és el que sembla. Ara sí, comença el concurs!

Anar al contingut