Més famílies que no són el que semblen

"Persona infiltrada" roda segona temporada amb Marta Torné

"Persona infiltrada" torna a rodar extremant les mesures de seguretat, amb un estricte protocol sanitari. El programa és una de les grans apostes de TV3, després dels bons resultats de la primera temporada, amb una audiència mitjana de 332.000 espectadors i una quota del 14,8%

En aquesta nova temporada, seguirem coneixent famílies que no són el que semblen. A cada capítol hi haurà una persona infiltrada en una família que s'haurà de fer passar per un membre més davant dels ulls d'un convidat sorpresa, una cara coneguda, que provarà de desemmascarar-la. La família i la persona famosa competiran per aconseguir els 5.000 euros en joc. Un espectador s'endurà el premi si el famós encerta qui és la persona infiltrada.

Aquesta temporada, Marta Torné agafa el relleu d'Anna Simon. L'actriu i presentadora barcelonina, que es dedica a la televisió i el teatre, és una cara coneguda pels espectadors de TV3: ha aparegut en diversos programes i a la sèrie "39+1", la ficció basada en el llibre del mateix títol, de Sílvia Soler. La primera vegada que es va posar davant d'una càmera va ser a principis del 2000 i, des de llavors, no ha parat de treballar: en els últims anys, en sèries com "Velvet Collection" o "El internado" i en produccions internacionals de la BBC1 i de Fox Live.

Per garantir la seguretat durant el rodatge d'aquests nous capítols, tant de l'equip tècnic com dels convidats i concursants, la producció comptarà amb l'assessorament de Risk XXI, una empresa de riscos laborals que ha dissenyat els protocols de seguretat i que serà present al rodatge per assegurar que es compleixen de manera rigorosa tots els protocols establerts.

 

Anar al contingut