"Persona infiltrada" - 3a temporada - Marta Torné

En l'últim programa emès el premi l'ha guanyat: la Imma Melián Collado.

Els seguidors de "Persona infiltrada" poden participar en el concurs i guanyar 5.000 euros cada dijous a partir del dia de l'estrena de la quarta temporada i des de l'inici de l'emissió (22.05 h aproximadament) fins al moment en què la presentadora (Marta Torné) anunciï la finalització de l'acció de participació (pocs minuts abans que acabi el programa).

Es podrà participar en el sorteig a través del web del programa o de l'aplicació de TV3, sense registre previ.

Un cop dins del concurs, el participant haurà de votar per aquella persona que creu que s'ha infiltrat en la família que concursa. Si el convidat descobreix qui és la persona infiltrada, el premi se sortejarà entre tots aquells espectadors que l'hagin encertat.

La persona guanyadora es descobrirà al final del programa i/o a les xarxes socials. En cas que hi hagi problemes tècnics amb el sistema de votacions i que no es pugui votar durant el període establert (des de l'inici del programa fins a l'anunci de la presentadora de la finalització del sorteig), el guanyador del sorteig s'escollirà d'entre tots els encertants que hagin pogut votar fins al moment de la detecció del problema tècnic.

S'hi podrà participar des del moment que comenci el programa i finalitzarà quan la presentadora (Marta Torné) ho anunciï (10 minuts abans del final del programa aproximadament).

Els usuaris poden votar tantes vegades com vulguin, però només es tindrà en consideració l'últim vot enviat. D'entre tots els encertants de la persona infiltrada, i de manera aleatòria, s'escollirà un guanyador per sorteig i una llista de 5 suplents.

Una vegada finalitzat el sorteig, l'equip de la CCMA es posarà en contacte amb el guanyador o guanyadora a través del correu electrònic que l'usuari hagi facilitat.

En el cas que aquesta persona no es posi en contacte amb la productora abans de l'endemà de l'emissió del programa a les 14 h, o renunciï al premi, s'escollirà el següent de la llista.

Els organitzadors del concurs podran sol·licitar al guanyador/a la informació complementària que calgui per poder fer efectiu el premi.

Consulteu les Bases legals

Anar al contingut