Dissabte i diumenge, a les 15.40

"Tres dones i un pla" i "El fugitiu", entre les pel·lícules del cap de setmana

Si la teva feina consistís a estripar dòlars vells, tindries la temptació de robar-los? Aquesta és la trama de "Tres dones i un pla", de la "Tarda de cine" de dissabte, amb Diane Keaton, Queen Latifah i Katie Holmes. Diumenge, "El fugitiu", una pel·lícula de persecució incessant amb Harrison Ford.

DISSABTE, A LES 15.40 - "TRES DONES I UN PLA" -  (Mad money) Diane Keaton, Queen Latifah, Katie Holmes.

TRES DONES I UN PLA
"Tres dones i un pla", amb Diane Keaton, Queen Latifah i Katie Holmes

Basada en el guió de John Mister, Neil McKay i Terry Winsor, de la pel·lícula "Hot money.: Quan Bridget Cardigan, que sempre ha dut una vida acomodada, s'assabenta que el seu marit ha perdut la feina i que estan arruïnats, se'n va a treballar al Banc de la Reserva Federal. Allà coneix Nina Brewster, una mare soltera amb dos fills la feina de la qual consisteix a destruir milions i milions de bitllets vells. La Bridget convenç la Nina perquè robin aquells diners, però necessiten la col·laboració d'una tercera dona per executar el pla.

 

DISSABTE, 17.25 - "OPERACIÓ U.N.C.L.E." -  (The man from U.N.C.L.E.) Henry Cavill, Armie Hammer i Alicia Vikander

Henry Cavill, Armie Hammer i Alicia Vikander a
Henry Cavill, Armie Hammer i Alicia Vikander a "Operació U.N.C.L.E."

Napoleó Solo, agent de la CIA, i Illya Kuryakin, agent del KGB, es veuen obligats a actuar plegats en l'Europa dels anys 60 i la guerra freda per fer front a una perillosa organització d'exnazis i feixistes italians que han capturat un científic -el doctor Teller- per obligar-lo a fabricar per a ells una bomba nuclear amb la qual volen sotmetre la resta del planeta. Per aconseguir el seu objectiu, Solo i Kuryakin comptaran amb l'ajuda de la jove i atractiva Gaby, mecànica de cotxes del Berlín Est i filla del doctor Teller. Però la col·laboració entre l'espia americà i l'espia rus no serà gens fàcil, perquè els seus mètodes i personalitats són força diferents.

 

DIUMENGE, A LES 15.40 - "ELS MORTS DEL LLAC CONSTANÇA. AIGÜES TRANQUIL·LES" - (Die toten vom Bodensee: Stille wasser)

ELS MORTS DEL LLAC CONSTANÇA. AIGÜES TRANQUIL·LES
Els morts del llac Constança. Aigües tranquil·les

Una dona apareix morta a la xarxa d'un pescador, al llac Constança. Mentre la retiren de l'aigua, la inspectora Zeiler té com un flaix del seu passat. La víctima presenta senyals d'estrangulació i el posterior anàlisi forense confirma que no es va ofegar amb la xarxa sinó que algú la va estrangular amb una corda. Un cop descoberta la identitat i la residència de la dona, els inspectors es troben amb un intrús que involuntàriament els durà a la pista més reveladora però de moment més silenciosa de tot el cas: una nena somnàmbula.

 

DIUMENGE, A LES 17.20 - "EL FUGITIU" - (The Fugitive)

EL FUGITIU
"El fugitiu", amb Harrison Ford i Tommy Lee Jones

El cirurgià Richard Kimble és acusat i condemnat injustament per l'assassinat de la seva esposa. Aprofitant un accident durant un trasllat, Kimble s'escapa i es posa a buscar l'assassí pel seu compte. Però la policia el persegueix per tornar-lo a tancar entre reixes.