Les pel·lícules del cap de setmana
Persones manipuladores, controladores i fosques regnen a les trames de la "Tarda de cine" de dissabte. Diumenge, dues històries d'amor de gran volada amb Winona Ryder i Richard Gere a "Tardor a Nova York", i Gwyneth Paltrow, Joaquim Phoenix, Vinessa Shaw i Isabella Rossellini a "Dos amants"
Les pel·lícules del cap de setmana
Dissabte i diumenge, a les 15.40

Les pel·lícules del cap de setmana

Persones manipuladores, controladores i fosques regnen a les trames de la "Tarda de cine" de dissabte. Diumenge, dues històries d'amor de gran volada amb Winona Ryder i Richard Gere a "Tardor a Nova York", i Gwyneth Paltrow, Joaquim Phoenix, Vinessa Shaw i Isabella Rossellini a "Dos amants"

DISSABTE, A LES 15.40 - "LA INFERMERA" - (The nurse)

LA INFERMERA
"LA INFERMERA"

En Lance i la Brooke són dos joves enamorats. Una nit tornant a casa de celebrar l'ascens de la Brooke com a sotsxef del restaurant on treballa, atropellen un home. L'accident se salda amb el vianant mort i en Lance amb un fèmur trencat. Un cop operat, en Lance haurà de fer repòs i ser atès per una infermera a domicili unes quantes setmanes. La fisioterapeuta que els envien, la Chloe, una noia jove i atractiva, desperta els recels de la Brooke. De fet, una nit que plega abans d'hora, troba en Lance inconscient, i, segons els indicis, hauria estat intoxicat per la Chloe. La noia té antecedents similars, però insisteix amb vehemència que ella no ha enverinat en Lance.

DISSABTE, 17.08 - "LA FILLASTRA" -  (My stepdaughter)

LA FILLASTRA
"LA FILLASTRA"

Mentre educa la Lydia, la seva filla petita, la Jill mira de portar-se bé amb la Casey, una adolescent amb problemes, filla d'un anterior matrimoni del Robert, l'actual marit de la Jill. La conducta de la Casey deixa de ser rebel i comença a ser perillosa. Quan la mare de la Jill mor en condicions misterioses, la Jill creu que la Casey podria ser-ne la culpable.

DISSABTE, 18.36 - "ATRACCIÓ MORTAL" -  (Lethal seduction)

ATRACCIO MORTAL
"ATRACCIÓ MORTAL"

La Tanya és una mare viuda molt controladora. El Mark, el seu fill únic, és un estudiant brillant de 18 anys que està a punt d'anar a la universitat de Princeton. L'últim estiu al poble es complica quan coneix la Carissa, una dona també viuda de 40 anys, molt atractiva, que sedueix el Mark i li fa viure una experiència plena d'al·licients que fins ara ell desconeixia. La mare del Mark, cada cop més manipuladora, comença a desconfiar d'aquella dona que veu capaç de fer qualsevol cosa per apartar-la del seu fill, fins i tot fer que perilli la seva vida.

 

DIUMENGE, A LES 15.40 - "TARDOR A NOVA YORK" - (Autumn in New York)  

Winona Ryder i Richard Gere a
Winona Ryder i Richard Gere a "Tardor a Nova York"

Will Keane és el propietari d'un dels restaurants més famosos i prestigiosos de Nova York. El seu carisma i seguretat el converteixen en un imant per a les dones, amb les que es relaciona sense comprometre's. Quan coneix la jove Charlotte Fielding, la seva passió per la vida l'embruixa. La Charlotte és una dona independent i vital que fa miques els prejudicis del Will sobre l'amor i la vida. Decidida a viure la vida al màxim, la Charlotte li ensenya una impressionant capacitat d'estimar i li proporciona una visió que va més allà de la seva edat.

DIUMENGE, A LES 17.25 - "DOS AMANTS" -  (Two lovers)

DOS AMANTS
"DOS AMANTS", amb Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow, Vinessa Shaw i Isabella Rossellini

En Leonard és un jove psicològicament inestable que intentar refer-se de la seva última crisi nerviosa sota l'atenta mirada dels seus pares. Inesperadament entren a la seva vida dues dones: l'encantadora i senzilla Sandra, filla del nou soci del seu pare, i la Michelle, una misteriosa veïna que sembla que no encaixa en el barri.

 

 

 

 

Anar al contingut