Dissabte i diumenge, a les 15.40, a TV3

Les pel·lícules del cap de setmana

Un repartiment de primera línia desfilarà per la cartellera d'aquest cap de setmana, a la petita pantalla. Johnny Depp, Amber Heard, Ricardo Darín, Ewan McGregor, Emily Blunt, Nausicaa Bonnín, Imanol Arias i Quim Gutiérrez són alguns dels actors que ens acompanyaran durant aquests propers dies a TV3 i al 33

"Reina i pàtria"
"Reina i pàtria"

Dissabte, a les 15.40, a TV3
"LA PESCA DEL SALMÓ AL IEMEN" (Salmon fishing in Yemen), interpretada per Ewan McGregor, Emily Blunt, Kristin Scott Thomas, Rachael Stirling.

El doctor Alfred Jones és un reconegut expert internacional en reproducció d'espècies aqüàtiques i és la persona indirectament encarregada de millorar el prestigi del Regne Unit a l'Orient Mitjà, a partir de supervisar un absurd projecte per implementar la pesca amb mosca al nord del Iemen, finançat per un ric xeic àrab i amb el vistiplau interessat d'un assessor del primer ministre britànic.

 

Dissabte, a les 17.35, a TV3
"REINA I PÀTRIA" (Queen and Country) amb el repartiment de Callum Turner, Caleb Landry Jones, David Thewlis, Richard E. Grant.

El 1952, en Bill Rohan ha d'abandonar l'illa del Tàmesi on viu amb la família per començar dos anys de servei militar. Es fa amic d'un altre cinèfil com ell, en Percy Hapgood, al costat del qual s'enfronta a l'avorriment de la vida militar, el sadisme d'un sergent major que segueix les normes al peu de la lletra i la tasca d'ensenyar mecanografia als soldats destinats a la guerra de Corea. En un permís a la ciutat, en Percy atreu l'atenció de dues alumnes d'infermeria, mentre que en Bill queda fascinat per la mirada dolorosa d'una elegant desconeguda. En aquest període de la postguerra britànica, i coincidint amb la coronació d'Elisabet II, els dos amics viuran els canvis d'una nova època a la seva vida i al seu país.

 

Dissabte, a les 23.20, al 33
"LA LLUM D'ELNA" amb Noémie Schmidt (Elisabeth Eidenbenz), Nausicaa Bonnín (Victòria), Natalia de Molina (Carmen), Blanca Romero (Maya), Nora Navas (Aurora), Max Sampietro (Pat), Abril Álvarez (Neus), Albert Fernández (David), Pep Anton Muñoz (comissari) i Pere Ponce (Doctor Hubert), entre altres.

Elna, Rosselló, 1942. Després de tres anys tornant la dignitat a les mares internades als camps de refugiats i salvant les vides dels seus nadons, la Maternitat d'Elna ha rebut l'ordre de tancament de les autoritats franceses. La seva directora, Elisabeth Eidenbenz, les seves col·laboradores i les mares a qui han ajudat faran tot el possible per impedir-ho.

 

Diumenge, a les 15.40, a TV3
"CRIMS SILENCIOSOS" (Les crimes silencieux)  interpretada per Richard Berry, Odile Vuillemin, Féodor Atkine, Alexis Loret, Olivier Chantreau, Clara Ghesquière, Valérie Kaprisky, Emmanuelle Bouaziz.

Quan la Tess Borski, capità de policia, i la seva família tornen al nord de França, on ella va passar la seva infància, creia que les entranyes de la Terra s'havien tancat i havien deixat enrere la tragèdia minera que va commoure la regió el 1906. Poc després, Borski i François Dubois, cap de la brigada d'investigació, s'enfronten a una sèrie de crims que fan reviure un passat dolorós.

 

Diumenge, a les 17.25, a TV3
"LLOPS BRUTS" amb Marian Álvarez (Manuela), Manuela Vellés (Candela), Isak Férriz (Miguel), Pierre Kiwit (Franz), en el repartiment.

La pel·lícula explica una història de supervivència, espionatge i amor en una mina explotada pels nazis perduda enmig de les muntanyes a Galícia. Mentre Europa moria a la Segona Guerra Mundial, a la "neutral" Espanya també es lliuraven batalles de traïció. A les mines de Galícia els treballadors extreien el wolframi, la pedra filosofal per als nazis, el mineral ideal per construir i fer tornar gairebé indestructible el seu armament. En una d'aquestes mines, una mare jove lluita cada dia per aconseguir diners per a les medicines de la seva filla, mentre la seva germana trafica amb l'or negre per aconseguir sortir de la misèria i la fam de la postguerra. L'arribada d'un pres polític a la mina i d'un espia aliat belga canviarà les seves vides per sempre. Les dues germanes es veuran implicades en un sabotatge contra els nazis en què s'hauran d'implicar més del que haguessin volgut. El principal obstacle del pla serà el misteriós enginyer nazi de les mines, en Franz, que busca al bosc del Teixadal una cosa més profunda que el wolframi, i la Manuela l'ajudarà en la seva esotèrica cerca. La lluita de les germanes és per pura supervivència, fins que coneixen un jueu que vol creuar la frontera amb Portugal fugint de l'horror nazi. Llavors comprendran el veritable objectiu del wolframi que les alimenta dia a dia.

 

Diumenge, a les 21.55, al 33
"ANACLETO: AGENT SECRET" amb  Imanol Arias (Anacleto), Quim Gutiérrez (Adolfo), Berto Romero (Martín), Alexandra Jimenez (Katia) i Carlos Areces (Vázquez) en la cartellera.

L'Anacleto és un agent secret dels que ja gairebé no en queden, un professional de la vella escola que ha conegut dies millors. Ha dedicat els millors anys de la seva vida a servir el GP, una agència d'intel·ligència que la crisi econòmica ha deixat trontollant i a un pas de tancar. Per si no n'hi hagués prou bregant amb les contínues retallades pressupostàries a les seves missions, resulta que el seu arxienemic, el Malvat Vázquez, s'ha escapat de la presó on ell mateix el va tancar, i amenaça de venjar-se. A l'Anacleto no li queda més remei que posar-se en acció per protegir el seu fill Adolfo, un jove de trenta anys, encantat, que creu que el seu pare es dedica a fer fuet, abans que els seus enemics el trobin. Una missió bastant més complicada d'aquelles a què està acostumat, ja que, si bé està entrenat per sobreviure en condicions hostils de tot tipus, les relacions paternofilials no són el seu fort.

 

Diumenge, a les 23.20, al 33
"TRUMAN"  interpretada per Javier Cámara i Ricardo Darín

El Julián rep la visita inesperada del seu amic Tomás, que viu al Canadà. Tots dos amics, amb el Truman, el seu gos fidel, compartiran al llarg de quatre intensos dies moments emotius i sorprenents provocats per la difícil situació que viu el Julián.

Anar al contingut