Dissabte i diumenge, a les 15.40, a TV3

Les pel·lícules del cap de setmana

Aquestes són les sis pel·lícules que podreu veure la tarda del dissabte 15 i el diumenge 16 de setembre
Actualitzat
"L'alè del cel"

"L'alè del cel"

Les pel·lícules de dissabte

 

A LES 15.40, "Assassinats a Borgonya"

La Mylène i el Fred formen equip per resoldre l'assassinat de la Morgane, una jove xef especialista en cuina molecular, que han trobat a les forges de Buffon amb els pulmons destrossats pel nitrogen líquid. L'Alain Malaval, el seu company i també xef i antic policia, atreu les sospites del Fred. Paral·lelament, apareix un altre cadàver a les rescloses. Es tracta del comissari Deville, desaparegut molts anys enrere i que és el pare de la Mylène. Tenen alguna relació aquestes dues morts?

Fitxa tècnica i artística

Títol original: "Meurtres en Bourgogne"
Direcció: Jérôme Navarro
Guió: Alexandra Deman
Producció: Troisième Oeil Productions, France Télévisions, Troisième Oeil Story, BE-FILMS, Radio Télévision Belge Francophone, Centre National de la Cinématographie, Région Bourgogne, Radio Télévision Suisse i France 3 (França), 2015
Intèrprets: Cristiana Réali, Franck Sémonin, Joseph Malerba, Amaury de Crayencour, Laurent Saint-Gérard, Jean-Pierre Malignon, Marie Vincent, Margaux Gorce, Nadia Lang, Jean-Paul Dubois, Rosemarie La Vaullée
Direcció de fotografia: Christophe Paturange
Música: Alexandre Jaffray, Gilles Lakoste
Idioma versió original: Francès
Durada: 87 minuts

 

17.20: "L'ombra d'un segrest"
 

 

Sembla que Wayne i Eileen són una parella afortunada. Pero tot se'n va en orris quan Wayne és víctima d'un segrest. A través de la investigació de l'FBI, Eileen també es converteix en víctima ja que s'assabenta de la vida oculta del seu marit. Per la seva banda, Wayne, un home que sempre havia estat un bon negociador, es troba que el seu destí és a les mans d'un segrestador amb qui intentarà arribar a un acord.

Fitxa tècnica i artística

Títol original: "The clearing"
Direcció: Pieter Jan Brugge
Guió: Pieter Jan Brugge i Justin Haythe
Producció: Fox Searchlight Pictures, Thousand Words, Wildwood Enterprises, Blue Ridge Motion Pictures, The Clearing i Mediastream Dritle Film Gmbh & Co. Beteilingungs, 2004 (Estats Units i Alemanya)
Intèrprets: Robert Redford (Wayne Hayes), Helen Mirren (Eileen Hayes), Willem Dafoe (Arnold Mack), Alessandro Nivola (Tim Hayes), Matt Craven (Ray Fuller), Melissa Sagemiller (Jill Hayes)
Direcció de fotografia: Craig Armstrong (color)
Música: Denis Lenoir
Idioma versió original: Anglès
Durada: 100 minuts

 

18.55: "Quatretondeta"

La dona del vell Tomás (José Sacristán) ha mort i la filla de la difunta reclama repatriar el cos a París, on viu. Però Tomás havia promès a la seva dona que l'enterraria a Quatretondeta, un petit poble de l'interior alacantí. Davant d'aquesta problemàtica, Tomás decideix robar el cos i dur a terme el seu pla. Però, de sobte, Tomás té un altre problema: afectat per l'Alzheimer, no recorda el camí per arribar a Quatretondeta... i es perd. A partir d'aquest moment, comença una esbojarrada persecució en plenes festes de la comarca, en què Tomás, juntament amb uns companys d'aventura una mica peculiars, el Genovés (Sergi López) i l'Iñaki (Julián Villagrán), lluitaran també per recuperar el mateix: un altre cadàver. I tot això passa just durant la setmana de festes majors de Quatretondeta; un context màgic on viuran tots aquells records que sempre havien volgut oblidar... o potser lluitaran per mantenir els records que dia rere dia es van esborrant.

 

Fitxa tècnica i artística

Direcció: Pol Rodríguez
Guió: Pol Rodríguez, Celia Rico i Eduard Sola
Producció executiva: Ángel Durández, Julio Piedra, Jerôme Vidal i Pol Rodríguez
Producció: Ibon Cormenzana i Ignasi Estapé
Producció associada: Sandra Tapia
Intèrprets: José Sacristán (Tomás), Laia Marull (Dora), Julián Villagrán (Iñaki),  Sergi López (Genovés)
Direcció de fotografia: Carles Gusi
Música: Joan Valent i Alfred Tapscott

 

Les pel·lícules de diumenge

 

15.35: "L'alè del cel"

Pel·lícula basada en la novel·la història del mateix nom. La trama gira al voltant de la pitjor catàstrofa d'allaus de la història dels Alps. L'any 1953, Erna de Gaderthurn deixa la seva mare arrogant i dominant per anar a viure en un petit poble a l'oest d'Àustria, als peus dels Alps. Allà coneix Eugeni Casagrande, professor com ella. L'home manté un litigi amb l'aristòcrata Baron von Kessel, que és el propietari de la muntanya situada sobre el poble on viuen, perquè creu que el baró no té prou cura de la deforestació de la muntanya per evitar possibles allaus que posarien en perill el poble sencer. La tragèdia no trigarà a arribar.

Fitxa tècnica i artística

Títol original: "Der Atem des Himmels"
Direcció i guió: Reinhold Bilgeri
Producció: Reinhold Bilgeri, Àustria, 2010.   
Intèrprets: Beatrice Bilgeri, Jaron Löwenberg, Ernst Konarek, Krista Stadler i Laura Bilgeri
Direcció de fotografia: Tomas Erhart
Música: Raimund Hepp
Idioma versió original: Alemany
Durada: 138 minuts