Marta: És una noia liberal i despreocupada, una mica impulsiva, però decidida i amb molt bon cor..., potser massa, ja que pot arribar a ser una mica innocent. S'acaba de graduar en Comunicació i ha decidit obrir-se pas a través del món de l'audiovisual amb el guió d'una pel·lícula eròtica que s'ha trobat.

Iaia: És l'àvia de la Marta, però fa d'àvia de tot l'equip. És comprensiva, carismàtica i moderna, té molt de caràcter i no dubtarà mai a defensar els seus ideals ni a fer tot el possible perquè la Marta pugui complir el seu somni de ser actriu. Envoltada de joves, passauna segona joventut.

Eric: És l'exnòvio de la Marta, un noi insegur, seriós, responsable i una mica ensopit, que segueix enamorat de la Marta i per això accepta fer de productor a la pel·lícula, tot i no saber absolutament res d'aquest món. L'estrès del rodatge, d'haver d'aconseguir diners i d'haver de bregar amb un grup de personatges tan esbojarrats, l'acabarà portant per un camí fosc.

Lui: És un director de cinema independent i alternatiu que rebutja el cinema convencional, i que està molt ben valorat per la crítica, i potser això l'ha portat a tornar-se un cregut i un egocèntric. És detallista en excés, però amb molt poca paciència si alguna cosa no surt exactament com ell l'havia planejat. Això, combinat amb el seu caràcter irascible, el seu alcoholisme i l'addicció als peta-zetas, fa molt més difícil la feina de l'Eric.

Sr. Russinyol: És el propietari de la casa on roden els protagonistes, i principal antagonista de la sèrie. Un arrendador amb múltiples propietats que ha obtingut fora de la legalitat, que també trafica amb droga i és el líder d'una banda de motoristes criminals. És un aprofitat i quan veu que l'equip està desesperat per trobar un lloc per rodar, els demana un preu molt més alt.

Gerard Labristany: És un actor d'èxit en hores baixes. Va començar molt bé la carrera, però la seva fama s'ha anat apagant per males decisions professionals, pel seu alcoholisme i perquè s'ha tornat un exhibicionista. L'equip decideix donar-li una oportunitat perquè torni a ser el centre d'atenció, tot i la seva actitud fatxenda i passota.

Gallina: És la mascota del Senyor Russinyol, una gallina amb poders telepàtics que només es pot comunicar amb l'Eric, i que li fa de consellera i confident.

Anar al contingut