Aquesta temporada "Parlament" informa del que, de ben segur, serà un curs polític apassionant.

El veterà programa, amb més de 15 anys en antena i una clara vocació de servei, seguirà l'actualitat de la cambra catalana. Les mobilitzacions al voltant de la Diada, l'aprovació de la llei catalana de consultes i l'horitzó del 9-N fan que "Parlament" sigui imprescindible per entendre les claus del moment històric que vivim.

Amb la direcció i presentació de Josep Maria Martí i Rigau, el programa  continuarà fidel a la voluntat d'informar, documentar i divulgar la tasca legislativa i de control de l'executiu que exerceixen els parlamentaris catalans.

El programa manté el seu format habitual amb les seccions d'actualitat i les que permeten conèixer millor els parlamentaris catalans, com els espais "Qui sóc?"; les preguntes formulades als diputats per part d'estudiants i els reportatges d'actualitat i socials.

"Parlament" intensifica aquesta any la cobertura de tots els actes, mobilitzacions, declaracions i convocatòries d'aquest curs per informar i documentar un moment que pot marcar la història dels pròxims anys.
Anar al contingut