• 25/07/2015
  Veure vídeo

  25/07/2015

  L'últim ple de la legislatura, a "Parlament"

  Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca l'última sessió de control de la legislatur
  a, amb forts retrets entre el president, Artur Mas, i els líders de C's i PPC, Albert Rivera i Alícia Sánchez-Camacho. També, les primeres aparicions de la candidatura independentista Junts pel Sí i de la coalició d'esquerres Catalunya Sí que es Pot de cara a les eleccions del 27-S. D'altra banda, les conclusions sobre la comissió contra el frau, on Jordi Pujol, Alícia Sánchez-Camacho, Manuel Bustos i el ministre Jorge Fernández Díaz, van quedar reprovats. I per acabar, un balanç de la legislatura amb la presidenta Núria de Gispert i també amb els representants de tots els partits, que coincideixen a destacar el desenvolupament tens i atípic d'aquest últim període de sessions. El programa 'Parlament' diu adéu fins a l'inici de la pròxima legislatura.

  L'últim ple de la legislatura, a "Parlament" Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca l'última sessió de control de la legislatura, amb forts retrets entre el president, Artur Mas, i els líders de C's i PPC, Albert Rivera i Alícia Sánchez-Camacho. També, les primeres aparicions de la candidatura independentista Junts pel Sí i de la coalició d'esquerres Catalunya Sí que es Pot de cara a les eleccions del 27-S. D'altra banda, les conclusions sobre la comissió contra el frau, on Jordi Pujol, Alícia Sánchez-Camacho, Manuel Bustos i el ministre Jorge Fernández Díaz, van quedar reprovats. I per acabar, un balanç de la legislatura amb la presidenta Núria de Gispert i també amb els representants de tots els partits, que coincideixen a destacar el desenvolupament tens i atípic d'aquest últim període de sessions. El programa 'Parlament' diu adéu fins a l'inici de la pròxima legislatura.

 • 18/07/2015
  Veure vídeo

  18/07/2015

  Acord per a una llista conjunta independentista per al 27-S, a "Parlament"

  Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca l'acord entre
  CDC i ERC per anar en una llista conjunta de cara a les eleccions del 27-S; un pacte on també hi participen Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana, entre altres. El programa es fa ressò, també, del full de ruta pactat entre Artur Mas i Oriol Junqueras, del qual destaca l'objectiu de formar un govern de coalició just després de les eleccions. Entrevista al flamant candidat de la llista sobiranista, Raül Romeva, exeurodiputat d'ICV, que ens parla de diversos aspectes de l'actualitat política, així com de la campanya "Ara és l'hora", que fins ara coordinava. En l'espai "Qui sóc", coneixerem el diputat urgellenc Òscar Ordeig, del grup PSC. El programa emet també una breu entrevista a la nova diputada del grup CiU, la gironina Isabel Muradàs.

  Acord per a una llista conjunta independentista per al 27-S, a "Parlament" Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca l'acord entre CDC i ERC per anar en una llista conjunta de cara a les eleccions del 27-S; un pacte on també hi participen Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana, entre altres. El programa es fa ressò, també, del full de ruta pactat entre Artur Mas i Oriol Junqueras, del qual destaca l'objectiu de formar un govern de coalició just després de les eleccions. Entrevista al flamant candidat de la llista sobiranista, Raül Romeva, exeurodiputat d'ICV, que ens parla de diversos aspectes de l'actualitat política, així com de la campanya "Ara és l'hora", que fins ara coordinava. En l'espai "Qui sóc", coneixerem el diputat urgellenc Òscar Ordeig, del grup PSC. El programa emet també una breu entrevista a la nova diputada del grup CiU, la gironina Isabel Muradàs.

 • 11/07/2015
  Veure vídeo

  11/07/2015

  Els canvis de govern, a "Parlament"

  Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca la compareixença del president Artur Mas per explica
  r els canvis de govern; una compareixença que, finalment, va acabar sent un balanç de la legislatura i un debat preelectoral. També ens fem ressò de les propostes d'unitat entre els partits i les entitats independentistes de cara a les eleccions del 27-S. A més, entrevista a Inés Arrimadas, del grup C's, que fa una valoració de les recents eleccions municipals i explica el repte de ser cap de llista del seu partit a la Generalitat. En l'espai "Qui sóc", coneixem millor el diputat d'ERC Roger Torrent, que també és alcalde de Sarrià de Ter. Finalment, el programa acompanya a la diputada socialista, Alícia Romero, a l'associació mataronina que presideix, l'Hora Violeta, que ofereix suport i ajuda a les dones del Maresme.

  Els canvis de govern, a "Parlament" Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca la compareixença del president Artur Mas per explicar els canvis de govern; una compareixença que, finalment, va acabar sent un balanç de la legislatura i un debat preelectoral. També ens fem ressò de les propostes d'unitat entre els partits i les entitats independentistes de cara a les eleccions del 27-S. A més, entrevista a Inés Arrimadas, del grup C's, que fa una valoració de les recents eleccions municipals i explica el repte de ser cap de llista del seu partit a la Generalitat. En l'espai "Qui sóc", coneixem millor el diputat d'ERC Roger Torrent, que també és alcalde de Sarrià de Ter. Finalment, el programa acompanya a la diputada socialista, Alícia Romero, a l'associació mataronina que presideix, l'Hora Violeta, que ofereix suport i ajuda a les dones del Maresme.

 • 04/07/2015
  Veure vídeo

  04/07/2015

  El Govern denuncia incompliments de l'Estat amb Catalunya, a "Parlament"

  Aquesta setmana, "Parlament" destaca el document presentat pel g
  overn amb més de cent incompliments per part de l'estat espanyol amb Catalunya. D'altra banda, el programa també es fa ressò de la picabaralla entre ERC i un eurodiputat de C's durant l'última jornada de compareixences davant la comissió del frau. Així mateix, també remarquem la proposta de la Generalitat d'adaptar el marc legal per respectar les novetats en transport o turisme sense haver de perjudicar els sectors tradicionals. Entrevistem Jordi Turull, diputat de CDC, que ens explica la seva voluntat d'acabar la legislatura amb normalitat, tot i el trencament amb Unió. En l'espai "Qui sóc", coneixerem més a fons el diputat Quim Arrufat, del grup Mixt. El programa mostra també un breu reportatge sobre les mesures urgents d'habitatge debatudes en l'última Comissió de Territori.

  El Govern denuncia incompliments de l'Estat amb Catalunya, a "Parlament" Aquesta setmana, "Parlament" destaca el document presentat pel govern amb més de cent incompliments per part de l'estat espanyol amb Catalunya. D'altra banda, el programa també es fa ressò de la picabaralla entre ERC i un eurodiputat de C's durant l'última jornada de compareixences davant la comissió del frau. Així mateix, també remarquem la proposta de la Generalitat d'adaptar el marc legal per respectar les novetats en transport o turisme sense haver de perjudicar els sectors tradicionals. Entrevistem Jordi Turull, diputat de CDC, que ens explica la seva voluntat d'acabar la legislatura amb normalitat, tot i el trencament amb Unió. En l'espai "Qui sóc", coneixerem més a fons el diputat Quim Arrufat, del grup Mixt. El programa mostra també un breu reportatge sobre les mesures urgents d'habitatge debatudes en l'última Comissió de Territori.

 • 27/06/2015
  Veure vídeo

  27/06/2015

  Acte de benvinguda als nous consellers, "a Parlament"

  Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca el nomenament dels nous consellers
  al capdavant del govern, després de la ruptura de CiU i la marxa dels tres consellers d'Unió. A més, el programa realça l'entrevista al President de la Generalitat, Artur Mas, en la qual remarca que el principal objectiu és la màxima unitat de tots els grups sobiranistes. D'altra banda, el programa també es fa ressò de la compareixença de Javier de la Rosa, qui s'ha mantingut amb silenci, davant la comissió sobre el frau i evasió fiscal del Parlament. En l'espai de l'entrevista, Sergi Sabrià, diputat d'ERC, es centra en diversos temes d'actualitat. En l'espai "Qui sóc", coneixerem el flamant diputat Jordi Ciuraneta, del grup CiU, qui ha estat anomenat nou Conseller d'Agricultura de la Generalitat. El programa mostra també un breu reportatge sobre l'arribada de la Flama del Canigó al Parlament, que com és tradició encendrà fogueres a centenars de poblacions durant la revetlla de Sant Joan.

  Acte de benvinguda als nous consellers, "a Parlament" Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca el nomenament dels nous consellers al capdavant del govern, després de la ruptura de CiU i la marxa dels tres consellers d'Unió. A més, el programa realça l'entrevista al President de la Generalitat, Artur Mas, en la qual remarca que el principal objectiu és la màxima unitat de tots els grups sobiranistes. D'altra banda, el programa també es fa ressò de la compareixença de Javier de la Rosa, qui s'ha mantingut amb silenci, davant la comissió sobre el frau i evasió fiscal del Parlament. En l'espai de l'entrevista, Sergi Sabrià, diputat d'ERC, es centra en diversos temes d'actualitat. En l'espai "Qui sóc", coneixerem el flamant diputat Jordi Ciuraneta, del grup CiU, qui ha estat anomenat nou Conseller d'Agricultura de la Generalitat. El programa mostra també un breu reportatge sobre l'arribada de la Flama del Canigó al Parlament, que com és tradició encendrà fogueres a centenars de poblacions durant la revetlla de Sant Joan.

 • 20/06/2015
  Veure vídeo

  20/06/2015

  Punt final a la federació CiU, a "Parlament"
  Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca la ruptura de la federació CiU i la marxa dels seu
  s tres consellers del govern, després de les discrepàncies en el full de ruta entre tots dos partits. A més, la consulta interna duta a terme en les files d'Unió divideix el partit en dos bàndols. El programa també es fa ressò del ple monogràfic sobre la sanitat catalana, en què les retallades i la col·laboració entre els sectors públic i privat han centrat el debat. D'altra banda, es tracta també la negativa del PP a abaixar l'IVA cultural, tot i el suport per part de tots els grups parlamentaris. En l'espai "Qui sóc", el diputat Joan Sardà, del grup CiU, ens parla de la seva llarga experiència com alcalde de la Pobla de Mafumet i dels moments històrics que està vivint el país. El programa es tanca amb un reportatge sobre un dels temes de més actualitat, l'increment de l'IVA cultural i les conseqüències que està patint el sector.

  Punt final a la federació CiU, a "Parlament" Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca la ruptura de la federació CiU i la marxa dels seus tres consellers del govern, després de les discrepàncies en el full de ruta entre tots dos partits. A més, la consulta interna duta a terme en les files d'Unió divideix el partit en dos bàndols. El programa també es fa ressò del ple monogràfic sobre la sanitat catalana, en què les retallades i la col·laboració entre els sectors públic i privat han centrat el debat. D'altra banda, es tracta també la negativa del PP a abaixar l'IVA cultural, tot i el suport per part de tots els grups parlamentaris. En l'espai "Qui sóc", el diputat Joan Sardà, del grup CiU, ens parla de la seva llarga experiència com alcalde de la Pobla de Mafumet i dels moments històrics que està vivint el país. El programa es tanca amb un reportatge sobre un dels temes de més actualitat, l'increment de l'IVA cultural i les conseqüències que està patint el sector.

 • 13/06/2015
  Veure vídeo

  13/06/2015

  La política de pactes municipals, a "Parlament"

  Aquesta setmana, "Parlament" destaca la campanya d'Unió Democràtica al voltant de la preg
  unta sobre la implicació del partit en el procés sobiranista. Aquest diumenge es farà la consulta als militants. D'altra banda, el programa també es fa ressò de la política d'acords i pactes municipals abans que es constitueixin els consistoris aquest cap de setmana. Així mateix, també es destaca la compareixença de Manuel Bustos, exalcalde de Sabadell, davant la comissió sobre el frau per la seva actuació municipal. En l'espai de l'entrevista, Dolors Camats, diputada d'ICV-EUiA, explica la seva visió sobre la política de pactes d'esquerres i valora una possible confluència per al 27-S. El programa tanca amb un reportatge sobre l'exposició "Recuperem la memòria històrica", una mostra de documents recuperats de l'època del Parlament de la Segona República.

  La política de pactes municipals, a "Parlament" Aquesta setmana, "Parlament" destaca la campanya d'Unió Democràtica al voltant de la pregunta sobre la implicació del partit en el procés sobiranista. Aquest diumenge es farà la consulta als militants. D'altra banda, el programa també es fa ressò de la política d'acords i pactes municipals abans que es constitueixin els consistoris aquest cap de setmana. Així mateix, també es destaca la compareixença de Manuel Bustos, exalcalde de Sabadell, davant la comissió sobre el frau per la seva actuació municipal. En l'espai de l'entrevista, Dolors Camats, diputada d'ICV-EUiA, explica la seva visió sobre la política de pactes d'esquerres i valora una possible confluència per al 27-S. El programa tanca amb un reportatge sobre l'exposició "Recuperem la memòria històrica", una mostra de documents recuperats de l'època del Parlament de la Segona República.

 • 06/06/2015
  Veure vídeo

  06/06/2015

  El debat intern d'Unió, a "Parlament"

  Aquesta setmana, "Parlament" destaca la sessió de control al govern i al president de la Generalita
  t on, entre d'altres temes, s'ha parlat del debat intern d'Unió Democràtica al voltant de la seva implicació en el procés sobiranista. Precisament, aquesta qüestió centra l'entrevista que el programa fa al diputat d'UDC Joan Recasens. També es destaca l'aprovació de la llei de Formació Professional, que ha comptat amb un ampli suport dels grups. D'altra banda, continua la comissió contra el frau, aquesta setmana centrada en l'anomenat "cas Pretòria". Per últim, a l'espai "Qui sóc", la diputada d'ICV-EUiA Hortènsia Grau ens parla de la seva trajectòria personal i política.

  El debat intern d'Unió, a "Parlament" Aquesta setmana, "Parlament" destaca la sessió de control al govern i al president de la Generalitat on, entre d'altres temes, s'ha parlat del debat intern d'Unió Democràtica al voltant de la seva implicació en el procés sobiranista. Precisament, aquesta qüestió centra l'entrevista que el programa fa al diputat d'UDC Joan Recasens. També es destaca l'aprovació de la llei de Formació Professional, que ha comptat amb un ampli suport dels grups. D'altra banda, continua la comissió contra el frau, aquesta setmana centrada en l'anomenat "cas Pretòria". Per últim, a l'espai "Qui sóc", la diputada d'ICV-EUiA Hortènsia Grau ens parla de la seva trajectòria personal i política.

 • 30/05/2015
  Veure vídeo

  30/05/2015

  Reaccions post electorals, a "Parlament"

  Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca les reaccions després de les elecci
  ons municipals, que han deixat un mapa polític molt diferent a l'anterior, tant a Catalunya com a Espanya, en què la fragmentació i els pactes esdevindran els protagonistes. El programa també es fa ressò de l'activitat parlamentària després de l'aturada per la campanya electoral, i destaca temes com la prevenció d'incendis forestals, les desigualtats socials i la llei electoral catalana. La pregunta de l'estudiant de la setmana la respon el diputat de la CUP, Quim Arrufat, mentre que l'espai "Qui sóc" està dedicat a Carlos Carrizosa, de Ciutadans. El programa tanca amb un reportatge social que ens porta fins al riu Ebre, on Meritxell Roigé, diputada de CiU, ens presenta el Club de Rem Tortosa.

  Reaccions post electorals, a "Parlament" Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca les reaccions després de les eleccions municipals, que han deixat un mapa polític molt diferent a l'anterior, tant a Catalunya com a Espanya, en què la fragmentació i els pactes esdevindran els protagonistes. El programa també es fa ressò de l'activitat parlamentària després de l'aturada per la campanya electoral, i destaca temes com la prevenció d'incendis forestals, les desigualtats socials i la llei electoral catalana. La pregunta de l'estudiant de la setmana la respon el diputat de la CUP, Quim Arrufat, mentre que l'espai "Qui sóc" està dedicat a Carlos Carrizosa, de Ciutadans. El programa tanca amb un reportatge social que ens porta fins al riu Ebre, on Meritxell Roigé, diputada de CiU, ens presenta el Club de Rem Tortosa.

 • 09/05/2015
  Veure vídeo

  09/05/2015

  L'últim ple abans de les municipals, a "Parlament"

  Aquesta setmana, el programa "Parlament" se centra en l'última sessió de control al pr
  esident i al govern abans de les eleccions municipals, marcada per la notícia que el govern espanyol ha presentat un recurs al TSJC per allargar la preinscripció escolar. L'objectiu és que es pugui triar el castellà com a llengua vehicular a les escoles, en contra del sistema d'immersió lingüística. La llei electoral ha superat el primer tràmit parlamentari, tot i que encara no hi ha prou consens per garantir-ne l'aprovació definitiva. En aquest últim ple, també s'ha aprovat una reforma del reglament del Parlament per adaptar-se a nous criteris de més transparència. D'altra banda, el programa també es fa ressò del futur vot electrònic i dels processos de seguretat electrònica que s'haurien d'implantar amb aquest mecanisme.

  L'últim ple abans de les municipals, a "Parlament" Aquesta setmana, el programa "Parlament" se centra en l'última sessió de control al president i al govern abans de les eleccions municipals, marcada per la notícia que el govern espanyol ha presentat un recurs al TSJC per allargar la preinscripció escolar. L'objectiu és que es pugui triar el castellà com a llengua vehicular a les escoles, en contra del sistema d'immersió lingüística. La llei electoral ha superat el primer tràmit parlamentari, tot i que encara no hi ha prou consens per garantir-ne l'aprovació definitiva. En aquest últim ple, també s'ha aprovat una reforma del reglament del Parlament per adaptar-se a nous criteris de més transparència. D'altra banda, el programa també es fa ressò del futur vot electrònic i dels processos de seguretat electrònica que s'haurien d'implantar amb aquest mecanisme.

 • 02/05/2015
  Veure vídeo

  02/05/2015

  Artur Mas reafirma la data de les eleccions, a "Parlament"

  Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca la sessió de cont
  rol al govern i al president. El debat sorgit arran del conflicte sanitari a Reus i de l'hipotètic consorci sanitari a les Terres de l'Ebre va acabar amb l'acceptació, tant del president com dels grups parlamentaris, d'organitzar un ple monogràfic sobre sanitat. D'altra banda, el president va confirmar que la data de les eleccions plebiscitàries serà el 27 de setembre. L'espai "Qui sóc" està dedicat a Sara Vilà, diputada d'ICV-EUiA, i la pregunta de l'estudiant, aquesta setmana, la respon el diputat de la CUP Quim Arrufat. El reportatge social de la setmana ens porta a Girona, on Carles Puigdemont, diputat de CiU i alcalde del municipi, presenta el Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG).

  Artur Mas reafirma la data de les eleccions, a "Parlament" Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca la sessió de control al govern i al president. El debat sorgit arran del conflicte sanitari a Reus i de l'hipotètic consorci sanitari a les Terres de l'Ebre va acabar amb l'acceptació, tant del president com dels grups parlamentaris, d'organitzar un ple monogràfic sobre sanitat. D'altra banda, el president va confirmar que la data de les eleccions plebiscitàries serà el 27 de setembre. L'espai "Qui sóc" està dedicat a Sara Vilà, diputada d'ICV-EUiA, i la pregunta de l'estudiant, aquesta setmana, la respon el diputat de la CUP Quim Arrufat. El reportatge social de la setmana ens porta a Girona, on Carles Puigdemont, diputat de CiU i alcalde del municipi, presenta el Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG).

 • 25/04/2015
  Veure vídeo

  25/04/2015

  La diada de Sant Jordi i David Fernández, a "Parlament"

  Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca els actes institucio
  nals i culturals amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi. El president de la Generalitat, en el seu discurs institucional, va demanar unitat social i política davant els reptes de futur. D'altra banda, dirigents polítics i líders culturals van participar en la lectura de les cròniques de Ramon Muntaner a l'auditori del Parlament. David Fernández, diputat de la CUP, explica la seva experiència parlamentaria i valora el futur del seu partit polític, així com el procés sobiranista i la seva activitat com a president de la comissió d'investigació contra el frau fiscal. El reportatge social de la setmana ens porta a Moià, on Dionís Guiteras, diputat d'ERC i alcalde del municipi, presenta el Projecte Iris.

  La diada de Sant Jordi i David Fernández, a "Parlament" Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca els actes institucionals i culturals amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi. El president de la Generalitat, en el seu discurs institucional, va demanar unitat social i política davant els reptes de futur. D'altra banda, dirigents polítics i líders culturals van participar en la lectura de les cròniques de Ramon Muntaner a l'auditori del Parlament. David Fernández, diputat de la CUP, explica la seva experiència parlamentaria i valora el futur del seu partit polític, així com el procés sobiranista i la seva activitat com a president de la comissió d'investigació contra el frau fiscal. El reportatge social de la setmana ens porta a Moià, on Dionís Guiteras, diputat d'ERC i alcalde del municipi, presenta el Projecte Iris.

 • 18/04/2015
  Veure vídeo

  18/04/2015

  La sessió de control i les recomanacions literàries dels diputats, a "Parlament"

  Aquesta setmana, el programa "Parlament" se
  centra en l'actualitat política de la cambra. La sessió de control al govern i al president va estar marcada per les recriminacions del PPC al voltant de les suposades vinculacions entre jihadisme i sobiranisme. D'altra banda, continuen les compareixences davant la comissió d'investigació sobre el frau fiscal, aquest cop de José Zaragoza, exdirigent socialista, i del director de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco. Es destaca, també, la ratificació de la llei de la comarca del Moianès, que esdevindrà la quaranta-dosena de Catalunya. El reportatge social de la setmana està dedicat al Rebost Solidari de Caldes del Montbui, on Jordi Solé, diputat d'ERC i alcalde del municipi, ens presenta aquest projecte. Finalment, el programa tanca amb un reportatge especial en què diputats de tots els grups parlamentaris recomanen un llibre en motiu de la pròxima diada de Sant Jordi.

  La sessió de control i les recomanacions literàries dels diputats, a "Parlament" Aquesta setmana, el programa "Parlament" se centra en l'actualitat política de la cambra. La sessió de control al govern i al president va estar marcada per les recriminacions del PPC al voltant de les suposades vinculacions entre jihadisme i sobiranisme. D'altra banda, continuen les compareixences davant la comissió d'investigació sobre el frau fiscal, aquest cop de José Zaragoza, exdirigent socialista, i del director de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco. Es destaca, també, la ratificació de la llei de la comarca del Moianès, que esdevindrà la quaranta-dosena de Catalunya. El reportatge social de la setmana està dedicat al Rebost Solidari de Caldes del Montbui, on Jordi Solé, diputat d'ERC i alcalde del municipi, ens presenta aquest projecte. Finalment, el programa tanca amb un reportatge especial en què diputats de tots els grups parlamentaris recomanen un llibre en motiu de la pròxima diada de Sant Jordi.

 • 11/04/2015
  Veure vídeo

  11/04/2015

  Activitat a la Comissió sobre el Frau Fiscal, a "Parlament"

  Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca l'activitat dins la comissió
  d'investigació sobre el frau i l'evasió fiscal, en què va comparèixer el conseller Felip Puig, es va escoltar, a porta tancada, el CD de La Camarga i on també va comparèixer Alícia Sánchez-Camacho en una sessió dedicada al dinar de La Camarga i a l'agència Método 3. D'altra banda, el programa també destaca l'acord parcial per a una nova llei electoral catalana. L'espai "Qui sóc" ens permetrà conèixer Salvador Milà, diputat d'ICV-EUiA i, per tancar el programa, el reportatge social de la setmana ens porta a Vilafranca del Penedès, on l'alcalde i diputat de CiU, Pere Regull, presenta unes cooperatives del seu municipi.

  Activitat a la Comissió sobre el Frau Fiscal, a "Parlament" Aquesta setmana, el programa "Parlament" destaca l'activitat dins la comissió d'investigació sobre el frau i l'evasió fiscal, en què va comparèixer el conseller Felip Puig, es va escoltar, a porta tancada, el CD de La Camarga i on també va comparèixer Alícia Sánchez-Camacho en una sessió dedicada al dinar de La Camarga i a l'agència Método 3. D'altra banda, el programa també destaca l'acord parcial per a una nova llei electoral catalana. L'espai "Qui sóc" ens permetrà conèixer Salvador Milà, diputat d'ICV-EUiA i, per tancar el programa, el reportatge social de la setmana ens porta a Vilafranca del Penedès, on l'alcalde i diputat de CiU, Pere Regull, presenta unes cooperatives del seu municipi.

 • 28/03/2015
  Veure vídeo

  28/03/2015

  El full de ruta de la CUP, a "Parlament"

  Aquesta setmana, el programa "Parlament" obre amb un record a l'accident d'avió als
  Alps. Respecte l'actualitat política, es destaca l'aprovació del full de ruta de la CUP cap a la independència i la consulta celebrada al Moianès per constituir-se com a una nova comarca. Així mateix, a nivell espanyol, el programa fa ressò dels resultats de les eleccions andaluses, que han donat com a guanyador el PSOE. El reportatge social de la setmana està dedicat a Juli Fernàndez, diputat del grup socialista, que ens porta al Centre Ocupacional Tramuntana de Palafrugell.

  El full de ruta de la CUP, a "Parlament" Aquesta setmana, el programa "Parlament" obre amb un record a l'accident d'avió als Alps. Respecte l'actualitat política, es destaca l'aprovació del full de ruta de la CUP cap a la independència i la consulta celebrada al Moianès per constituir-se com a una nova comarca. Així mateix, a nivell espanyol, el programa fa ressò dels resultats de les eleccions andaluses, que han donat com a guanyador el PSOE. El reportatge social de la setmana està dedicat a Juli Fernàndez, diputat del grup socialista, que ens porta al Centre Ocupacional Tramuntana de Palafrugell.

Anar al contingut