'Origen Catalunya' és un programa que busca els autèntics ambaixadors de Catalunya: els productes fets a casa nostra consumits cada dia per milers de persones que viuen en altres països d'arreu del món.

Viatgem des de l'origen del producte fins el consumidor final que viu a milers de quilòmetres de Catalunya. Posem especial èmfasi a la riquesa gastronòmica i rural catalana seguint l'exportació de productes amb Denominació d'Origen Protegida (SOP) i Indicació Geogràfica Protegida (IGP).

Podem comprovar l'extraordinària adaptació d'alguns dels nostres productes! A Anglaterra fan Baked Beans amb mongetes del ganxet i a Mèxic converteixen els fesols de Santa Pau en puré per a tacos; A la capella de Las Vegas on es va casar l'Elvis Presley brinden amb cava, i a Irlanda una youtuber ha fet famoses les pomes de Girona.

Totes les vivències són gràcies a l'exportació arreu del món de 11 denominacions d'origen de vi, 12 productes amb Denominació d'Origen Protegida, 12 productes amb Indicació Geogràfica Protegida, i d'altres bens venuts a l'exterior com roba, peces de motor, pintura en esprai o suplements alimentaris que posen de manifest la riquesa empresarial catalana.

 

 

Anar al contingut