Dissabte i diumenge, a les 20.25, TV3 emet dos capítols més de la segona temporada "Origen Catalunya", el programa de viatges, dirigit i presentat per la periodista Elisabet Cortiles, que ha fet la volta al món a la recerca dels productes elaborats a casa nostra que es venen a l'estranger, i de les històries de la gent que els consumeix. Dissabte, "Exportar amb alta graduació" (Copenhaguen, Moscou i Sant Petersburg) Elisabet Cortiles comprova la gran varietat de vins i begudes espirituoses que s'exporten a aquests dos països, com la ginebra que destil·la una empresa familiar del Penedès o els vins DO Tarragona i DO Pla de Bages. El programa brindarà fins a caure rodó, però primer caldrà omplir la panxa en una empresa biotecnològica que ofereix als seus empleats menús elaborats amb oli d'oliva amb DOP Les Garrigues. Diumenge, "Fer-se un lloc entre els grans" (Colònia i Munic) En aquest capítol es fa la degustació d'un menú molt complet: una bona paella feta amb arròs del delta de l'Ebre amb DOP acompanyada amb vins del Penedès; de segon, carn de vedella alemanya marinada amb oli verge extra DOP Baix Ebre-Montsià i, per postres, la celebració d'aniversari d'un matrimoni que regalen catànies del Garraf.