Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
La inauguració d'una obra única

"Òpera prima": "La gata perduda", últim capítol abans de l'estrena

El compte enrere s'ha posat en marxa. Els cantaires amateurs han trepitjat l'escenari del Liceu per dur a terme el primer assaig. A més, s'hi incorporen el grup de heavy, el de rumba i el de hip-hop, l'orquesta, i amb ells, arriben els segways... i el caos. Com s'acabarà? Haurà valgut la pena l'esforç de dos anys? L'òpera íntegra es pot veure a la carta

Falta una setmana per a la gran estrena de "La gata perduda" i el capítol comença amb el primer assaig que els cantaires amateurs fan a l'escenari del Liceu. El resultat de l'assaig no és gaire bo. Cinc dies per ordenar el caos.

A partir d'aquí comença una rutina frenètica d'assajos matí i tarda en què les dificultats es van acumulant. El capítol 4 és una bola de petits problemes que va caient i es va fent més i més grossa. El director d'orquestra, el director d'escena i la coordinadora dels cors els van resolent no sense desgast.

S'hi incorporen el grup de heavy, el de rumba i el de hip-hop, la qual cosa converteix els assajos en un guirigall de veus.
Els solistes descobreixen que canten tot el segon acte sobre uns segways, esquivant gent, intentant no caure ni atropellar cap cantaire. Per postres, una de les solistes es lesiona i la seva participació en l'òpera perilla.

Els cors assagen per primera vegada acompanyats de l'orquestra i descobreixen la potència de les seves veus quan van acompanyades d'una massa orquestral formada per més de 70 músics. Però és una orquestra formada per alumnes del Conservatori del Liceu i toquen amb massa potència, cosa que provoca la protesta d'alguns solistes.


El quatre és el més èpic de la sèrie. Els últims quinze minuts estan centrats en la gran estrena de l'òpera: en les arribades dels cantaires, en la catifa vermella, el nus a la gola abans de sortir a l'escenari. Viurem totes aquestes emocions a través del seguiment dels nostres protagonistes: la Mouna, la Joana, l'Arnau... Com s'acabarà? Haurà valgut la pena l'esforç de dos anys?

"La gata perduda" ja es pot veure a TV3 la carta:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut