Anna Simon
Anna Simon

Tercer gala plena de sorpreses

Tercera gala i moltes sorpreses per als seguidors de l'"Oh Happy Day". Conduïda per Anna Simon, la nit va tenir un nivell altíssim. Cada vegada, la Gisela, el Dani i el Peter han de filar més prim per decidir qui nominenTercera gala i moltes sorpreses per als seguidors de l'"Oh Happy Day". Conduïda per Anna Simon, la nit va tenir un nivell altíssim. Cada vegada, la Gisela, el Dani i el Peter han de filar més prim per decidir qui nominen. Vam viure alegries, plors i fins i tot algun ressentiment. Però anem a pams.

Les guanyadores de la nit van ser les Sound Six. Sembla que brillen més en cada actuació. Segurament per això tenen la immunitat per a la pròxima gala. D'altra banda, els Obmud van ser el grup eliminat. El Carles i la Clàudia ho van donar tot, però no n'hi va haver prou per al nostre jurat. Els desitgem molta sort!

Comencem amb el repàs grup a grup!

Henna encetava la gala amb "Somewhere only we know", de Keane, cançó que els va donar la immunitat per a aquesta setmana. Per un problema mèdic, no es van poder quedar tota la gala. Esperem que no sigui res!
 

Les Jukebox s'atrevien a fer "Shout out to my ex", de Little Mix. La seva actitud i presència sobre l'escenari van causar molt bones sensacions. Van aconseguir tres verds del jurat!
 


Friendship Sound van cantar una versió en català de la cançó "Don't give up", de Peter Gabriel. Tot i que no va ser la seva millor actuació, el seu carisma i les seves veus van tornar a convèncer.
 


"Good Time", d'Owl City i Carly Rae Jepsen, va ser la cançó que van interpretar els Obmud. La Clàudia i el Carles van apostar per una festa controlada que no va entusiasmar el jurat. Es van convertir en els primers nominats de la nit.
 


Le Due Donne van deixar de banda el cant líric per una nit. Es van atrevir a fer "Sent My Love", d'Adele. Després de rebatre els seus arguments amb el jurat, la Mar i la Gisela van aconseguir els tres verds.
 


I va arribar el torn dels Loka Linda. Cantaven el seu primer tema en català, "És inútil continuar", de Sau.
 A continuació, els Not Named van versionar el "Respect", d'Aretha Franklin. La Verònica va començar amb molta força. Tot i així, va ser complicat mantenir-la fins al final de l'actuació. El jurat, però, va quedar satisfet i els gironins van aconseguir salvar-se.
 


"Cartes d'orient", de Blaumut, va ser el tema dels Acústic5. Després de tenir nominacions durant les gales anteriors, no podien tornar a fallar. El resultat és sorprenent! Mireu el vídeo i entendreu per què.
 La febre dels anys 70 va tornar a l'escenari de TV3. Els Kundala van interpretar amb encert "Stayin Alive", dels Bee Gees. El jurat, però, no ho va percebre així. Després de deliberar, els va convertir en els segons nominats de la nit.
 "Ningú més que tu", o com deixar tothom sense paraules. Les Sound Six van tancar la nit amb una versió de Pablo Alborán que va deixar muts el Peter, la Gisela i el Dani. Immunitat i molts elogis per a aquest grup de sis noies que no deixa de créixer.
 


Ja ens han deixat tres grups des de l'inici de les gales de l'"Oh Happy Day". Això avança i dissabte que ve només en quedaran vuit. Seguirem gaudint de la seva música a TV3!
Anar al contingut