Oh Happy Day
Oh Happy Day

Obmud torna a la família "Oh Happy Day"

La Clàudia i el Carles van ser els repescats pel jurat en aquesta setena gala del programa. Le Due Donne va interpretar la cançó guanyadora de la nit i va aconseguir, així, la immunitat de cara al programa següentLa Clàudia i el Carles van ser els repescats pel jurat en aquesta setena gala del programa. Le Due Donne va interpretar la cançó guanyadora de la nit i va aconseguir, així, la immunitat de cara al programa següent. De fet, és l'última immunitat de la temporada ja que d'aquí dos programes tenim les semifinals. D'altra banda, les Henna van abandonar el programa després d'haver cantat "Firework". La Gemma i l'Ana van cantar per última vegada a l'"Oh Happy Day".

El Daniel Anglès, la Gisela i el Peter Vives continuen amb el seu complicat paper. I és que ja només queden sis grups i els mínims detalls marquen la diferència entre uns grups i uns altres. Les semifinals queden molt a prop i cap dels grups es vol quedar enrere.

La gala va començar amb "Take me to church", de Hosier. Friendship Sound va interpretar aquest tema amb què van guanyar la immunitat a la gala anterior.
 


Sound Six van començar les actuacions del concurs a ritme de "No t'encantis", de Doctor Prats. Buscaven deixar-se anar una mica, però el jurat va detectar massa correcció en la seva execució. Ho va penalitzar amb un vermell, però la seva eficiència les va salvar amb dos verds posteriors.
 


Després de dues nominacions, els Not Named no en volien una tercera. Van cantar "Feeling Good", de Lauryn Hill. El jurat, però, va veure problemes en la melodia conjunta del grup i, per això, van tornar a ser nominats.
 


A continuació, va ser el torn de les Henna. L'Ana i la Gemma van cantar "Firework", de Katy Perry. El jurat va notar una falta d'energia en la cançó i les Henna es van convertir en les segones nominades de la nit.
 


En la primera actuació després del retorn, els Obmud es van posar el públic a la butxaca. Amb el tema "Vespre", dels Pets, van sorprendre a tothom. També el jurat, que va recompensar l'esforç amb tres verds.
 


Kundala va cantar "O sole mio", de Giovanni Capurro i Eduardo di Capua. Tot i els dubtes del jurat, Kundala va obtenir dos verds per la seva gran versió.
 


L'Alexandra i l'Eric, de Friendship Sound, van cantar "Yhumi", de Pantaleó. Segueix la seva maduresa a passos agegantats.
 


L'últim grup va ser Le Due Donne. Cantant "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman", d'Aretha Franklin, van aconseguir els tres verds i, posteriorment, la immunitat.S'escurça la família! Ja només queden la meitat dels grups amb què vam començar. Qui arribarà a la final? Qui guanyarà? No us perdeu l'"Oh Happy Day" següent!
Anar al contingut