Oh Happy Day
Oh Happy Day

Ja tenim els finalistes de l'"Oh Happy Day"

Dissabte vam viure una de les semifinals més emocionants de la història del programa. La nit ens va descobrir els tres finalistes d'enguany. Les SoundDissabte vam viure una de les semifinals més emocionants de la història del programa. La nit ens va descobrir els tres finalistes d'enguany. Les Sound Six, els Friendship Sound i els Not Named cantaran el proper dissabte per fer-se amb el premi final: una gira per Europa.

El Carles i la Claudia van dir adéu al programa, tot i així, no van deixar de lluitar en cap moment. La decisió del jurat va ser molt complicada!

Els Not Named van obrir la gala amb "No More Tears", de Donna Summer. L'Ariadna, la Verónica, el Dani i el Juan Carlos van tornar a cantar el tema considerat la millor cançó de la setmana passada.

En aquest programa el jurat no va votar en les actuacions. Després d'escoltar la primera cançó de tots els grups, va escollir el primer finalista. I després, d'escoltar-los de nou, van sortir el segon i el tercer finalistes.

Les Sound Six van començar amb "Història repetida", de Propellerheads. Les sis noies de Barcelona van posar el llistó molt alt ja des del inici.
 Els segons en cantar van ser els Obmud amb "Little Talks",de "Of Monsters And Men". El Carles i la Claudia han evolucionat enormement tan dins com fora del programa i, el jurat, va tenir paraules molt boniques per aquests estudiants de l' Institut del Teatre.
 


En tercer torn van aparèixer els Friendship Sound. L'Eric, juntament amb l'Alexandra, van cantar "7 Years Old", de Lukas Graham.
 


Per acabar la primera ronda faltaven els Not Named. Amb "La Platja", del grup La Iaia, van tornar a demostrar la seva consolidació en el programa.
 


Arribats a aquest punt, el jurat havia de decidir el primer finalista. Després de deliberar-ho, van decidir que els primers en passar havien de ser els Friendship Sound.
 


Les Sound Six també van començar la segona ronda amb "Hello", d'Adele. El jurat va gaudir d'un tema a capella, ressaltant la seva gran qualitat com a solistes i la seva gran harmonia grupal.
 


Segon torn per Friendship Sound i "Mai trobaràs", de Sopa de Cabra. L'Alexandra i l'Eric van actuar ja com a finalistes. Els més jovenets del programa van reconèixer les Sound Six com a rivals més perilloses de cara a la final.
 


Els tercers en cantar van ser els Obmud. Amb "Em dius que el nostre amor", versió de Toti Soler, van demostrar de nou la seva gran capacitat de transmetre i emocionar.
 


I els últims en actuar van ser els Not Named. Van cantar "I Want You Back", dels Jackson 5, tema que va causar gran emoció en tots els membres del jurat.
 


En la seva última deliberació el jurat va decidir que Not Named i Sound Six fossin els grups que acompanyessin els Friendship Sound en la final.
 


Així doncs ja tenim el menú preparat de cara a la gran final de l'"Oh Happy Day"? Qui guanyarà? Recordeu que en la final el públic vota en directe!
Anar al contingut