Oh Happy Day
Oh Happy Day

El jurat més "Happy"

Formar part jurat de l'"Oh Happy Day" no és gens fàcil. Cada setmana han de valorar un munt de grups, nominar, decidir qui és queda... A més, a mesura que passen les gales, els petits detalls compten alhora de triar entre un grup i un altreFormar part jurat de l'"Oh Happy Day" no és gens fàcil. Cada setmana han de valorar un munt de grups, nominar, decidir qui és queda... A més, a mesura que passen les gales, els petits detalls compten alhora de triar entre un grup i un altre. Per això estan tan atents!

Després de la gala d'aquest dissabte ja només queden 4 grups. Ens espera una semifinal molt intensa! Però parlem primer de la novena gala: tots els grup viuen amb molta tensió i emoció cadascun dels moments del programa. Per això s'agraeix el contrapunt de l'Ana Simon. En una mateixa nit és capaç de cantar "Duro de pelar" amb els Not Named, aconseguir que l'Èric parli i fins i tot emocionar-se com ningú amb les Sound Six.

La nit va acabar amb una trista notícia: Le Due Donne va abandonar el programa. La Mar, per problemes personals i professionals, va decidir que no volia continuar amb nosaltres. La Gisela ens ho va explicar al plató i es va acomiadar amb "El cant dels ocells".
 


L'altra cara de la moneda van ser els Not Named. Aquest grup de Girona va començar aconseguint la millor cançó a la primera gala, després, van ser nominats 3 vegades. Tot i els entrebancs, han ressorgit amb molta força i arriben a les semifinals amb els ànims ben amunt i l'honor de ser la millor cançó de la nit. Aquesta distinció, però, ja no comporta la immunitat.

La gala la van obrir els Friendship Sound. Van cantar "Cel vull ser", el tema principal de la pel·lícula de Disney, "Brave". El jurat, després d'haver-lo valorat molt seriosament, va decidir salvar-los i vigilar-los de prop a la cançó següent.
 


Els segons a aparèixer van ser els Obmud. El jurat va trobar alguns misteris d'afinació en la seva actuació. És per això que van ser els primers nominats de la nit amb "Shake it out", de Florence i The Machine.
 


A continuació, va ser el torn per a les Sound Six i "Venus", de Shocking Blue. Van començar molt bé, però van tenir uns quants problemes a les tornades de la cançó. Aquest detall els va suposar la primera nominació.
 


Els següents van ser els Not Named amb "Has vist la pluja", un tema de The Creedence, adaptat al català. Segons el jurat, la seva actuació va tenir un bon nivell al final i, per això, vam decidir donar-los els tres verds.
 


Arribats a l'equador de la nit, va ser el moment de sentir les segones actuacions de cada grup. Els primers de repetir van ser els Obmud amb "Vaig aprendre", del musical "El petit príncep".
 

Van reaparèixer els Friendship Sound i van cantar "Love Yourself", un tema de Justin Bieber, molt en la seva línia. Els greus de l'Alexandra van impressionar el jurat així com els falsets de tots dos. Potser per això es van convertir en els primers semifinalistes d'aquesta edició.
 


Els Not Named també van arribar a la semifinal, gràcies a la seva versió de "No more tears", de Donna Summer. Van fer un gran espectacle, motiu pel qual es van convertir en la cançó de la nit.
 


Les Sound Six van cantar "Vestida de nit", una tema de Sílvia Pérez Cruz. Una havanera que van interpretar a la perfecció. Amb totes les veus ben empastades, ens van fer viure una història a través de la música.
 


La gala es va acabar amb una bona notícia: tot i les nominacions, els Obmud i les Sound Six són semifinalistes! No us perdeu qui arriba a la final la setmana que ve!
Anar al contingut