• Oh Happy Day 4-Oh Happy Love
  Veure vídeo

  Oh Happy Day 4-Oh Happy Love

  "Oh Happy Day" tanca la temporada 2017 amb "Oh Happy Love", un programa especial que s'emetrà just abans de Sant Jordi i que està dedicat a repassar les millors cançons d'amor de la història votades pels espectadors del programa. Serà una nit de roses, petons i grans cançons!
  Cançons de totes les èpoques i estils, com "Your Song" (Elton John), "Amor particular" (Lluís Llach), "Wonderwall" (Oasis), "Someone Like You" (Adele), "Crazy Little Thing Called Love" (Queen) o "Boig per tu" (Sau), entre d'altres, formen part d'un rànquing de 30 cançons que anirem repassant durant tot el programa, fins a arribar a la cançó preferida pels espectadors, que ocupa el lloc número 1.
  De les trenta cançons del rànquing, n'escoltarem 9 a l'escenari del programa, cantades per alguns dels millors grups que han concursat a l'"Oh Happy Day", començant pels guanyadors de les tres primeres temporades: Deudeveu ¿reunits especialment per aquesta ocasió-, In Crescendo i el Quartet Mèlt. També hi seran Jarks, Giovinetto, Geriona, Messengers, Les Fourchettes (quartet femení amb excomponents de grups finalistes d'"Oh Happy Day" com Ol'Green i Amarcord) i el duet Loka Linda, que han participat en aquesta última temporada d'"Oh Happy Day".

  "Oh Happy Day" tanca la temporada 2017 amb "Oh Happy Love", un programa especial que s'emetrà just abans de Sant Jordi i que està dedicat a repassar les millors cançons d'amor de la història votades pels espectadors del programa. Serà una nit de roses, petons i grans cançons! Cançons de totes les èpoques i estils, com "Your Song" (Elton John), "Amor particular" (Lluís Llach), "Wonderwall" (Oasis), "Someone Like You" (Adele), "Crazy Little Thing Called Love" (Queen) o "Boig per tu" (Sau), entre d'altres, formen part d'un rànquing de 30 cançons que anirem repassant durant tot el programa, fins a arribar a la cançó preferida pels espectadors, que ocupa el lloc número 1. De les trenta cançons del rànquing, n'escoltarem 9 a l'escenari del programa, cantades per alguns dels millors grups que han concursat a l'"Oh Happy Day", començant pels guanyadors de les tres primeres temporades: Deudeveu ¿reunits especialment per aquesta ocasió-, In Crescendo i el Quartet Mèlt. També hi seran Jarks, Giovinetto, Geriona, Messengers, Les Fourchettes (quartet femení amb excomponents de grups finalistes d'"Oh Happy Day" com Ol'Green i Amarcord) i el duet Loka Linda, que han participat en aquesta última temporada d'"Oh Happy Day".

 • Oh Happy Day 4-Resum
  Veure vídeo

 • Gala final d'"Oh Happy Day"
  Veure vídeo

  Gala final d'"Oh Happy Day"

  "Oh Happy Day" remata la temporada amb la gran final en directe, en què els tres finalistes -Sound Six, Friendship Sound i Not Named- interpreten dues cançons cadascun. La resta de participants d'aquesta edició 2017 d'"OHD" -Sotavent, 4Gami, Acústic5, Henna, Loka Linda, Jukebox, Kundala i Obmud- també seran presents a la gala, en què interpretaran una cançó cadascun.
  Com a les finals anteriors, aquesta nit el jurat no decideix: és el públic amb els seus vots qui triarà el guanyador d'"OHD". Enguany, les votacions es faran via web (tv3.cat/happy), Twitter (@happyTV3) i Facebook (facebook.com/ohhappydaytv3).
  No es podrà votar fins que comenci el programa i s'expliqui per pantalla la mecànica de la votació. Com a gran novetat, la votació tindrà dues voltes: a la primera, el públic podrà votar entre els tres finalistes. A mig programa, revelarem quin ha sigut, fins aquell moment, el grup menys votat. El tercer classificat caurà de la lluita per la final, les votacions es tornaran a posar a zero i començarà una segona volta de votacions. Al final del programa sabrem qui és el guanyador de l'"OHD" 2017, que tindrà com a premi una gira per Europa que passarà per Malta, Grècia i Croàcia.
  A més d'Anna Simon i el jurat del programa, format per Gisela, Peter Vives i Daniel Anglès, també tindrem Marc Giró ("Divendres"), que conduirà les entrevistes i les actualitzacions dels percentatges de les votacions des del plató 2. Per allà passaran tots els participants d'aquesta temporada d'"OHD", així com els professors que els han ajudat cada setmana en els assajos, Michèle Alderete (professora de cant) i Alfons Nieto (professor d'interpretació).
  L'espectacularitat, la tensió i les sorpreses estan assegurades en una nit llarga, emocionant i plena de grans actuacions. I, no ho oblidem, el jurat i l'Anna Simon hauran de complir la promesa que van fer a la semifinal: hauran de cantar tots plegats una cançó!

  "Oh Happy Day" remata la temporada amb la gran final en directe, en què els tres finalistes -Sound Six, Friendship Sound i Not Named- interpreten dues cançons cadascun. La resta de participants d'aquesta edició 2017 d'"OHD" -Sotavent, 4Gami, Acústic5, Henna, Loka Linda, Jukebox, Kundala i Obmud- també seran presents a la gala, en què interpretaran una cançó cadascun. Com a les finals anteriors, aquesta nit el jurat no decideix: és el públic amb els seus vots qui triarà el guanyador d'"OHD". Enguany, les votacions es faran via web (tv3.cat/happy), Twitter (@happyTV3) i Facebook (facebook.com/ohhappydaytv3). No es podrà votar fins que comenci el programa i s'expliqui per pantalla la mecànica de la votació. Com a gran novetat, la votació tindrà dues voltes: a la primera, el públic podrà votar entre els tres finalistes. A mig programa, revelarem quin ha sigut, fins aquell moment, el grup menys votat. El tercer classificat caurà de la lluita per la final, les votacions es tornaran a posar a zero i començarà una segona volta de votacions. Al final del programa sabrem qui és el guanyador de l'"OHD" 2017, que tindrà com a premi una gira per Europa que passarà per Malta, Grècia i Croàcia. A més d'Anna Simon i el jurat del programa, format per Gisela, Peter Vives i Daniel Anglès, també tindrem Marc Giró ("Divendres"), que conduirà les entrevistes i les actualitzacions dels percentatges de les votacions des del plató 2. Per allà passaran tots els participants d'aquesta temporada d'"OHD", així com els professors que els han ajudat cada setmana en els assajos, Michèle Alderete (professora de cant) i Alfons Nieto (professor d'interpretació). L'espectacularitat, la tensió i les sorpreses estan assegurades en una nit llarga, emocionant i plena de grans actuacions. I, no ho oblidem, el jurat i l'Anna Simon hauran de complir la promesa que van fer a la semifinal: hauran de cantar tots plegats una cançó!

 • Moments OHD
  Veure vídeo

  Moments OHD

 • Oh Happy Day 4-Gala 10 (semifinal)
  Veure vídeo

  Oh Happy Day 4-Gala 10 (semifinal)

  Not Named, Friendship Sound, Obmud i Sound Six seran els quatre grups que lluitaran per arribar a la gran final d'"Oh Happy Day" 2017. Com en les anteriors edicions, la final serà en directe i serà el públic amb els seus vots el que decidirà el guanyador. Abans, els quatre semifinalistes hauran de cantar dues cançons cadascun per convèncer l'exigent jurat del programa -format per Gisela, Peter Vives i Daniel Anglès- que mereixen arribar a la final. Al llarg d'aquesta emocionant semifinal, no només podrem veure grans actuacions, sinó també com els grups s'ajuden entre ells per superar les mancances i les pors escèniques. Veurem, per exemple, com Obmud ajuda Friendship Sound a actuar amb més confiança a l'escenari, mentre Friendship Sound ensenyarà a Obmud com emocionar amb la veu. Not Named tindrà feina ja que obre amb la millor cançó de la nit de la setmana passada ("No More Tears", el duet de Barbara Streisand i Donna Summer) i ha de cantar dues cançons més. En un divertit vídeo, descobrirem com l'Ariadna, la Verònica i en Juan Carlos defineixen el quart membre del grup, en Dani, el més extravertit i rialler del quartet.
  Sound Six també intercanviarà experiències amb Not Named i s'haurà d'enfrontar amb el repte de cantar dues cançons molt diferents: "Història repetida" (versió en català de "History Repeating", de Shirley Bassey & Propellerheads) i "Hello", el "hit" d'Adele en versió "a cappella".
  Després de la primera ronda d'actuacions, sabrem quin és el grup triat pel jurat per convertir-se en el primer finalista del concurs. I al final del programa, sabrem quins altres dos grups arriben a la final i quin és el quart classificat, que malauradament ja no competirà a l'últim programa.

  Not Named, Friendship Sound, Obmud i Sound Six seran els quatre grups que lluitaran per arribar a la gran final d'"Oh Happy Day" 2017. Com en les anteriors edicions, la final serà en directe i serà el públic amb els seus vots el que decidirà el guanyador. Abans, els quatre semifinalistes hauran de cantar dues cançons cadascun per convèncer l'exigent jurat del programa -format per Gisela, Peter Vives i Daniel Anglès- que mereixen arribar a la final. Al llarg d'aquesta emocionant semifinal, no només podrem veure grans actuacions, sinó també com els grups s'ajuden entre ells per superar les mancances i les pors escèniques. Veurem, per exemple, com Obmud ajuda Friendship Sound a actuar amb més confiança a l'escenari, mentre Friendship Sound ensenyarà a Obmud com emocionar amb la veu. Not Named tindrà feina ja que obre amb la millor cançó de la nit de la setmana passada ("No More Tears", el duet de Barbara Streisand i Donna Summer) i ha de cantar dues cançons més. En un divertit vídeo, descobrirem com l'Ariadna, la Verònica i en Juan Carlos defineixen el quart membre del grup, en Dani, el més extravertit i rialler del quartet. Sound Six també intercanviarà experiències amb Not Named i s'haurà d'enfrontar amb el repte de cantar dues cançons molt diferents: "Història repetida" (versió en català de "History Repeating", de Shirley Bassey & Propellerheads) i "Hello", el "hit" d'Adele en versió "a cappella". Després de la primera ronda d'actuacions, sabrem quin és el grup triat pel jurat per convertir-se en el primer finalista del concurs. I al final del programa, sabrem quins altres dos grups arriben a la final i quin és el quart classificat, que malauradament ja no competirà a l'últim programa.

 • Moments OHD: Cançons populars i tradicionals
  Veure vídeo

  Moments OHD: Cançons populars i tradicionals

  I ara us proposem que seguiu gaudint de les actuacions més happy amb aquesta selecció de cançons populars i tradicionals.
  Vaja, la música que ens ha acompanyat durant tota la vida versionada pels grups de les 3 temporades anteriors de l'"Oh happy Day"!

  I ara us proposem que seguiu gaudint de les actuacions més happy amb aquesta selecció de cançons populars i tradicionals. Vaja, la música que ens ha acompanyat durant tota la vida versionada pels grups de les 3 temporades anteriors de l'"Oh happy Day"!

 • Oh Happy Day - Gala 9
  Veure vídeo

  Oh Happy Day - Gala 9

  Aquest dissabte a la nit "Oh Happy Day" ve carregat d'emoció, sorpreses inesperades i grans actuacions. Els 5 grups que han arribat fins aquí faran dues cançons cadascun. El jurat les valorarà totes dues, i al final del programa sabrem quins són els 4 semifinalistes d'aquesta quarta temporada.
  Serà una novena gala intensa, on les Sound Six, guanyadores de la millor cançó a la gala anterior, obriran la gala amb la seva apoteòsica interpretació del "Bang Bang" de Jesse J i hauran d'interpretar dues cançons més de concurs. El nivell competitiu està molt alt i veurem com afronten els grups aquest nou repte. Falten només dues setmanes per a la gran final en directe (dissabte 8 d'abril) on serà el públic amb els seus vots qui decidirà el guanyador del concurs, que veurà els seus esforços recompensats amb una gira europea.

  Aquest dissabte a la nit "Oh Happy Day" ve carregat d'emoció, sorpreses inesperades i grans actuacions. Els 5 grups que han arribat fins aquí faran dues cançons cadascun. El jurat les valorarà totes dues, i al final del programa sabrem quins són els 4 semifinalistes d'aquesta quarta temporada. Serà una novena gala intensa, on les Sound Six, guanyadores de la millor cançó a la gala anterior, obriran la gala amb la seva apoteòsica interpretació del "Bang Bang" de Jesse J i hauran d'interpretar dues cançons més de concurs. El nivell competitiu està molt alt i veurem com afronten els grups aquest nou repte. Falten només dues setmanes per a la gran final en directe (dissabte 8 d'abril) on serà el públic amb els seus vots qui decidirà el guanyador del concurs, que veurà els seus esforços recompensats amb una gira europea.

 • Moments OHD
  Veure vídeo

  Moments OHD

 • Oh Happy Day - Gala 8
  Veure vídeo

  Oh Happy Day - Gala 8

  La competició està més ajustada que mai, estem a la vuitena gala, a només una setmana de conèixer el Top 5 de concursants, a dues setmanes de la semifinal i a tres de la final.... Quin serà el grup que guanyarà "Oh Happy Day" i anirà de gira europea? Ara mateix, la cosa està entre sis participants: Le Due Donne, guanyadores la setmana passada de la Millor Cançó de la nit, que obriran el programa amb "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman" i, més tard, cantaran "Angie", dels Rolling Stones, amb una merescuda immunitat. A partir d'aquesta setmana, la immunitat desapareix i la tensió augmenta...
  Sound Six buscaran l'electricitat que demana el jurat a l'explosiva "Bang Bang", de Jesse J. Els Obmud, grup repescat la setmana passada. També els toca peça moguda, "Raise Your Glass", de Pink. En canvi, als Not Named, que porten tres nominacions seguides, els toca trencar la mala ratxa, veurem si ho aconsegueixen amb "I don't wanna live forever", la cançó de Taylor Swift per a la banda sonora de "50 ombres més fosques".
  Kundala lluiran harmonies vocals amb "We Are Golden", de Mika, i Friendship Sound ho donaran tot amb la balada "Stay with me", de Sam Smith, l'actual rei del soul-pop britànic.
  Serà una nit intensa on el nostre jurat, format per Peter Vives, Gisela i Daniel Anglès, ho tindrà difícil per triar. Sort que la nostra presentadora, l'Anna Simon, posarà la dosi d'humor necessària per endolcir la nit.

  La competició està més ajustada que mai, estem a la vuitena gala, a només una setmana de conèixer el Top 5 de concursants, a dues setmanes de la semifinal i a tres de la final.... Quin serà el grup que guanyarà "Oh Happy Day" i anirà de gira europea? Ara mateix, la cosa està entre sis participants: Le Due Donne, guanyadores la setmana passada de la Millor Cançó de la nit, que obriran el programa amb "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman" i, més tard, cantaran "Angie", dels Rolling Stones, amb una merescuda immunitat. A partir d'aquesta setmana, la immunitat desapareix i la tensió augmenta... Sound Six buscaran l'electricitat que demana el jurat a l'explosiva "Bang Bang", de Jesse J. Els Obmud, grup repescat la setmana passada. També els toca peça moguda, "Raise Your Glass", de Pink. En canvi, als Not Named, que porten tres nominacions seguides, els toca trencar la mala ratxa, veurem si ho aconsegueixen amb "I don't wanna live forever", la cançó de Taylor Swift per a la banda sonora de "50 ombres més fosques". Kundala lluiran harmonies vocals amb "We Are Golden", de Mika, i Friendship Sound ho donaran tot amb la balada "Stay with me", de Sam Smith, l'actual rei del soul-pop britànic. Serà una nit intensa on el nostre jurat, format per Peter Vives, Gisela i Daniel Anglès, ho tindrà difícil per triar. Sort que la nostra presentadora, l'Anna Simon, posarà la dosi d'humor necessària per endolcir la nit.

 • Moments OHD: actuacions especials
  Veure vídeo

  Moments OHD: actuacions especials

  A més dels concursants, per l'escenari de l'Oh Happy Day han desfilat molts convidats. Veurem les actuacions especials de les temporades anteriors, amb la presència de Marc Parrot, Joan Colomo, Dagoll Dagom, Àngel Llàcer i Manu Guix, Obeses, els Pets, Lax'n'Busto, Sister Act, Sonrisas y Lágrimas....

  A més dels concursants, per l'escenari de l'Oh Happy Day han desfilat molts convidats. Veurem les actuacions especials de les temporades anteriors, amb la presència de Marc Parrot, Joan Colomo, Dagoll Dagom, Àngel Llàcer i Manu Guix, Obeses, els Pets, Lax'n'Busto, Sister Act, Sonrisas y Lágrimas....

 • Oh Happy Day - Gala 7
  Veure vídeo

  Oh Happy Day - Gala 7

  Arribem a la setena gala de la temporada, que s'obrirà amb la solució de l'enigma que el jurat va plantejar al final del programa anterior: quin serà el grup repescat? El jurat ha decidit donar una segona oportunitat a un dels grups eliminats a les gales anteriors. Sotavent, 4Gami, Acústic5, Jukebox o Loka Linda... només un d'ells serà el que gaudirà d'una nova opció per continuar en el concurs.
  Friendship Sound, guanyadors de la Millor Cançó de la nit la setmana passada, obriran el programa amb la seva emotiva versió de "Take Me to Church" de Hozier. Les Sound Six canvien radicalment d'estil i s'atreveixen a cantar el mestís "No t'encantis" dels Doctor Prats. Les Henna han d'arribar molt amunt amb el "Fireworks" de Katy Perry , els Kundala menjaran pizza napolitana abans d'atacar el clàssic "O Sole Mio" i le Due Donne nedaran entre taurons abans de cantar un clàssic del Soul, "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman". Friendship Sound, que avui són immunes, cantaran també "Yhumi", dels Pantaleó, i els Not Named posaran al dia el "Feeling Good" de Nina Simone.

  Arribem a la setena gala de la temporada, que s'obrirà amb la solució de l'enigma que el jurat va plantejar al final del programa anterior: quin serà el grup repescat? El jurat ha decidit donar una segona oportunitat a un dels grups eliminats a les gales anteriors. Sotavent, 4Gami, Acústic5, Jukebox o Loka Linda... només un d'ells serà el que gaudirà d'una nova opció per continuar en el concurs. Friendship Sound, guanyadors de la Millor Cançó de la nit la setmana passada, obriran el programa amb la seva emotiva versió de "Take Me to Church" de Hozier. Les Sound Six canvien radicalment d'estil i s'atreveixen a cantar el mestís "No t'encantis" dels Doctor Prats. Les Henna han d'arribar molt amunt amb el "Fireworks" de Katy Perry , els Kundala menjaran pizza napolitana abans d'atacar el clàssic "O Sole Mio" i le Due Donne nedaran entre taurons abans de cantar un clàssic del Soul, "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman". Friendship Sound, que avui són immunes, cantaran també "Yhumi", dels Pantaleó, i els Not Named posaran al dia el "Feeling Good" de Nina Simone.

 • Moments OHD: cançons gòspel, soul i funky
  Veure vídeo

  Moments OHD: cançons gòspel, soul i funky

  Moments Oh Happy Day porta aquesta setmana una selecció de cançons Gòspel, Soul i Funky de les tres temporades anteriors.

  Moments Oh Happy Day porta aquesta setmana una selecció de cançons Gòspel, Soul i Funky de les tres temporades anteriors.

 • Oh Happy Day - Gala 6
  Veure vídeo

  Oh Happy Day - Gala 6

  Som ja a la sisena gala del concurs. Ja han caigut cinc grups i el jurat ho té cada vegada més difícil per jutjar les actuacions dels participants. El programa l'obriran Le Due Donne, que van guanyar la setmana passada el premi a la millor cançó de la nit amb l'ària "Un bel di vedremo". Els Kundala han rebut una visita molt especial durant l' assaig: la d'Els Amics de les Arts, que acaben de publicar el seu nou CD "Un estrany poder". La presència d'Els Amics de les Arts anirà molt bé als Kundala, ja que aquesta setmana han de cantar la cançó d'aquest grup que està sonant pertot arreu, "El seu gran hit".
  Aquesta setmana, les Henna interpretaran dues cançons per posar-se al dia amb la resta de grups, ja que van faltar a dos programes. Això significa que tenen dues oportunitats per brillar... o per ser nominades.
  Els Not Named cantaran un altre gran èxit de la música en català, "Compta amb mi" dels Txarango, i el duet Friendship Sound aborda la cançó més adulta i profunda de les que han cantat fins ara, "Take Me To Church" de Hozier.
  Les Sound Six tornen a tenir número ballable amb "Can't Stop The Feeling" de Justin Timberlake, i Le Due Donne veurem si es mouen o no amb "Amado mio", que va popularitzar Rita Hayworth a la pel·lícula "Gilda".
  Tancaran el programa les Jukebox, que han fet el seu assaig a la Seu Vella de Lleida per preparar una cançó de màxima emotivitat: l'"Al·leluia" de Leonard Cohen.
  Al web del programa (www.tv3.cat/happy) segueix oberta la votació per trobar la millor cançó d'amor de la història. Amb el rànquing que generi la votació, es farà un programa especial que s'emetrà el dissabte abans de Sant Jordi.

  Som ja a la sisena gala del concurs. Ja han caigut cinc grups i el jurat ho té cada vegada més difícil per jutjar les actuacions dels participants. El programa l'obriran Le Due Donne, que van guanyar la setmana passada el premi a la millor cançó de la nit amb l'ària "Un bel di vedremo". Els Kundala han rebut una visita molt especial durant l' assaig: la d'Els Amics de les Arts, que acaben de publicar el seu nou CD "Un estrany poder". La presència d'Els Amics de les Arts anirà molt bé als Kundala, ja que aquesta setmana han de cantar la cançó d'aquest grup que està sonant pertot arreu, "El seu gran hit". Aquesta setmana, les Henna interpretaran dues cançons per posar-se al dia amb la resta de grups, ja que van faltar a dos programes. Això significa que tenen dues oportunitats per brillar... o per ser nominades. Els Not Named cantaran un altre gran èxit de la música en català, "Compta amb mi" dels Txarango, i el duet Friendship Sound aborda la cançó més adulta i profunda de les que han cantat fins ara, "Take Me To Church" de Hozier. Les Sound Six tornen a tenir número ballable amb "Can't Stop The Feeling" de Justin Timberlake, i Le Due Donne veurem si es mouen o no amb "Amado mio", que va popularitzar Rita Hayworth a la pel·lícula "Gilda". Tancaran el programa les Jukebox, que han fet el seu assaig a la Seu Vella de Lleida per preparar una cançó de màxima emotivitat: l'"Al·leluia" de Leonard Cohen. Al web del programa (www.tv3.cat/happy) segueix oberta la votació per trobar la millor cançó d'amor de la història. Amb el rànquing que generi la votació, es farà un programa especial que s'emetrà el dissabte abans de Sant Jordi.

 • Moments OHD: cançons de pel·lícula
  Veure vídeo

  Moments OHD: cançons de pel·lícula

  Programa que recull les millors actuacions de les 3 temporades anteriors del programa. Avui dedicat a actuacions amb música de pel·lícules i musicals.

  Programa que recull les millors actuacions de les 3 temporades anteriors del programa. Avui dedicat a actuacions amb música de pel·lícules i musicals.

 • Oh Happy Day 4-Gala 5
  Veure vídeo

  Oh Happy Day 4-Gala 5

  Abans que diumenge a la matinada s'entreguin els Oscars a Hollywood, "Oh Happy Day" posa la catifa vermella per rebre els 8 grups que segueixen al concurs. Aquest dissabte, interpretaran cançons famoses de cinema de totes les èpoques i gèneres: des del "Goldeneye" de James Bond fins a "Grease", "Reservoir Dogs", "Robin Hood", "Frozen" o la pel·lícula que es pot endur més estatuetes diumenge, "La La land".
  En aquest programa tornen al concurs les Henna. El duet femení ha superat els problemes mèdics i veurem què els demanarà el jurat per posar-se al nivell de feina dels seus companys després de dues setmanes d'absència.
  El programa l'obriran les Sound Six amb "Els Angels", versió en català de l'èxit de Robbie Williams. Les Sound Six han aconseguit un rècord mai vist abans a OHD, aconseguint la immunitat durant dues setmanes consecutives.
  Veurem, doncs, quin serà el grup que haurà d'abandonar el concurs al final del programa, tot està en mans del jurat format per Gisela, Peter Vives i Daniel Anglès.
  També aquest dissabte s'obre al web, Twitter i Facebook del programa una votació per saber quina és la millor cançó d'amor de tots els temps per als nostres espectadors. A partir d'aquesta votació, s'elaborarà un rànquing que servirà com a base d'un programa especial que s'emetrà al final de la temporada.

  Abans que diumenge a la matinada s'entreguin els Oscars a Hollywood, "Oh Happy Day" posa la catifa vermella per rebre els 8 grups que segueixen al concurs. Aquest dissabte, interpretaran cançons famoses de cinema de totes les èpoques i gèneres: des del "Goldeneye" de James Bond fins a "Grease", "Reservoir Dogs", "Robin Hood", "Frozen" o la pel·lícula que es pot endur més estatuetes diumenge, "La La land". En aquest programa tornen al concurs les Henna. El duet femení ha superat els problemes mèdics i veurem què els demanarà el jurat per posar-se al nivell de feina dels seus companys després de dues setmanes d'absència. El programa l'obriran les Sound Six amb "Els Angels", versió en català de l'èxit de Robbie Williams. Les Sound Six han aconseguit un rècord mai vist abans a OHD, aconseguint la immunitat durant dues setmanes consecutives. Veurem, doncs, quin serà el grup que haurà d'abandonar el concurs al final del programa, tot està en mans del jurat format per Gisela, Peter Vives i Daniel Anglès. També aquest dissabte s'obre al web, Twitter i Facebook del programa una votació per saber quina és la millor cançó d'amor de tots els temps per als nostres espectadors. A partir d'aquesta votació, s'elaborarà un rànquing que servirà com a base d'un programa especial que s'emetrà al final de la temporada.

Anar al contingut