Mònica Terribas i Jordi Basté comparteixen la vida amb cent persones a "Nexes"
Un programa dirigit i presentat per Mònica Terribas i Jordi Basté en què cent persones responen preguntes que tots ens hem fet alguna vegada i que no ens hem atrevit a respondre en públic
Mònica Terribas i Jordi Basté comparteixen la vida amb cent persones a "Nexes"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El nou "talk show" de TV3

Mònica Terribas i Jordi Basté comparteixen la vida amb cent persones a "Nexes"

Un programa dirigit i presentat per Mònica Terribas i Jordi Basté en què cent persones responen preguntes que tots ens hem fet alguna vegada i que no ens hem atrevit a respondre en públic

TEMA:
Televisió

Què tenen en comú Mònica Terribas i Jordi Basté? La vida, com tothom; una vida on prenem decisions a casa, a la feina i en els entorns que compartim. Aquest és el punt de partida de "Nexes", el programa en què aquests dos periodistes i cent persones més compartiran la seva vida i les seves experiències. Terribas i Basté preguntaran i descobriran les vivències de persones anònimes, que faran un pas endavant per compartir-les amb l'audiència de TV3. Serà en directe, al plató de "Nexes" (#NexesTV3) de la Fira de Barcelona, a distància i amb seguretat, seguint totes les recomanacions sanitàries actuals, però amb franquesa i donant la cara, responent preguntes que potser fins ara només s'havien fet en la intimitat: hi participaran cent persones valentes que les respondran en públic.

El programa

"Nexes" se centrarà en un tema d'interès social a través de les històries i les experiències viscudes per aquestes cent persones. L'objectiu és mostrar una visió renovada de la societat catalana, en tota la seva diversitat i complexitat.

Hi haurà un centenar de vides en un mateix espai. Persones a distància les unes de les altres però amb nexes de proximitat, que compartiran vivències relacionades amb un verb. I és que els verbs ens situen en l'acció: quan declinem els verbs, descobrim la vida. "Nexes" serà el calidoscopi de les vides que tenim a la vora i que compartim, que seran escoltades per respondre la pregunta: qui som?

No és un programa per debatre què pensem, sinó per explicar-nos a nosaltres mateixos què fem. Perquè som el que fem, el que compartim, i això és el que genera vincles i ens identifica com a persones, amb els nostres errors i encerts, les nostres debilitats i fortaleses. Durant el programa, comprovarem que compartim més experiències de les que ens pensem, per diferents que ens creguem que som. És per això que dos periodistes tan diferents com Mònica Terribas iJordi Basté s'han aliat en aquest projecte: des del respecte professional, la passió per la comunicació, l'amistat i la complicitat que comparteixen des de fa anys, també es posaran davant del mirall de la seva vida.

"Nexes" s'estrena amb el verb "compartir". Compartir és viure. O almenys això diem molts. La Mònica Terribas i el Jordi Basté preguntaran com i què compartim a les 100 persones que ompliran el rusc. Compartim el mòbil amb la parella? I els diners? Compartiríem casa nostra amb algú que ho necessités? Compartim taula amb desconeguts o preferim no fer-ho? Compartiríem en vida un òrgan si algú estimat el necessités? I la parella? La compartiries? Aquestes i moltes altres preguntes plantejarem obertament a totes les persones participants en el programa i a partir de les seves respostes descobrirem un munt de vivències diferents. Així que, compartir o no? Aquesta és la qüestió del primer programa de "Nexes".

Els presentadors

Mònica Terribas va començar la seva carrera professional als informatius de la desapareguda Cadena 13, i al cap de poc temps es va incorporar a la redacció de diversos programes de TV3 sota el mestratge de Joaquim Maria Puyal. Entre altres, va participar en "La vida en un xip", "Tres pics i repicó", "Un tomb per la vida" i "La nit al dia", que va deixar per assumir la direcció de TV3. Després va ser consellera delegada i editora del diari "Ara" fins que va passar a dirigir i presentar "El matí de Catalunya Ràdio", des del setembre del 2013 fins al juny del 2020.

Jordi Basté va començar la seva carrera professional a Catalunya Ràdio, emissora on va treballar durant 22 anys i el va portar a col·laborar amb les retransmissions de futbol de Joaquim Maria Puyal i a presentar programes com "No ho diguis a ningú". A Televisió de Catalunya, ha passat pels programes "Gol a gol", "Basquetmania", "Fora de sèrie" i "No pot ser!". Des del 2008, dirigeix i presenta el magazín diari "El Món a RAC1".

ARXIVAT A:
Televisió

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut