El programa sobre animals més surrealista

Els comportaments animals que més han impactat els presentadors de "Natura sàvia"

És un programa sobre animals, però no és el típic documental que serveix per fer la migdiada. "Natura sàvia" compta amb un naturalista de veritat, Jaume Sañé, i tres més d'estar per casa: en Peyu, Albert Pla i Quimi Portet.
"Natura sàvia"

"Natura sàvia", segons va explicar en Peyu a la presentació a la premsa, busca fer arribar la fauna autòctona a tothom, i de manera divertida. D'ell és la idea original del programa. Com se li va acudir? 

 

I com va entabanar en Peyu, l'Albert Pla i el Quimi Portet perquè l'acompanyessin en aquesta aventura? Doncs per molt inversemblant que sembli, amb un plat de macarrons gratinats. "Acceptables", segon el Quimi Portet. La realitat és que en Peyu coneixia el Quimi, i li semblava que podia ser una persona que divagués i filosofés amb gràcia sobre els animals. I li va demanar que enredés l'Albert Pla. I d'aquí sorgeix "Natura sàvia". 

El Quimi Portet diu que quan va rebre la trucada d'en Peyu, va trobar la proposta "molt agosarada", però com que també havien d'engrescar l'Albert, no s'hi va poder negar. Segons Portet, l'amistat i la bona relació entre ells s'aprofita, i es traspua, al programa.

Li demanem per un comportament animal, però com que els humans també són animals, ell destaca un detall que ha vist en el Peyu i el Jaume Sañé com el que més l'ha sobtat. 

"Natura sàvia" s'emet els dilluns, a partir de les 23.00, a TV3.

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut