• Més 324 - 05/12/2022
  Veure vídeo

  Més 324 - 05/12/2022

  Avui, al "Més 324", informem del primer dia de les tres jornades de mobilitzacions i vagues per protestar contra la repressió del règim a l'Iran. Abordem que per afegir pressió, els països occidentals volen forçar Rússia a vendre el seu petroli per sota del valor del mercat, a qualsevol punt del planeta. Analitzem la petició de Donald Trump per derogar la Constitució nord-americana perquè diu que hi va haver frau electoral el 2020, l'any de les presidencials que va perdre. Entrevistem Rosi Braidotti, filòsofa i autora del llibre "Feminisme posthumà"; Antoni Trasobares, doctor en gestió i economia forestal i director del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya; i Laura Mas, periodista i escriptora del llibre "Olimpia".
  Els tertulians d'avui són Joan Queralt, Eva Comas i Jordi Palou-Loverdos.

  Avui, al "Més 324", informem del primer dia de les tres jornades de mobilitzacions i vagues per protestar contra la repressió del règim a l'Iran. Abordem que per afegir pressió, els països occidentals volen forçar Rússia a vendre el seu petroli per sota del valor del mercat, a qualsevol punt del planeta. Analitzem la petició de Donald Trump per derogar la Constitució nord-americana perquè diu que hi va haver frau electoral el 2020, l'any de les presidencials que va perdre. Entrevistem Rosi Braidotti, filòsofa i autora del llibre "Feminisme posthumà"; Antoni Trasobares, doctor en gestió i economia forestal i director del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya; i Laura Mas, periodista i escriptora del llibre "Olimpia". Els tertulians d'avui són Joan Queralt, Eva Comas i Jordi Palou-Loverdos.

 • Més 324 - 02/12/2022
  Veure vídeo

  Més 324 - 02/12/2022

  Avui, al "Més 324", informem que l'endemà de les cartes explosives detectades a Espanya, ambaixades i consolats ucraïnesos de capitals europees han rebut paquets ensangonats amb parts d'animals. Mentrestant, Brussel·les proposa castigar amb multes i presó qui se salti les sancions contra Rússia. Abordem que els Mossos d'Esquadra seguiran utilitzant projectils de foam, però retiraran els que provoquen més lesions, i deixaran de fer dispersions de manifestants amb furgonetes. Aquests són alguns dels canvis en el model policial aprovats al Parlament, i que no convencen les entitats de defensa dels drets humans. I analitzem que l'atur del mes de novembre ha augmentat lleugerament a Catalunya, però es manté per sota del que hi havia fa un any. El repunt es concentra bàsicament al sector serveis, sobretot per les activitats relacionades amb el turisme, que ja havien tancat la temporada d'estiu i algunes encara no han començat la d'hivern.
  Entrevistem Josep Costa, exvicepresident del Parlament; Josep Gifreu, periodista, assagista, catedràtic emèrit de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra i autor de la crònica-assaig "Ucraïna, la guerra pel relat"; Carme Martí, escriptora i autora d'"Els núvols"; i Ferran Gran, cardiòleg pediàtric de l'Hospital Vall d'Hebron.
  Els tertulians d'avui són Marta Alòs, Manuel Manonelles, Anna Simó i Josep Lluís Martí.

  Avui, al "Més 324", informem que l'endemà de les cartes explosives detectades a Espanya, ambaixades i consolats ucraïnesos de capitals europees han rebut paquets ensangonats amb parts d'animals. Mentrestant, Brussel·les proposa castigar amb multes i presó qui se salti les sancions contra Rússia. Abordem que els Mossos d'Esquadra seguiran utilitzant projectils de foam, però retiraran els que provoquen més lesions, i deixaran de fer dispersions de manifestants amb furgonetes. Aquests són alguns dels canvis en el model policial aprovats al Parlament, i que no convencen les entitats de defensa dels drets humans. I analitzem que l'atur del mes de novembre ha augmentat lleugerament a Catalunya, però es manté per sota del que hi havia fa un any. El repunt es concentra bàsicament al sector serveis, sobretot per les activitats relacionades amb el turisme, que ja havien tancat la temporada d'estiu i algunes encara no han començat la d'hivern. Entrevistem Josep Costa, exvicepresident del Parlament; Josep Gifreu, periodista, assagista, catedràtic emèrit de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra i autor de la crònica-assaig "Ucraïna, la guerra pel relat"; Carme Martí, escriptora i autora d'"Els núvols"; i Ferran Gran, cardiòleg pediàtric de l'Hospital Vall d'Hebron. Els tertulians d'avui són Marta Alòs, Manuel Manonelles, Anna Simó i Josep Lluís Martí.

 • Més 324 - 01/12/2022
  Veure vídeo

 • Més 324 - 30/11/2022
  Veure vídeo

  Més 324 - 30/11/2022

  Avui, al "Més 324", informem de l'enèsima bronca al Congrés amb la ministra d'Igualtat al centre de la diana a propòsit de les conseqüències de la llei del "només sí és sí". Montero ha acusat el PP de "promoure la cultura de la violació". Abordem que una quarantena d'entitats de diversos àmbits han protestat davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per alertar que la derogació del delicte de sedició pot obrir la porta a l'augment de la repressió contra el dret de protesta al carrer elevant les penes de presó i els casos en què es pot aplicar.

  Entrevistem Laia Estrada, diputada CUP; Martí Boada i Pilar Vélez, co-comissaris de l'exposició "Toquem fusta", i Cristina Garcia, escriptora i autora de la novel·la "Els irredempts".

  Els tertulians d'avui són Antoni Gelonch, Mireia Vives i Germà Capdevila.

  Avui, al "Més 324", informem de l'enèsima bronca al Congrés amb la ministra d'Igualtat al centre de la diana a propòsit de les conseqüències de la llei del "només sí és sí". Montero ha acusat el PP de "promoure la cultura de la violació". Abordem que una quarantena d'entitats de diversos àmbits han protestat davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per alertar que la derogació del delicte de sedició pot obrir la porta a l'augment de la repressió contra el dret de protesta al carrer elevant les penes de presó i els casos en què es pot aplicar. Entrevistem Laia Estrada, diputada CUP; Martí Boada i Pilar Vélez, co-comissaris de l'exposició "Toquem fusta", i Cristina Garcia, escriptora i autora de la novel·la "Els irredempts". Els tertulians d'avui són Antoni Gelonch, Mireia Vives i Germà Capdevila.

 • Més 324 - 29/11/2022
  Veure vídeo

  Més 324 - 29/11/2022

  Avui, al "Més 324", informem que el govern insisteix que vol aprovar els pressupostos els pròxims dies i demana als grups que no s'excloguin entre ells. Entre els suports que contempla hi ha el dels socialistes, amb qui s'ha reunit aquesta tarda. El PSC però, reclama que el president expliciti que vol pactar els comptes amb ells. Analitzem que la Fiscalia ha presentat un recurs contra la sentència absolutòria de l'expresident del Parlament Roger Torrent i la resta de membres independentistes de la mesa i ha denunciat un defecte de forma i per recórrer el veredicte. I valorem que el PSOE ha decidit tirar pel dret i triar l'exministre Juan Carlos Campo i Laura Díez, exaltt càrrec de La Moncloa, com a membres del Tribunal Constitucional sense esperar que el consell dels jutges nomeni els seus representants.

  Entrevistem Marta Rovira, secretària general d'ERC; Gonzalo Boye, advocat; Òscar Escuder, president Plataforma per la Llengua; i Jordi Llompart, periodista.

  Els tertulians d'avui són José Antich, Isabel Llauger i Bernat Surroca.

  Avui, al "Més 324", informem que el govern insisteix que vol aprovar els pressupostos els pròxims dies i demana als grups que no s'excloguin entre ells. Entre els suports que contempla hi ha el dels socialistes, amb qui s'ha reunit aquesta tarda. El PSC però, reclama que el president expliciti que vol pactar els comptes amb ells. Analitzem que la Fiscalia ha presentat un recurs contra la sentència absolutòria de l'expresident del Parlament Roger Torrent i la resta de membres independentistes de la mesa i ha denunciat un defecte de forma i per recórrer el veredicte. I valorem que el PSOE ha decidit tirar pel dret i triar l'exministre Juan Carlos Campo i Laura Díez, exaltt càrrec de La Moncloa, com a membres del Tribunal Constitucional sense esperar que el consell dels jutges nomeni els seus representants. Entrevistem Marta Rovira, secretària general d'ERC; Gonzalo Boye, advocat; Òscar Escuder, president Plataforma per la Llengua; i Jordi Llompart, periodista. Els tertulians d'avui són José Antich, Isabel Llauger i Bernat Surroca.

 • Més 324 - 28/11/2022
  Veure vídeo

  Més 324 - 28/11/2022

  Avui, al "Més 324", informem que el sindicat Metges de Catalunya ha convocat vaga per als dies 25 i 26 de gener per reclamar millores en la sanitat pública. Volen sous dignes, més metges i menys càrrega de feina. Salut creu que hi ha marge per negociar abans de la vaga. Abordem que Esquerra i el PSOE mantenen obertes negociacions discretes per reformar el delicte de malversació. Intenten que no acabi beneficiant segons quins casos de corrupció. El PP dona per fet l'acord, que hauria de tancar-se en els pròxims dies. I analitzem que el govern xinès menysté les protestes que han esclatat a diverses ciutats i reforça la presència policial al carrer. Tres anys de fèrria política covid zero han encès el malestar de la població, i milers de persones s'han manifestat avui a Hong Kong en un desafiament mai vist a Xi Jinping.

  Entrevistem David Cid, portaveu En Comú Podem, Parlament de Catalunya; Lluís Ferran Toledano González, historiador i autor de l'assaig "La Catalunya dels furs carlins", i Ernest Folch, editor de "Kennedyana. La dinastia que va crear la trama perfecta", de Vicenç Pagès.

  Els tertulians d'avui són Joan Queralt, Eva Comas i Francesc Canosa.

  Avui, al "Més 324", informem que el sindicat Metges de Catalunya ha convocat vaga per als dies 25 i 26 de gener per reclamar millores en la sanitat pública. Volen sous dignes, més metges i menys càrrega de feina. Salut creu que hi ha marge per negociar abans de la vaga. Abordem que Esquerra i el PSOE mantenen obertes negociacions discretes per reformar el delicte de malversació. Intenten que no acabi beneficiant segons quins casos de corrupció. El PP dona per fet l'acord, que hauria de tancar-se en els pròxims dies. I analitzem que el govern xinès menysté les protestes que han esclatat a diverses ciutats i reforça la presència policial al carrer. Tres anys de fèrria política covid zero han encès el malestar de la població, i milers de persones s'han manifestat avui a Hong Kong en un desafiament mai vist a Xi Jinping. Entrevistem David Cid, portaveu En Comú Podem, Parlament de Catalunya; Lluís Ferran Toledano González, historiador i autor de l'assaig "La Catalunya dels furs carlins", i Ernest Folch, editor de "Kennedyana. La dinastia que va crear la trama perfecta", de Vicenç Pagès. Els tertulians d'avui són Joan Queralt, Eva Comas i Francesc Canosa.

 • Més 324 - 25/11/2022
  Veure vídeo

  Més 324 - 25/11/2022

  Avui, al "Més 324", abordem el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones i denunciem un fenomen estructural, que va des de l'assassinat de 10 dones aquest any fins a les violències que les dones pateixen cada dia, també a les xarxes. Informem que els jutges de l'Audiència de Madrid han acordat que quan s'hagin de revisar sentències per la llei del "només sí és sí" aplicaran el criteri més favorable al condemnat. Amb aquesta decisió es desmarquen del criteri que defensa la Fiscalia General de l'Estat, que rebutja rebaixar les condemnes pel fet que s'hagin reduït les penes mínimes de presó. I analitzem la vista d'avui a Luxemburg sobre la immunitat de Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. Entrevistem Tània Verge Mestre, consellera d'Igualtat i Feminismes; i Elisenda Julibert, traductora i assagista, autora de "Hombres fatales. Metamorfosis del deseo masculino en la literatura y el cine". Els tertulians d'avui són Jordi Cabré, Esther Vivas, Aurora Anton i David Minoves

  Avui, al "Més 324", abordem el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones i denunciem un fenomen estructural, que va des de l'assassinat de 10 dones aquest any fins a les violències que les dones pateixen cada dia, també a les xarxes. Informem que els jutges de l'Audiència de Madrid han acordat que quan s'hagin de revisar sentències per la llei del "només sí és sí" aplicaran el criteri més favorable al condemnat. Amb aquesta decisió es desmarquen del criteri que defensa la Fiscalia General de l'Estat, que rebutja rebaixar les condemnes pel fet que s'hagin reduït les penes mínimes de presó. I analitzem la vista d'avui a Luxemburg sobre la immunitat de Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. Entrevistem Tània Verge Mestre, consellera d'Igualtat i Feminismes; i Elisenda Julibert, traductora i assagista, autora de "Hombres fatales. Metamorfosis del deseo masculino en la literatura y el cine". Els tertulians d'avui són Jordi Cabré, Esther Vivas, Aurora Anton i David Minoves

 • Més 324 - 24/11/2022
  Veure vídeo

  Més 324 - 24/11/2022

  Avui, al "Més 324", informem de l'ampli suport, polític i social, a la ministra d'Igualtat, Irene Montero, pels insults masclistes que ha rebut d'una diputada de Vox al Congrés. Montero ha criticat la complicitat del PP i Pedro Sánchez ha e

  Avui, al "Més 324", informem de l'ampli suport, polític i social, a la ministra d'Igualtat, Irene Montero, pels insults masclistes que ha rebut d'una diputada de Vox al Congrés. Montero ha criticat la complicitat del PP i Pedro Sánchez ha e

 • Més 324 - 23/11/2022
  Veure vídeo

 • Més 324 - 22/11/2022
  Veure vídeo

  Més 324 - 22/11/2022

  Avui, al "Més 324", informem que el govern espanyol ja té pràcticament assegurada l'aprovació dels pressupostos perquè ja disposa de 175 vots a favor amb el compromís de transferir 900 milions d'euros a la Generalitat per garantir que l'obra pública projectada per l'Estat a Catalunya s'executi. Abordem que en la causa del Tribunal de Comptes contra una trentena d'exalts càrrecs del govern i funcionaris per l'organització i promoció exterior de l'1-O, les seves defenses han demanat que s'arxivi o que s'anul·li el cas. Els advocats de Mas, Puigdemont i Junqueras i la resta d'encausats han consensuat l'estratègia en considerar que molts dels fets han prescrit i que el tribunal no és imparcial.
  Entrevistem Manel Alías, periodista i autor de "L'última victòria de l'URSS"; Sira Abenoza i Raül Garrigasaït, directora i president de "La casa dels clàssics"; i l'escriptora Regina Rodríguez Sirvent ens presenta la novel·la "Les calces al sol".
  Els tertulians de Magda Gregori, Mar Aguilera i Jordi Palou-Loverdos.

  Avui, al "Més 324", informem que el govern espanyol ja té pràcticament assegurada l'aprovació dels pressupostos perquè ja disposa de 175 vots a favor amb el compromís de transferir 900 milions d'euros a la Generalitat per garantir que l'obra pública projectada per l'Estat a Catalunya s'executi. Abordem que en la causa del Tribunal de Comptes contra una trentena d'exalts càrrecs del govern i funcionaris per l'organització i promoció exterior de l'1-O, les seves defenses han demanat que s'arxivi o que s'anul·li el cas. Els advocats de Mas, Puigdemont i Junqueras i la resta d'encausats han consensuat l'estratègia en considerar que molts dels fets han prescrit i que el tribunal no és imparcial. Entrevistem Manel Alías, periodista i autor de "L'última victòria de l'URSS"; Sira Abenoza i Raül Garrigasaït, directora i president de "La casa dels clàssics"; i l'escriptora Regina Rodríguez Sirvent ens presenta la novel·la "Les calces al sol". Els tertulians de Magda Gregori, Mar Aguilera i Jordi Palou-Loverdos.

 • Més 324 - 21/11/2022
  Veure vídeo

  Més 324 - 21/11/2022

  Avui, al "Més 324", informem que el govern espanyol obrirà expedients sancionadors pels actes d'enaltiment de la dictadura en les manifestacions del 20N i avisa que algunes conductes van contra la Llei de Memòria Democràtica, que preveu sancions de fins a 150.000 euros. Abordem que el secretari general de l'OTAN, Jens Stoltenberg, ha demanat avui més inversió en defensa per part dels països membres. I analitzem que la setmana política comença a Catalunya amb els pressupostos al centre del debat. Els partits es posicionen de cara a una negociació que es fa paral·lelament a la dels Pressupostos de l'Estat.
  Entrevistem Lluïsa Moret, viceprimera secretària d'Organització i Acció Electoral del PSC; Xavier Domènech, historiador i autor de l'assaig "Lucha de clases, franquismo y democràcia", i el periodista Miquel Molina ens presenta els llibres "Seis días en la Riviera" i Cinc hores a Venècia.
  Els tertulians d'avui són Joan Queralt, Abel Riu, Iva Anguera i Eva Comas.

  Avui, al "Més 324", informem que el govern espanyol obrirà expedients sancionadors pels actes d'enaltiment de la dictadura en les manifestacions del 20N i avisa que algunes conductes van contra la Llei de Memòria Democràtica, que preveu sancions de fins a 150.000 euros. Abordem que el secretari general de l'OTAN, Jens Stoltenberg, ha demanat avui més inversió en defensa per part dels països membres. I analitzem que la setmana política comença a Catalunya amb els pressupostos al centre del debat. Els partits es posicionen de cara a una negociació que es fa paral·lelament a la dels Pressupostos de l'Estat. Entrevistem Lluïsa Moret, viceprimera secretària d'Organització i Acció Electoral del PSC; Xavier Domènech, historiador i autor de l'assaig "Lucha de clases, franquismo y democràcia", i el periodista Miquel Molina ens presenta els llibres "Seis días en la Riviera" i Cinc hores a Venècia. Els tertulians d'avui són Joan Queralt, Abel Riu, Iva Anguera i Eva Comas.

 • Més 324 - 18/11/2022
  Veure vídeo

  Més 324 - 18/11/2022

  Avui, al "Més 324", informem que el judici de Laura Borràs pels contractes de la Institució de les Lletres Catalanes serà entre el 10 de febrer i l'1 de març. Abordem que el baròmetre del CIS indica que augmenta la distància del PSOE sobre el PP fins als 5 punts i mig. Els socialistes no acusarien la derogació de la sedició i, en canvi, al PP no li hauria sortit gaire bé trencar l'acord per renovar el consell dels jutges. I analitzem que la Unió Europea ha acceptat crear un fons econòmic perquè els països rics paguin els danys que l'escalfament global provoca en els països pobres.
  Entrevistem els historiadors Javier Rodrigo, autor de l'assaig "GENERALÍSIMO.Las vidas de Francisco Franco (1892-2020)" i Xosé Manuel Núñez Seixas, autor de "Volver a Stalingrado". I amb Gerard Quintana i Josep Thió parlem del final de gira del 30 aniversari del disc "Ben Endins" del grup Sopa de cabra.
  Ens tertulians d'avui són Arnau González Vilalta, Iolanda Batallé i Josep Burgaya.

  Avui, al "Més 324", informem que el judici de Laura Borràs pels contractes de la Institució de les Lletres Catalanes serà entre el 10 de febrer i l'1 de març. Abordem que el baròmetre del CIS indica que augmenta la distància del PSOE sobre el PP fins als 5 punts i mig. Els socialistes no acusarien la derogació de la sedició i, en canvi, al PP no li hauria sortit gaire bé trencar l'acord per renovar el consell dels jutges. I analitzem que la Unió Europea ha acceptat crear un fons econòmic perquè els països rics paguin els danys que l'escalfament global provoca en els països pobres. Entrevistem els historiadors Javier Rodrigo, autor de l'assaig "GENERALÍSIMO.Las vidas de Francisco Franco (1892-2020)" i Xosé Manuel Núñez Seixas, autor de "Volver a Stalingrado". I amb Gerard Quintana i Josep Thió parlem del final de gira del 30 aniversari del disc "Ben Endins" del grup Sopa de cabra. Ens tertulians d'avui són Arnau González Vilalta, Iolanda Batallé i Josep Burgaya.

 • Més 324 - 17/11/2022
  Veure vídeo

  Més 324 - 17/11/2022

  Avui, al "Més 324", informem que l'advocat dels membres del grup conegut com La Manada demanarà rebaixar la pena d'un dels condemnats. La paradoxa és que aquesta violació grupal va promoure la llei del "només sí és sí" i cada cop més veus entre la judicatura critiquen la ministra d'Igualtat, Irene Montero, per atribuir la rebaixa de les penes a decisions masclistes dels jutges. Analitzem el front comú d'empresaris i governs per completar el corredor mediterrani, la via d'ample europeu entre Algesires i el Pertús planejada fa més de 30 anys; la ministra Raquel Sánchez s'ha compromès a tenir en funcionament el tram des d'Almeria el 2026.
  Entrevistem Mireia Vehí, diputada de la CUP al Congrés dels Diputats; Julià de Jodar, escriptor i autor de la reedició de la trilogia "L'atzar i les ombres", i Don Me Choi, poeta.
  Els tertulians d'avui són Antoni Gelonch, Astrid Barrio i Francesc-Marc Álvaro.

  Avui, al "Més 324", informem que l'advocat dels membres del grup conegut com La Manada demanarà rebaixar la pena d'un dels condemnats. La paradoxa és que aquesta violació grupal va promoure la llei del "només sí és sí" i cada cop més veus entre la judicatura critiquen la ministra d'Igualtat, Irene Montero, per atribuir la rebaixa de les penes a decisions masclistes dels jutges. Analitzem el front comú d'empresaris i governs per completar el corredor mediterrani, la via d'ample europeu entre Algesires i el Pertús planejada fa més de 30 anys; la ministra Raquel Sánchez s'ha compromès a tenir en funcionament el tram des d'Almeria el 2026. Entrevistem Mireia Vehí, diputada de la CUP al Congrés dels Diputats; Julià de Jodar, escriptor i autor de la reedició de la trilogia "L'atzar i les ombres", i Don Me Choi, poeta. Els tertulians d'avui són Antoni Gelonch, Astrid Barrio i Francesc-Marc Álvaro.

 • Més 324 - 16/11/2022
  Veure vídeo

  Més 324 - 16/11/2022

  Avui, al "Més 324", informem que la repetició del judici als membres independentistes de la mesa de Carme Forcadell per la parcialitat dels jutges podria tenir conseqüències en altres causes amb independentistes implicats. Alguns juristes fan notar que en aquestes causes hi ha els mateixos magistrats que el Suprem considera no imparcials. Abordem que l'OTAN admet que el míssil que va caure ahir a la frontera polonesa l'havia disparat Ucraïna per defensar-se de l'exèrcit rus. Rússia, que va negar que el míssil fos seu, qualifica d'histèrica la reacció d'alguns països occidentals. Ucraïna vol investigar l'explosió sobre el terreny. I analitzem l'anunci de Donald Trump de presentar-se a les eleccions presidencials del 2024 en un moment en què sectors del partit republicà dubten que l'expresident sigui la millor opció per recuperar la Casa Blanca.

  Entrevistem Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de Cs; Fèlix Riera, gestor cultural i autor de l'assaig "El retorn al bosc. Pistes per comprendre la societat de la incertesa", i Santi Borrell, poeta.

  Els tertulians d'avui són Eduard Voltas, Betona Comín, Núria Orriols i Isabel Llauger.

  Avui, al "Més 324", informem que la repetició del judici als membres independentistes de la mesa de Carme Forcadell per la parcialitat dels jutges podria tenir conseqüències en altres causes amb independentistes implicats. Alguns juristes fan notar que en aquestes causes hi ha els mateixos magistrats que el Suprem considera no imparcials. Abordem que l'OTAN admet que el míssil que va caure ahir a la frontera polonesa l'havia disparat Ucraïna per defensar-se de l'exèrcit rus. Rússia, que va negar que el míssil fos seu, qualifica d'histèrica la reacció d'alguns països occidentals. Ucraïna vol investigar l'explosió sobre el terreny. I analitzem l'anunci de Donald Trump de presentar-se a les eleccions presidencials del 2024 en un moment en què sectors del partit republicà dubten que l'expresident sigui la millor opció per recuperar la Casa Blanca. Entrevistem Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de Cs; Fèlix Riera, gestor cultural i autor de l'assaig "El retorn al bosc. Pistes per comprendre la societat de la incertesa", i Santi Borrell, poeta. Els tertulians d'avui són Eduard Voltas, Betona Comín, Núria Orriols i Isabel Llauger.

 • Més 324 - 15/11/2022
  Veure vídeo

Anar al contingut