"Merlinari"
Merlinari

Amb la tercera temporada de "Merlí", TV3 estrena el programa "Merlinari", amb la participació dels protagonistes de la sèrie i d'estudiants d'una dotzena d'instituts de tot Catalunya.

Cada setmana, després de l'emissió del capítol de "Merlí", els grans temes de la sèrie tindran continuïtat en aquest programa en format "docutainment", de 25 minuts de durada, que també inclourà continguts com el "making of" i entrevistes a l'equip de rodatge.

Fer-se gran, rebel·lar-se, el postureig, les creences, el sistema escolar, la pèrdua, l'èxit, el sexe i la diversió seran qüestions que es posaran a debat en aquest espai televisiu, que també es converteix en un espai físic itinerant, construït expressament per fer parada en dotze instituts catalans.

Per "Merlinari" passen estudiants de Batxillerat de Tarragona, Girona, Barcelona, Viladecans, Granollers, Sabadell, Tortosa, Lleida, Canet, Manresa, la Seu d'Urgell i Figueres. A cada institut, els joves parlen de temes que els afecten i que formen part del contingut de la sèrie.

Aquest espai d'opinió, reflexió, expressió i llibertat també tindrà una versió digital, creada a partir de les converses dels mateixos joves a Instagram, que es podran seguir amb etiquetes com #institut, #amics, #pares, #postureig, #sexe i #futur.

A més, "Merlinari" ha fet un seguiment del rodatge de la tercera temporada de "Merlí". Amb l'objectiu de mostrar-ne tot el procés i la seva complexitat, ha entrevistat els actors protagonistes i una part de l'equip tècnic i artístic que ha treballat en la que serà l'última entrega de "Merlí". Amb ells ha compartit les vivències del rodatge, que també formaran part de "Merlinari".

Anar al contingut