• Èxit
  Veure vídeo

  Èxit

  L'Eduard té un rotund fracàs en l'estrena de l'última òpera que ha dirigit. Després de barallar-se amb el verinós crític que més l'ha humiliat, es fan amics. El crític exerceix una enorme influència sobre ell i provoca que la vena envejosa de l'Eduard es desboqui, fins que arriba a envejar tots i cadascun dels membres de la pròpia família.

 • Divertiments
  Veure vídeo

  Divertiments

  La Judit se sent anestesiada per la vida que porta i l'abassegadora rutina familiar. Quan veu que la família en ple la deixa de banda i que no tindrà ni amb qui passar la revetlla de Sant Joan, decideix tirar pel dret i buscar-se la vida fora de casa, sense saber que en realitat tots li preparen una festa sorpresa per animar-la.

 • "Invasions" (cap. 19)
  Veure vídeo

  "Invasions" (cap. 19)

  L'arribada d'uns veïns ultramoralistes es converteix en un malson per als Anglada perquè arrelen a la casa per disfrutar amb el superàvit de descendència que hi ha a la família, i perquè, alhora, s'alien amb el Kòstia i la Norma, que volen fer la comunió malgrat l'anticlericalisme dels seus pares.

 • "Complexos" (cap. 18)
  Veure vídeo

  "Complexos" (cap. 18)

  L'èxit del llibre sobre el Kòstia fa que la Judit tingui una sobtada projecció mediàtica, cosa que li provoca una gran preocupació pel seu aspecte físic.

 • "Edats" (cap. 17)
  Veure vídeo

  "Edats" (cap. 17)

  La Norma i el Kòstia descobreixen el sexe. L'Amadeu descobreix els perills de tenir un afer amb una dona més gran. L'Eduard descobreix que té por de la competència dels joves... I tots els Anglada en ple descobreixen que cada edat té els seus problemes.

 • "Pànics" (cap. 16)
  Veure vídeo

  "Pànics" (cap. 16)

  La presència d'un misteriós fantasma a les golfes atemoreix els més joves de la família. En canvi, l'Eduard està més espantat per l'aparició d'una inesperada disfunció sexual. Però l'aparició d'una companya de facultat de la Judith farà que la gelosia s'escampi.

 • "Llibert" (cap. 15)
  Veure vídeo

  "Llibert" (cap. 15)

  El Llibert, un il·lustrador amic de l'Eduard, s'instal·la a la casa dels Anglada per treballar en el llibre de la Judith. Ella li fa un petó als llavis, i a la Carme també l'atrau...

 • "Kòstia" (cap. 14)
  Veure vídeo

  "Kòstia" (cap. 14)

  La Marta torna de Rússia amb el seu fill adoptiu, i té un atac de nervis perquè no pot controlar-lo. Finalment, s'instal·len a casa de la família Anglada.

 • "Catacracs" (cap. 13)
  Veure vídeo

  "Catacracs" (cap. 13)

  La Marta i el Felip van a Rússia a buscar el Kòstia, el nen que adopten. Mentrestant, l'Eduard s'embolica amb una antiga amant i la Judith el fa fora de casa.

 • "Crac" (cap. 12)
  Veure vídeo

  "Crac" (cap. 12)

  L'Eduard s'arruïna jugant a la borsa, i acomiaden la Marta perquè ha de passar un mes a Rússia per tramitar l'adopció d'un nen.

 • "Instints" (cap. 11)
  Veure vídeo

  "Instints" (cap. 11)

  La Judit arriba a casa amb el nadó. Alegria general. Alegria que es torça aviat perquè la Judit té el rol de mare massa mitificat. Hiperprotectora, neuròtica, mortificada, insegura, no deixa que ningú s'acosti a la criatura i la capitalitza per a ella sola. Això provoca friccions amb en Felip i, sobretot, amb la seva amiga Marta, que acaba marxant. Paral·lelament, passades les vacances, els més grans comencen a buscar-se la vida fora de la família...

 • "El Niño"
  Veure vídeo

  "El Niño"

  Gran moment de les vacances d'estiu. Tothom té plans: la Carme se'n va amb en Jordi Pruna i el seu nòvio al Marroc; l'Amadeu vola cap a Nova York per veure la Sílvia; al Jairo li han sortit uns quants bolos amb una orquestra; l'Aida es refugia a estudiar en un monestir; els bessons se'n van de colònies; la Marta i el Felip, de càmping, i la Judith, l'Eduard i la Norma, a la costa. Tot molt ben organitzat, si no fos pel diluvi universal que cau sobre el país...

 • Rivalitats
  Veure vídeo

  Rivalitats

  La Carme anuncia el seu casament amb el ginecòleg. Això posa tens immediatament l'Eduard, tensió que es multiplica per deu quan coneix el consogre: un exrocker que deixa enlluernades la Judit i la Marta. L'arribada de les mares, la de l'Eduard i la de la Judith, per assistir a la cerimònia, enrareix més l'ambient. Enmig de tot, l'Aida i en Jairo es plantegen si realment estan fets l'un per a l'altre.

 • Malalts
  Veure vídeo

  Malalts

  L'Eduard és el paradigma d'un hipocondríac. Arran d'un xàfec que li cau al damunt mentre fa fúting amb en Felip, cau malalt i ha de fer llit. El fantasma d'un tumor cerebral, de la leucèmia i de tot tipus de càncers el domina. Mentrestant, la Judit escriu una carta al nen que porta a la panxa, l'Aida i en Jairo s'enrotllen, els bessons volen saltar-se un control de matemàtiques i la Carme s'enamora perdudament del ginecòleg de la seva madrastra.

 • (Meno-andro) pauses
  Veure vídeo

  (Meno-andro) pauses

  Els primers símptomes de la menopausa deixen KO la Marta. En Felip, per la seva banda, té problemes d'erecció i demana unes vacances que l'Eduard li deu fa cinc anys. La casa queda momentàniament òrfena de servei. Pares i fills es veuen obligats a col·laborar en les feines domèstiques. S'organitzen dos bàndols: un de femení i un de masculí. La guerra de sexes està servida. Paral·lelament, la Norma se sent amenaçada pel nadó que ha de néixer.