• Majoria absoluta - Cap. 66
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 66

  En aquest capítol, un especial, els actors es vesteixen com els tertulians d'un d'aquests programes del cor on s'opina de tot i de tothom. Àngel Llatzer fa les funcions de presentador i, els actors, canviant completament d'imatge, opinen sobre els personatges de "Majoria absoluta", la qual cosa serveix per rememorar moments culminants de la sèrie.

 • Majoria absoluta - Cap. 65: Tot
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 65: Tot

  En el darrer episodi de la sèrie, els personatges fan un repàs del que ha representat per ells aquest any 2004, tan estrany. L'Eduard vol deixar el Liceu, la Judit vol fer una bogeria, el Felip vol donar la volta al món, la Carme troba un amor, l'Aïda i el Jairo "estan embarassats", i els bessons no troben cap altra sortida que fugir de casa.

 • Majoria absoluta - Cap. 64: Més curts
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 64: Més curts

  A l'hotel on se celebra el concurs de curtmetratges, la Judith i la Marta les confonen amb una parella de fet. Això desperta la gelosia de les organitzadores de la competició. Mentrestant, a casa, la situació de la família, embolicada en un assumpte de narcotràfic, progressa fins a límits insospitats.

 • Majoria absoluta - Cap. 63: Curts
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 63: Curts

  La Judit i l'Eduard han de formar part d'un jurat de curtmetratges. Mentrestant l'Amadeu, que arriba dels Estats Units, a l'aeroport es confon de maleta i n'agafa una amb una partida de cocaïna. La "mula" --la persona que s'encarrega de transportar la mercaderia-- resulta que és una senyora, l'Àgata, que se'ls presenta a casa per amagar-se d'una batuda policial.

 • Majoria absoluta - Cap. 62: Sorts
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 62: Sorts

  A l'Eduard li ha desaparegut la batuta que li dóna la sort, justament ara, que ha de dirigir una gran soprano; al Jairo li ha tocat una pasta a la loteria; la Carme espera que l'agafin al TNC; la Norma treu un excel·lent d'anglès i tothom creu que la Marta té poders màgics.

 • Majoria absoluta - Cap. 61: Himnes
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 61: Himnes

  El Felip es planteja fer el que sigui perque el Barça guanyi el partit del segle, l'Eduard ha de dirigir el cor del Liceu al Camp Nou i el Joan vol allunyar-se del Sebastià i fer-se skater. I mentrestant, a can Anglada tothom canta himnes.

 • Majoria absoluta - Cap. 60: Compromisos
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 60: Compromisos

  L'Eduard, que pateix problemes de sordesa, rep la proposta de dirigir una obra d'un compositor que no suporta. La Judit ha de presentar un llibre que no li agrada. El Felip es presenta a un casting de cuiners.

 • Majoria absoluta - Cap. 59: Sexes
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 59: Sexes

  El Felip se'n va a fer el camí de Santiago, la Marta aprofita l'ocasió per mirar de recuperar la vida de soltera, la Judit es posa dura amb l'Eduard, l'Eduard té una sospita terrible, el Jairo ha d'aprendre a nedar amb l'ajuda de la Carme i sense que ho sàpiga l'Aïda, i la Norma i el Kòstia volen celebrar els 40 anys de la Barbie.

 • Majoria absoluta - Cap. 58: Tests
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 58: Tests

  L'èxit que ha tingut l'Eduard amb el seu concert al Fòrum li ha pujat al cap. I just ara és quan la Judit rep l'encàrrec de fer-li una entrevista pel diari. L'Aïda ha rebut un altre encàrrec: fer un test psicològic molt complet a un adult de can Anglada. La Carme va al metge i li donen una notícia molt dolenta.

 • Majoria absoluta - Cap. 57: "Casa"
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 57: "Casa"

  Els Anglada reben una oferta milionària per vendre la casa i el Jairo presenta una amiga de l'Equador que es quedarà a la casa substituint el Felip, que està convalescent. La Carme es prepara per ser cantant i la Judit rumia la possibilitat de tenir un segon fill amb l'Eduard.

 • Majoria absoluta - Cap. 54: "Modes"
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 54: "Modes"

  L'Àsia proposa a uns quants adults de can Anglada fer de models en una desfilada. La Marta, tipa que ara que la Judit no hi és ningú no li faci cas, imposa una sanció dura al Joan: si no s'acaba el menjar, li aniran posant el que es deixi fins que s'ho mengi. L'Eduard comença una nova relació amb el Tavi.

 • Majoria absoluta - Cap. 53: "Records"
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 53: "Records"

  L'Eduard flirteja amb l'Àsia mentre el costum poc higiènic d'un gos els complica les coses. L'Aïda troba feina en una ETT, i el primer encàrrec és fer una selecció per a guàrdia jurat, a la qual es presenta el Jairo. Buscant fotos de quan eren petits, la Carme troba la nina que va marcar la seva vocació d'actriu, i els nens descobreixen que totes les fotos de la seva mare han "desaparegut" misteriosament.

 • Majoria absoluta - Cap. 52: Bye bye
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 52: Bye bye

  L'Eduard, el Felip i la Marta van a una reunió de l'APA on, per majoria, es decideix fer un calendari amb fotos de pares despullats per comprar ordinadors. La Judit és de viatge de promoció a Itàlia i apareix una veïna nova i atractiva: l'Àsia. D'altra banda, l'Amadeu torna a casa després d'un daltabaix amb la Sílvia.

 • Majoria absoluta - Cap. 56: "Méteo"
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 56: "Méteo"

  Acusen l'Eduard d'assetjar sexualment una violoncel·lista de la seva orquestra, el Kòstia es fa del Reial Madrid i a la Carme li ofereixen ser presentadora del temps en una televisió local.

 • Majoria absoluta - Cap. 55: "Striptease"
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 55: "Striptease"

  L'Eduard prepara el Jairo perquè dirigeixi un concert fent-se passar per un director professional. Un noi que afirma que havia viscut a la casa on ara viuen els Anglada ve a acomiadar-se'n abans d'anar-se'n a l'Uruguai. La Carme prepara un monòleg sobre les virtuts de l'striptease en les relacions de parella i els bessons es presenten a les eleccions de delegat de classe.

Anar al contingut