Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
PROBLEMES DE CONVIVÈNCIA A "LLOGUER A PRIMERA VISTA"

L'Ivan descobreix els mercats a "Lloguer a primera vista"

Una nova edició de "Lloguer a primera vista" plena d'emocions. L'Ivan trepitja un mercat ambulant per primera vegada a la vida. Apareixen les primeres guspires entre l'Anabel i la Clara i coneixerem en Dani, un jove amb el cap ben posat, que anirà a casa d'en Josep Maria.

En el tercer programa de "Lloguer a primera vista" l'Ivan descobreix, amb la Rosaura, què és un mercat, i també hi ha temps per a les confessions. Tot i així, la intensa convivència de la segona parella del programa arriba a la seva fi i han de decidir si segueixen compartint pis. D'altra banda, sorgeixen els primers conflictes entre l'Anabel i la Clara, a causa de les normes de convivència, però també de l'estil de vestir de la jove. I coneixem una nova parella: Dani Kumerz, un jove de 26 anys amb criteri però reservat per les seves coses, i Josep Maria Puig, de 72 anys, un esperit lliure de mentalitat oberta. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut