Què passarà amb el triangle Flor-Lorena-Gina?
Amb qui acabarà la Lorena, amb la Flor o amb la Gina? O potser amb cap de les dues? Mentre el femení del Minerva es juga el futur amb el partit més esperat, les tres amigues, també.
Què passarà amb el triangle Flor-Lorena-Gina?
La tempesta amorosa del capítol 12

Què passarà amb el triangle Flor-Lorena-Gina?

Amb qui acabarà la Lorena, amb la Flor o amb la Gina? O potser amb cap de les dues? Mentre el femení del Minerva es juga el futur amb el partit més esperat, les tres amigues, també.

Carme Flaqué
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Fa setmanes que la tensió entre la Lorena, la Flor i la Gina es pot tallar. D'una banda estan els moments de complicitat entre la Flor i la Lorena i per l'altra les abraçades i els petons dolços amb la Gina. El capítol 12  de "Les de l'hoquei" comença amb les noies mot nervioses al vestuari pel partit contra l'Olímpic. S'hi juguen molt: la supervivència del femení del Minerva. La Terrats, a més a més, els explica que al partit també hi assistirà algú de la selecció, perquè s'han fixat en la qualitat de les jugadores del Minerva. Hi ha molt en joc, però cal donar el 200%. La notícia inesperada de la selecció desperta l'alegria expansiva de la Lore al vestuari, que s'abraça amb la Flor davant la mirada discreta de la Gina.

Lorena: "Tan de bo hagués passat l'any passat perquè jo ara tinc altres coses al cap. Vull fer la volta al món amb els diners de la venta de la masia del meu pare."

Gina: Uau (flipant perquè la Lorena no ho ha dit abans)

Lore: Ho acabo de decidir ara.

La Gina se sent al marge, però anima a la Lore perquè ho faci. "Gina, saps que ets la millor del món, no?". I ara és la Flor que les mira amb recel mentre es fan un petó, perquè ella ha començat a sentir alguna cosa més per la Lorena.

Tant és així, que a cada oportunitat que té, li recorda a la Lorena que li hauria de dir a la seva nòvia que es van enrotllar aquell dia a la masia.

 

La Gina se n'adona que passa alguna cosa entre les dues. Té ulls a la cara i acaba preguntant directament a la Flor. Porta molt dies pensant que aquestes dos s'atrauen, fins i tot ho ha somiat (Veure vídeo). El resultat de la conversa amb la Flor: el cor trencat de la Gina. 

Gina: Necessito preguntar-te una cosa, Flor. Hi ha alguna cosa entre tu i la Lore?

Flor: Nos enrollamos una vez, el día de la masía. Pero eso fue todo. Ahora ya puedes odiarme tranquila.

Gina:  No t'odio Flor, només t'envejo una mica; però gràcies per la sinceritat.

Gràcies a la Flor, la Gina i la Lore tenen oficialment una conversa pendent. S'enfadarà la Lorena amb la Flor per haver-se'n anat de la llengua o acabaran juntes? O potser la Gina decidirà trencar aquest triangle i la Lorena, a l'allunyar-se d'ella, veurà que realment l'estimava?

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut