Avui, a les 21.55, a TV3

Arriba la primera victòria a "Les de l'hoquei"

Les noies aconsegueixen guanyar un partit i ho celebren amb tan mala fortuna que la festa al pavelló acaba malament

La Raquel (Júlia Gibert) està estranya amb l'Òscar (Nil Cardoner) després del que va passar i l'evita.

D'altra banda, el Santi (Juli Fàbregas) torna al poble, il·lusionat amb un nou projecte personal que ningú acaba d'entendre. La Terrats (Nora Navas) i en Youseff (Hamid Krim) fan xantatge a l'Enric (Josep Linuesa) perquè doni suport a l'equip de les noies.

La sèrie

"Les de l'hoquei" gira al voltant d'un equip d'hoquei patins femení. Set joves jugadores d'aquest esport i la nova entrenadora lluitaran per salvar la secció femenina del club, al mateix temps que intentaran trobar el seu lloc, tant dins de l'equip com a la vida.

El dia a dia al Club Patí Minerva no és fàcil, quan les noies es debaten amb els seus dilemes íntims, els problemes amb els estudis, les lluites amb els seus pares, amb els nois del primer equip, i amb un món d'adults que no sempre les comprèn. Una nova mirada generacional i femenina per entendre l'esport... i la vida.

L'hoquei és la seva passió, part de la seva vida. Formen una família i saben que només unides podran aconseguir que el Minerva, el seu equip, sobrevisqui als que pensen que l'esport femení no és tan important.