Susi Sánchez, Premi Goya a la millor actriu protagonista per "La enfermedad del domingo"

"La sombra de la ley" i "La enfermedad del domingo", amb participació de TV3, premiades als Goya

Sevilla va acollir la 33a edició dels Premis Goya, presentats per Sílvia Abril i Andreu Buenafuente. "La sombra de la ley" va rebre tres guardons i "La enfermedad del domingo", un: el de millor actriu protagonista per a Susi Sánchez
Judith Arnalot Actualitzat

Susi Sánchez es va emportar el Goya a millor actriu protagonista a "La enfermedad del domingo". La intèrpret ha guanyat el premi per donar vida a Anabel, una mare freda que s'allunya de la seva filla. "El film és una joia simfònica. És difícil, però està plena de bellesa, d'amor i d'esperança", ha dit Sánchez, que ha dedicat el premi a la seva companya de professió Bárbara Lennie.

 

Per altra banda, el llargmetratge de Dani de la Torre, amb participació de TV3, "La sombra de la ley" es va endur tres premis Goya: millor direcció de fotografia per a Josu Inchaustégui, millor direcció artística per a Juan Pedro de Gaspar i millor disseny de vestuari.

El film és una història basada en els gàngsters dels anys 20 amb guió de Patxi Mezcua i protagonitzada per Luis Tosar, Michelle Jenner, Vicente Romero, Ernesto Alterio, Paco Tous, Pep Tosar i Manolo Solo.

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més vist
Anar al contingut