Francesc Garrido és un policia assassí a la nova sèrie "La sala"
La nova sèrie dels dilluns a TV3 té com a punt de partida un crim entre companys policies que traurà a la llum tota una trama de corrupció.
Francesc Garrido és un policia assassí a la nova sèrie "La sala"
Francesc Garrido és Yago Costas a "La sala"
Dilluns, a les 21.55, a TV3

Francesc Garrido és un policia assassí a la nova sèrie "La sala"

La nova sèrie dels dilluns a TV3 té com a punt de partida un crim entre companys policies que traurà a la llum tota una trama de corrupció.

Dilluns, TV3 estrena els dos primers capítols d'aquesta ficció amb participació de la FORTA i HBO. Francesc Garrido dona vida a Yago Costa, un inspector de policia especialitzat en interrogatoris. A la comissaria on ha treballat durant tota la seva carrera, i sense motiu aparent, comet un assassinat que el condemna a la presó durant anys.

Ja a la presó, Yago, conegut com "el policia assassí", rep la visita de Sara Sibilio (Natalia Rodríguez), una jove periodista que li fa una sèrie d'entrevistes per esbrinar quins van ser els motius, fins llavors mai revelats, que el van portar a cometre aquest crim.

 

Serà a través d'aquestes entrevistes entre el "policia assassí" i la periodista que s'anirà sabent, capítol a capítol, els diferents casos que Yago va investigar al costat del seu company Luis Corbalán. A més, tota aquesta informació anirà revelant no només els motius pels quals va cometre el crim. També veurà la llum una gran trama de corrupció.

 

Gran part del metratge d'aquesta ficció, de vuit capítols de 45 minuts, transcorre a "la sala" o, més aviat, a "les sales". D'una banda, la sala d'interrogatoris de la comissaria on treballen Yago Costa i Luis Corbalán. És l'escenari on els agents desenvoluparan els qüestionaris amb què, gràcies a la seva perícia, aconseguiran acostar-se a la resolució dels diferents casos al llarg dels anys. Una sala no gaire gran, opressiva. El lloc on sorgeix la veritat, encara que no sigui la que un voldria.

I, d'altra banda, hi ha la sala de vis-a-vis de la presó, en què, un cop a la setmana, es troben el pres Yago Costa i la jove periodista Sara Sibilio. És allà on l'expolicia li relatarà els diferents casos que va portar.

Francesc Garrido ens ha explicat els detalls d'aquesta nova sèrie de TV3 a "Tot es mou", mirant -això sí- de no fer cap espòiler.

 

 

Capítol 1 -  El lloc on sorgeix la veritat

L'inspector Costa, presoner en un centre penitenciari, rep la visita de la jove periodista Sara Sibilio. De fet, és ell qui l'ha demanada, per explicar-li les raons per què va matar el seu company de feina Luis Corbalán. La idea de la Sara és fer-ne una sèrie per televisió. L'entrevista comença amb un cert grau de tensió, però tot i això prossegueix. I en Yago explica a la Sara les seves tècniques interrogatòries.

Capítol 2 - Ocasions especials

La periodista Sibilio vol entrevistar la jutge Solozábal, que s'hi nega en rodó, però veu que en Yago li ha explicat intimitats de la seva relació. Continuen les entrevistes Sara-Yago, en què sembla que la periodista, en certa manera, vol seduir l'expolicia, tot i haver rebut una amenaça anònima perquè deixi la investigació.

Anar al contingut