Mireia Flaquer Boix

Actriu: Margalida Grimalt

23 anys. Cambrera de La Riera. Filla d'Albert Flaquer i Núria Boix. Germana petita de Joan Flaquer.

Ha seguit al peu de la lletra les instruccions que els seus pares li havien preparat per a la vida. Això no vol dir que sigui una noia convencional. Té el seu caràcter i a vegades discuteix amb els pares, sobretot quan veu que es deixen dominar per en Joan, el seu germà gran, amb qui està permanentment enfrontada.

És catòlica i va a missa cada diumenge. A vegades hi va amb els seus pares, a vegades amb el seu nòvio, Oriol Palau. Es van fer nòvios quan tenien 14 anys. Ella el troba guapo, i tenen gustos similars, però no s'ha plantejat si n'està enamorada o no. Als seus pares el noi els encanta i això li posa les coses molt fàcils. Tothom dóna per descomptat que és una parella perfecta, que es casaran aviat i que tindran tres o quatre criatures. 

Troba normal i lògic arribar verge al matrimoni, fins que en Nil, la Txell... i algun company més li fa veure que hi ha un altre estil de vida i trontolla una mica. Malgrat tot, la Mireia acaba seguint el guió previst i es casa amb l'Oriol sense saber que el noi és gai. 
Anar al contingut