TOTS ELS CLIPS

  • Tronc de lluç amb veoluté marina i aire de tàpera
    Veure vídeo

    Tronc de lluç amb veoluté marina i aire de tàpera

    El lluç és un dels peixos més comuns i coneguts. És versàtil i permet una gran diversitat d'opcions culinàries. En aquesta recepta, en Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc, prepara un lluç que sorprendrà pel seu gustos marins, especiats i de cítrics. Atrevit i deliciós!

    El lluç és un dels peixos més comuns i coneguts. És versàtil i permet una gran diversitat d'opcions culinàries. En aquesta recepta, en Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc, prepara un lluç que sorprendrà pel seu gustos marins, especiats i de cítrics. Atrevit i deliciós!

  • Filets d'escórpora amb crema de carbassa especiada
    Veure vídeo

    Filets d'escórpora amb crema de carbassa especiada

    L'escórpora és un peix de roca molt gustós que, habitualment, s'utilitza per fer suquets i caldos. Amb els seus filets també es pot preparar un excel·lent plat, acompanyat d'una crema de verdures i sèsam torrat, que li dona un toc molt especial. En Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc, ens ho ensenya!

    L'escórpora és un peix de roca molt gustós que, habitualment, s'utilitza per fer suquets i caldos. Amb els seus filets també es pot preparar un excel·lent plat, acompanyat d'una crema de verdures i sèsam torrat, que li dona un toc molt especial. En Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc, ens ho ensenya!

  • Filets de sardina marinats amb all blanc i cireres
    Veure vídeo

    Filets de sardina marinats amb all blanc i cireres

    Un dels millors peixos blaus de la nostra costa és la sardina. Aquest peix, amb una simple brasa és deliciós. En aquesta recepta en Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc, les prepararà filetejades i marinades amb all blanc i cireres. Un èxit assegurat a la taula!

    Un dels millors peixos blaus de la nostra costa és la sardina. Aquest peix, amb una simple brasa és deliciós. En aquesta recepta en Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc, les prepararà filetejades i marinades amb all blanc i cireres. Un èxit assegurat a la taula!

  • Pop a la brasa amb cremós de patata, xips d'all i pebre dolç
    Veure vídeo

    Pop a la brasa amb cremós de patata, xips d'all i pebre dolç

    El pop és mar i ha de tenir gust de mar. Per gaudir del seu sabor no fan falta grans elaboracions, però s'han de seguir uns secrets que aportaran un bon resultat... En aquesta recepta, en Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc, ha preparat un cremós de patata amb xips d'all i pebre dolç per acompanyar-lo.

    El pop és mar i ha de tenir gust de mar. Per gaudir del seu sabor no fan falta grans elaboracions, però s'han de seguir uns secrets que aportaran un bon resultat... En aquesta recepta, en Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc, ha preparat un cremós de patata amb xips d'all i pebre dolç per acompanyar-lo.

  • Ravioli de gamba, tàrtar de ceps i el seu pil-pil
    Veure vídeo

    Ravioli de gamba, tàrtar de ceps i el seu pil-pil

    Les cues de les gambes són el punt de partida per elaborar una de les receptes de referència de l'històric cuiner Santi Santamaria. En Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc, utilitza oblees d'arròs molt fines que, després de submergir-les amb aigua tèbia, es tornen mal·leables i són ideals per utilitzar-les com a substitut de la pasta de ravioli. Un plat molt gustós que enamora els paladars dels comensals.

    Les cues de les gambes són el punt de partida per elaborar una de les receptes de referència de l'històric cuiner Santi Santamaria. En Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc, utilitza oblees d'arròs molt fines que, després de submergir-les amb aigua tèbia, es tornen mal·leables i són ideals per utilitzar-les com a substitut de la pasta de ravioli. Un plat molt gustós que enamora els paladars dels comensals.

  • Truita de sonsos amb romesco suau
    Veure vídeo

    Truita de sonsos amb romesco suau

    El sonso és el millor peix per fer fregit. A més, per la seva mida petita, agrada molt als infants, que gairebé no noten les espines.

    Aquesta és una recepta fàcil i senzilla, però té dos secrets. El primer: fregir els sonsos sense farina. I el segon: incorporar els sonsos al batut de la truita. El toc final d'en Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc, és afegir-hi un toc de romesco suau.

    El sonso és el millor peix per fer fregit. A més, per la seva mida petita, agrada molt als infants, que gairebé no noten les espines. Aquesta és una recepta fàcil i senzilla, però té dos secrets. El primer: fregir els sonsos sense farina. I el segon: incorporar els sonsos al batut de la truita. El toc final d'en Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc, és afegir-hi un toc de romesco suau.

  • Shabu-shabu d'escamarlans i rap amb verdures de primavera
    Veure vídeo

    Shabu-shabu d'escamarlans i rap amb verdures de primavera

    Els escamarlans són l'ingredient principal d'una gran varietat de propostes gastronòmiques. La forma més ràpida i tradicional de preparar-los és a la planxa amb un polsim de sal o bé oberts al forn amb all i oli però en Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc, ha fet un pas més preparant un shabu-shabu d'escamarlans i rap amb verdures de primavera.

    Els escamarlans són l'ingredient principal d'una gran varietat de propostes gastronòmiques. La forma més ràpida i tradicional de preparar-los és a la planxa amb un polsim de sal o bé oberts al forn amb all i oli però en Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc, ha fet un pas més preparant un shabu-shabu d'escamarlans i rap amb verdures de primavera.

  • Cebiche de sípia amb llet de tigre, esponja de blat de moro i pols de quicos
    Veure vídeo

    Cebiche de sípia amb llet de tigre, esponja de blat de moro i pols de quicos

    Un clàssic a les cartes dels restaurants i també dels dies d'estiu. El cebiche de peix és un plat refrescant que ofereix múltiples possibilitats d'elaboració. En Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc, ha escollit la sípia com a protagonista del plat, que acompanyarà amb una llet de tigre, una esponja de blat de moro i pols de quicos que aportaran un toc original i sorprenent al plat.

    Un clàssic a les cartes dels restaurants i també dels dies d'estiu. El cebiche de peix és un plat refrescant que ofereix múltiples possibilitats d'elaboració. En Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc, ha escollit la sípia com a protagonista del plat, que acompanyarà amb una llet de tigre, una esponja de blat de moro i pols de quicos que aportaran un toc original i sorprenent al plat.

Anar al contingut